dants
huviline
Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 3.0 tdi
|
|
|
Sigari tagumised rattalaagrid - millised sobivad?
Ostsin siis auto andmete järgi tagumised rattalaagrid. Aga ei sobi need. Poest öeldi, et ühtki teist tüüpi laagreid 87 aasta audi 100-le pakkuda ei
ole Tegemist esiveolise autoga ja käivad mul seal koonuslaagrid. Mutter,
selle all plaadike ja selle taga laager. Rumm maha ja teiselt poolt saab teise laagri kätte. Poest anti mulle aga sellised, mis ei ole koonused, vaid
nagu tavalised laagrid. Ja teistsuguseid ei olevatki olemas sellele autole. Aetakse udu? või on tõesti mul tagasillas midagi ümber tehtud?
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
|
Võimalikud variandid:
1. Pood, kust ostasid kauba, on suht rumalad ( suur tõenäosus )
2. Ehk on tagasild vahetatud miski teise vastu ( quattro esiveoliseks... eriti ei usu, selleks ei pea tagasilda vahetama..)
3. Saadi lihtsalt Sinust valesti aru vms.
Üldjuhul on kõikidel esivedulistel Audi 100-del taga koonusrulllaagrid. Nelivedustel kõikidel kaherealine kinnine kuullaager. Mine poodi ja täpsusta.
Mine forssi, Aavesse vms, kus on teadjamad müüad, ei ole mõte kohalikust "kapakohilast" osta varuosasid.
|
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
|
dants
huviline
Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
|
Ostsin need laagrid interneti teel Nordexpert OÜ-st. Kaup koju kätte
Mõtlesin isegi et peaks mõnest poest küsima minema.
edit: aadress www.1000autoosa.ee
|
|
|
|
janar
huviline
Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant
|
|
|
Udu aetakse sulle jah, mine küsi ikka autopoest.
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: dants
Ostsin need laagrid interneti teel Nordexpert OÜ-st. Kaup koju kätte
Mõtlesin isegi et peaks mõnest poest küsima minema.
edit: aadress www.1000autoosa.ee |
Mille krdi pärast on vaja igasugu netipoode kasutada, kui on olemas väga head autovaruosa poed üle Eesti? Süüdist siinjuures ennast, et selliseid
"mitte teadjaid" müügikohtasid usaldad. Mõttetu ütlen ma selle peale paraku.
|
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
|
Demis
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5 cyl 20V
|
|
|
Osta korralik laager. SKF - 325 krooni.
|
|
|
|
|
|
diabolos
huviline
Registreerunud 23.06.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4
|
|
|
nordexperdiga on kogemus olemas. Peale veidi ärritatud toonil meili aeti asi korda. Suhtumisega paistis vähemasti tol hetkel seal kõik korras olema.
Iseasi on see, et kõige odavamat vidinat ei tasu osta. Endal varasemast kogemus ühe survelaagri ja paari temp anduriga, mis otseteed prügikasti
rändasid. Esimene oli küll õige tootekoodiga, kuid tunduvalt mõõdust väljas, andurid lihtsalt ei töötanud. Selle mõnesaja krooni pärast ei viitsinud
kaklema ka hakata.
Laagrite kohta niipalju, et ei tahaks sinus küll kahelda, aga vaatasid sa neid ikka korralikult. Tavaliselt tuleb uus laagrikomplekt koos
laagriliuaga, kui asja pakendatult vaadata, siis pole koonuslaagri moodigi. :p
ps. Netipoe kohta niipalju head, et ELS toob paki treppi. Kui saad seda, mida tellisid, siis kõik ok. Mööda poode tolgendamine maksab ka midagi..
vähemasti aega ja närve.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
|
|
Mina ka sama firma teenust kasutanud ja kõik asjad (ei olnud audi osad ) mida
otsisin olid võrreldes ülejäänud kohtadega oluliselt odavamad. Kusjuures mujalt oleks pidanud asju tellima hakkama.
Samas audi osad ostan ikkagi enamasti forsist, kuna tavaliselt on sealne hind kõige soodsam.
|
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
|
dants
huviline
Registreerunud 01.07.05
Kasutaja on eemal
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: diabolos
Laagrite kohta niipalju, et ei tahaks sinus küll kahelda, aga vaatasid sa neid ikka korralikult. Tavaliselt tuleb uus laagrikomplekt koos
laagriliuaga, kui asja pakendatult vaadata, siis pole koonuslaagri moodigi. :p |
Täpselt nii oligi... lammas olen Müügimees käis minu juures kodus,
vaatas, et õiged laagrid siiski ja seletas asja ära. Plusspunkt nordexperdile, miinuspunkt minule 
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
|
Case closed seega, edaspidi teistele õpetuseks, et n korda mõõda, 1 kord lõika, ehk siis enne ikka uuri asja põhjalikult ja kaalu oma teema algatamise
vajalikkust (eriti siis kui see võib põhjustada mõnele teisele osapoolele asjatuid probleeme või muul kujul kahju (ntx mainekahju)) ja alles siis tee
(või ära tee) sellekohane teema.
Rasmus
|
|
|
|