Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Audiclub Paintball (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2282)
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.5TDI V6 Avant

postitati 22.10.06 11:31 Tsiteeri
Audiclub Paintball

Nimelt korraldame paintballi mänge. Ise olen audi omanik, seega lampi päris teemat ei tee :)
Hindadest:
300 eeki on komplekt. (200 kuuli + varustus).
Lisakuul 0.7krooni (kasti ostes 0.65krooni, kast sisaldab 2000 kuuli).
Mängukohti on võimalik pakkuda arukülas (25km tlnast), ja viljandimaal.

Oleks asjale huvilisi? Ürituse korraldaks alates 18 inimesest, alla selle on liiga igav mängida.

Huvitatud paintballist? Kontakteeru minuga: leits@ozkpaintball.ee
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 22.10.06 14:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Lisakuul 0.7s (kasti ostes 0.65s, kast sisaldab 2000 kuuli).

Kas tõesti on lisakuul 0.7 senti??????? ehk siis kast 2000 kuuliga lisaks 14 EEK??

Mul on tunne, et ma olen seni petta saanud. Seni olen pidanud mängima keskmiselt 1 eek per lisakuul.

Sellise hinnaga võiks juba rambo stiili proovida ;) Mõlemasse kätte automaatrelv :)

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 16:20 Tsiteeri

Sa tegid vist vale aruvutuse :) 0,70 senti ehk 0.7 senti :) 30 senti odavam kui kroon :) Kasti ostest on hind 0.65 senti (kast 1300.-). Mis muidu rahvas arvab, mängukohti pakkuda arukülas ja s-jaani kandis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 22.10.06 16:32 Tsiteeri

Mõte huvitav ja tasub kaalumist. Kaitsevarustus peab siis vist endal olema? aga räägime asjadest ikka õigete nimedega. Kui on 0,70 senti, tähendab see 7 senti ja kui on 0,70 krooni, siis 70 senti :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 22.10.06 16:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: leits
Sa tegid vist vale aruvutuse :) 0,70 senti ehk 0.7 senti :) 30 senti odavam kui kroon :) Kasti ostest on hind 0.65 senti (kast 1300.-). Mis muidu rahvas arvab, mängukohti pakkuda arukülas ja s-jaani kandis.

0,7 senti on ju 0,3 senti odavam kui 1 sent.
ma olin sellel tunnil koolis kui seda õpetati ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
reemet16
huviline

Registreerunud 18.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: B4 - V6 - 110 KW

postitati 22.10.06 16:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lumekass
Mõte huvitav ja tasub kaalumist. Kaitsevarustus peab siis vist endal olema? aga räägime asjadest ikka õigete nimedega. Kui on 0,70 senti, tähendab see 7 senti ja kui on 0,70 krooni, siis 70 senti :P

Kuidas siis selle kaitsevarustusega oleks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.10.06 17:53 Tsiteeri

Oih, vabanused. Ma ei pannud tähele et seal oli mul senti järel :) 0.7 krooni, ehk 70 senti.
Kaitseriietust (laigulisi annab sebida), kuid enda omad on alati paremad/mugavamad. Palju siin näiteks tallinna rafast on, üks variant on mäng teha arukylas (tlnast miski 25km).

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 04:49 Tsiteeri

Räägi parem mis sul seal Arukülas on - sõjaväelinnak, kaitsekraavid, labürint.
Ma olen näiteks -15kraadiga pimedas metsavahel lumes sumbates püüdnud paintballi mängida - polnud eriti mõtet- püssid ei töötanud, läbi maski midagi ei näinud jne.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.10.06 08:55 Tsiteeri

Sry, et sinu teemas, kuid näe siin saavad ka tartukad mängida: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=25853#pid186269

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
leits
huviline

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.06 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: aixx
Räägi parem mis sul seal Arukülas on - sõjaväelinnak, kaitsekraavid, labürint.
Ma olen näiteks -15kraadiga pimedas metsavahel lumes sumbates püüdnud paintballi mängida - polnud eriti mõtet- püssid ei töötanud, läbi maski midagi ei näinud jne.

Põhmst ühe kordsed majad on, siis on võsa vahel jms. Laburünte pole. uduseks läheb nii või teisiti, ka antifogiga ;) Ilmad on niisked + inimene ise ka veel higistab.

Qua
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)

postitati 05.11.06 15:31 Tsiteeri

olen arukülas mängimas käinud. arvatavasti isegi sama varustusega mida pakud kuna Suure-Jaani mehed on meie alatised varustajad. arukülas on vääga mõnus mängida, alles 2 nädalat tagasi käisin grupivendadega.
see et mask uduseks läheb on paratamatus... ja kui kohe kudagi akkame ei saa tuleb investeerida ja osta või rentida sund vendiga mask ;)

--:::Quattro:::--
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Po18
huviline

Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: S4 avant 2.2 tq

postitati 05.11.06 18:07 Tsiteeri

Käisin ise mingiaeg mängimas männikul ja päris lahe oli.Kuule kulus kuskil 500 ringis.

Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 31.3% - SQL: 68.7%]