Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A4 automaatkäigukasti õli vahetus (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 2533)
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 26.10.06 16:16 Tsiteeri
A4 automaatkäigukasti õli vahetus

Tervitus!

Mõlgutan siin mõtteid, et enne talve tahaks aut. kasti õli vahetada. Kuna oman positiivset kogemust XADO mootori õliga ja eelmisel B4-l ka automaatkastiõliga, siis otsustasingi A4-le samad mahlad sisse valada. Kas keegi on juba kasutanud mitteoriginaalõli A4 automaatkastis?
Olen kuulnud, et VAG soovitab tungivalt nii aut. kasti kui ka roolivõimu oma õli. Tihti on aga see nõue liiast kuna aeg liigub ja õlisid tuleb tehnologiate arenguga üha kvaliteetseimaid juurde.

On kellelgi kogemusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Pred
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Merida Matts HFS XC 3000

postitati 26.10.06 18:36 Tsiteeri

Mina panin Teboil'i automaatkasti õli (Dextron 3) sisse ja mingeid probleeme pole esinenud va mõned kõrvalnähud sellest, et eelnevalt oli kasti õli kaua vahetamata :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Omajope
huviline

Registreerunud 23.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A5, Sportback, 2.0 TFSI, quatro

postitati 26.10.06 20:24 Tsiteeri

Käisin kah hiljuti sama teemaga Troosti juures, nemad panid mulle 70W80 Transmax Z õli (vist Gastrol). Aga roolivõimu valasin ikka rohelist- punased pidavat tihendid ära sööma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-mec-
huviline

Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2,0E AT

postitati 27.10.06 05:06 Tsiteeri

palju õlivahetus koos filtri vahetusega umbkaudu maksab üldse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 07:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -mec-
palju õlivahetus koos filtri vahetusega umbkaudu maksab üldse?

B4-le peaks automaatkasti minema ca 3 liitrit õli, pane filter otsa, ca 300-400 krooni ja tööraha. Mulle tuli suisa üllatusena peale B4 automaatkasti 3 liitrise mahu on A4-l automaatkasi õli kogus 5,5 liitrit.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 07:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Omajope
Käisin kah hiljuti sama teemaga Troosti juures, nemad panid mulle 70W80 Transmax Z õli (vist Gastrol). Aga roolivõimu valasin ikka rohelist- punased pidavat tihendid ära sööma.

Mul enda autol hakkas ka järsku roolivõim jooksma ning kallasin nädalas ikka liitri originaali juurde, siis aga sai villand, kuna võimalusi oli ainult kaks, kas sõita edasi jooksvaga ja kallata 150.-/nädal või siis vahetada roolilatt. Lõin siis käega ja ostsin Statoilist mingi suvalise hüdraulikaõli, see oli mingi 3 korda odavam ja valge täissünt. Kallasin sisse ja selle pudeliga luristan juba ca 2 kuud ning ta on mul poole peal:), eks kui midagi pe... keerab siis tuleb niikuinii vahetada, siiani pole midagi kahtlast kuulda.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.2% - SQL: 84.8%]