Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: a6-e roolilatt (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 4520)
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 20VTQ

postitati 24.09.06 11:12 Tsiteeri
a6-e roolilatt

Tere !!!

Autoks on audi a6 2002-a 2,5 TDI. Avant .. kord nädalas pean juurde valama roolivõimendi õli .. kui auto üles tõsteti oli näha et ees paremalt poolt tilgub õli..Algul oleks vaja teada saada kust se õli tuled kui roolilatist siis kui palju maksab selle remont või kui on vaja seda vahetada ,kui palju maksab siis uus koos vahetusega ? või vana remont ? (ja nägu ma õieti aru saan siis tuleb mootor maha võtta või ??)...

EHK ON KELLEGIL KOGEMUSI JA TAHAKS TEADA SAADA KUS SELLIST TÖÖD ÜLTSE TEHAKSE JNE ...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 12:06 Tsiteeri

Ei pea mootorit maha võtma, mul oli sama pull aga audi 100-ga , aga neil enamvähem sama süsteem, kui kõik ilusti laabub siis kestab vahetus kuskil 4 tundi maksimum, roolilatt tuleb ilusti kapoti alt välja...
Vana roolilati taastamine maksab 2500.- (ja ei ole ka kindel kas pidama jääb)
Ma ise ostsin kasutatud roolilati ja sain ka mööda perset:D nüüd pean päevas korra õli juurde valama :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 14:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sceleton
Ei pea mootorit maha võtma, mul oli sama pull aga audi 100-ga , aga neil enamvähem sama süsteem, kui kõik ilusti laabub siis kestab vahetus kuskil 4 tundi maksimum, roolilatt tuleb ilusti kapoti alt välja...
Vana roolilati taastamine maksab 2500.- (ja ei ole ka kindel kas pidama jääb)
Ma ise ostsin kasutatud roolilati ja sain ka mööda perset:D nüüd pean päevas korra õli juurde valama :(

Kle !!
kas sa ültse oled minu auto kapoti alla vaadanud w ? nii sama sea ikke saelt välja ei tule .
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/214/auto_php-id=261214-mfid=3938363-www_auto24_ee.html

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 14:21 Tsiteeri

No roolilatt on mootori taga seal armatuuri all pm. ju ... või on sellel kuskil mujal?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 14:26 Tsiteeri

Tsitaat:
No roolilatt on mootori taga seal armatuuri all pm. ju ... või on sellel kuskil mujal?

hmm... no jah aga kuidas selle siis sealt kätte saab mui mootor on eest .. tuleb ikkagi mootor maha tõsta ? vmz ?

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 24.09.06 14:44 Tsiteeri

Mina sain AUDI 200 roolilati kätte hoopis ratta koopast. Sealt august kust tuleb välja roolivarras ,aga lammutamsit on küllat palju. Mootorit pole vaja küll maha võtta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 24.09.06 14:45 Tsiteeri

roolilatile pääseb ikka altpoolt ligi ja vaevalt, et 4 tunniga korda saab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vanja
huviline

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: hetkel liikurita

postitati 24.09.06 14:45 Tsiteeri

Olen ise samas seisus, et peab hakkama latti vahetama, nii palju kui olen uurinud, ei soovita keegi taastamist, kindlam on uus asemele osta. Loodan, et jõuan ise ka kunagi selleni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aifu
huviline

Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan

postitati 24.09.06 14:54 Tsiteeri

Tartus taastatakse.Mul läks 2000eek ja anti aasta garantii.Mina rahul,aega läks kuskil 5 tundi.Räägin A6 c4 kerega.

sceleton
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 15:08 Tsiteeri

Uus maksab kuskil 12000 või rohkemgi, aga ei ole vaja kindlalt mootorit maha võtta ta tuleb ilusti välja...

danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 15:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Uus maksab kuskil 12000 või rohkemgi, aga ei ole vaja kindlalt mootorit maha võtta ta tuleb ilusti välja...

tere !!!
uus maksab http://www.topserv.ee/ 5900.- ja garantiiga .-

aga ma eriti ei tahaks uskuda et se seal ratta koopast välja tuleb :d

audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 24.09.06 15:54 Tsiteeri

Tallinnas tegeleb sellega näiteks selline koht nagu AVK. Annavad tööle 6 kuulise garantii ka. Kui latt ja lati korpus ise terve, siis peaks tihendite vahetusest piisama.

