Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: S4. c4 külm käivitus probleem suur. (Vastuseid: 13 | Vaatamisi: 1299)
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x audi S4tq,VW passat2,8 syncro

postitati 21.10.06 10:58 Tsiteeri
S4. c4 külm käivitus probleem suur.

Nimelt siis tegu aan,iga s4 ja hommikuti ei lähe käima.Esimest korda proovides turtsub lubab, Teist korda natuke parem ja alles kolmas kord läheb ilusti tööle. Ja nii iga kord,hommikuti või kui auto on kaua kaua seisnud,et on täitsa külm.
Milles võiks olla viga.:(:(:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 21.10.06 21:18 Tsiteeri

a mis siis teeb, kui natuke gaasi hoiad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.10.06 23:42 Tsiteeri

ikka sama hoiad või ei hoia esimesed kaks korda nagu turtsuks ja noh kas see just õige sõna on aga nagu tetoneeriks ja vot kolmas kord käivitad ja parts käib.Esimesed kaks korda käivitust nagu ei lasegi ma kauaks jätan kohe seisma ja kolmandaga läheb kohe ilusti ja nagu mingi reegel oleks iga jumala kord hommikuti.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
meelis123
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 14:02 Tsiteeri

võibolla läheb bensiini surve alla ja pump ei jõua nii kähku survet üles lüüa

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: meelis123

ja siis et peaks nagu rõhu reg ära vahetama:)

Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 25.10.06 15:25 Tsiteeri

mul käib ka ikka paar ringi tühjal samas ka ilma lubamata ja siis läheb käima..tõesti selline mulje et bensiini nagu lihtsalt pole mida süüdata..
kus asub rõhu regulaator,ja tema hind ? kui külmade lähenedes selline tühja ketramine pikenev tasub kaaluda vahetust ka endal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Taavi
klubiliige

Registreerunud 21.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: UrS4

postitati 25.10.06 15:26 Tsiteeri

Paar ringi lasebki S tühjalt.

oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 15:31 Tsiteeri

njah aga mul ei lase paari ringi tühjalt kohe kui keeran nagu läheks kohe käima aga hakkab turtsuma nagueel pool mainisin

Toomas15
huviline

Registreerunud 22.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant C5

postitati 25.10.06 16:01 Tsiteeri

ma ei tea äkki selline asi et need metallümbrised piipude ümber hommikul niiskusega taob üle sul äkki,ma lasen miskit sprayd juhtmetele peale mis võitleb niiskusega..
proovi äkki on abi,tundub et sul on asi süütega mitte toitega..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 25.10.06 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Toomas15
ma ei tea äkki selline asi et need metallümbrised piipude ümber hommikul niiskusega taob üle sul äkki,ma lasen miskit sprayd juhtmetele peale mis võitleb niiskusega..

tal on aan mootor, ehk 5 pikka piipu, igal ühel pool küljes. Kõik on tihendiga kaane all peidus ja juhtmeid pole. Niiet selle viga ei ole ma arvan :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Tsitaat:
Algselt postitas: Toomas15

tal on aan mootor, ehk 5 pikka piipu, igal ühel pool küljes. Kõik on tihendiga kaane all peidus ja juhtmeid pole. Niiet selle viga ei ole ma arvan :)

Nii ta on jah kõik kaane all peidus ilusti.:(

tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: meelis123

kui kahtlustada tagasivoolu klapi viga, siis ta ei läheks lihtsalt käima (nii kiirelt kui terve klapiga), kui juba surve üles saab, siis peaks käivituma ja koheselt ilusti. Sama nagu küttefiltrit vahetades, seni kaua käiad kuni torud küttega täituvad ja kui pihustini jõuab siis käivitub ja jääb käima...
mingit märki kuhugi ajusoppi ei jäta maha?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.10.06 16:48 Tsiteeri

eile vaatasime aju koode.
oli vaid mingi speed sensor.ja veel see et näitas ajule liiga madalat rõhku.Viimane viitab sellele ,et ajusse minev voolik lekib.Ja muud ei mõhkugi.
Mis tal küll võiks viga olla
:(:(.
Ja kõik see pull on ainult hommikutti.Või kui auto on mingi 10h seisnud.Päeval paugu pill.

oleeev
huviline

Registreerunud 23.05.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.06 18:52 Tsiteeri

:(:(:(:(:(

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.9% - SQL: 78.1%]