Võid ju alati ka uue panna, hinnad Revali hinnakirja järgi: tavaline 16853.- (4B1422052F) ja servotronic 25631.- (4B1422052R) :P

Lati kättesaamiseks ei pea mootorit maha võtma, välja tuleb ta läbi rattakoopa.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audiboy
Tallinnas tegeleb sellega näiteks selline koht nagu AVK. Annavad tööle 6 kuulise garantii ka. Kui latt ja lati korpus ise terve, siis peaks tihendite vahetusest piisama.

Võid ju alati ka uue panna, hinnad Revali hinnakirja järgi: tavaline 16853.- (4B1422052F) ja servotronic 25631.- (4B1422052R) :P

Mis vahe on servotronic ja tavalisel ?
kas oled täisesti 100% kinndel et tuleb läbi ratta koopa 2002 aasta audi a6-el ???

dan.d
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5 tdi a62,5tdi vw multivan

postitati 24.09.06 17:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: danil123
Tsitaat:
Algselt postitas: audiboy

kas oled täisesti 100% kinndel et tuleb läbi ratta koopa 2002 aasta audi a6-el ???
tuleb jah rattakoopast välja ja kui inimene kes seda teinud siis ei võita see ültse kaua aega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 24.09.06 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: danil123

Servotronicu puhul muutub võimendus vastaval kiirusele - mida suurem kiirus, seda jäigemaks rool muutub.

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Redguy
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 99'

postitati 24.09.06 19:01 Tsiteeri

A4, 1,8 sai hiljaaaegu vahetatud Topservis - koos tööga 7500. Mootorit maha ei võetud ja kui ma nüüd õieti mäletan ja aru sain, siis tõesti rattakoopa kaudu toimus see kättesaamine - kas A6 on teistmoodi, ei oska öelda. See 5900 Topservis peaks olema siiski mitte tutikas, mis on tõesti üle kümne kilo, vaid tehase taastatud latt. Topserv remondib ka, kui veel saab - st mul prooviti remontida, aga latt oli väidetavalt nii hukas, et ei õnnestund, kuna sellist mõõtu simmereid, millele teda korda oleks teha annud, ei olevat. Hinnaks oli topservis taastamisele 5500 (sh minu mäletamist mööda ka töö). Ja minu kogemus see, et viivitada sellega väga kaua ei tasu - vastav kurb saaga ripub ka siin foorumis kusagil üleval - lühidalt, kui oleks suht kohe reageerind kui lekke avastasin, oleks saanud taastada :(.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 19:09 Tsiteeri

Mootorit ei pea maha võtma, võtad aku maha ja leiad mõned poldid, mõned poldid leiad veel põhja alt vaadetes ning juhipoolsest koopast ta välja tuleb. Loomulikult ei ole asi nii lihtne aga samas ei ole ka midagi keerulist. Olen ise oma kätega nied peale maha võtnud küll ja küll, ka S6'el. Kõige jamam on BI-Turbol, seal oli vista lati peale maha aeg 7,4h, teistel jäi sinna 5h kanti.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
danil123
huviline

Registreerunud 04.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.06 17:52 Tsiteeri
tre !!!

oky !!!
tänan koiki abi eest asi saab siis vahetatud TOP SERVIS-es :) neljapäeval :=)...

Teema lukku !!!

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 28.08.14 18:20 Tsiteeri

Vana teema aga kus soovitate roolilatti lasta taastada või kust võiks saada taastatud roolilati ning milline hind võiks olla. Autoks audi a6 1.8T 110kw 2000a Avant.

real-illusion
huviline

Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q

postitati 28.08.14 18:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
Vana teema aga kus soovitate roolilatti lasta taastada või kust võiks saada taastatud roolilati ning milline hind võiks olla. Autoks audi a6 1.8T 110kw 2000a Avant.

A8_varuosad taastab.

Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 44.0% - SQL: 56.0%]