Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Alarmi(puldi leviala) (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1655)
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: a4 Avant 2,5 TDI

postitati 23.09.06 14:28 Tsiteeri
Alarmi(puldi leviala)

Kuidas muuta puldi leviala väiksemaks ? Praegu võtab liiga kaugelt ?
Auto siis b4 ,vist originaal alarm!!

Stupidity is not a handicap!
Park elsewhere!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Riimak
huviline

Registreerunud 28.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Gooooooolf / Riisirakett

postitati 23.09.06 15:19 Tsiteeri

aga mis kaugel levialal viga on? Kuid sinu küsimusele - 1 võimalus on tühjemad patareid sisse panna...tavaliselt mõjub siis...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.06 15:48 Tsiteeri

viga selles ,et näiteks toas olles võtmed taskus näiteks nupule pihta lähed avab maja ees seisva auto uksed ,kuigi elan 5ndal korrusel ,see on ikka vähe liig minu arust!!

Park elsewhere!
leosa
huviline

Registreerunud 24.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A-6 2,8 Q 1995.a.

postitati 23.09.06 18:06 Tsiteeri

nad lähevad pärast ise kinni ka automaatselt umbes 30 seki pärast.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 23.09.06 18:20 Tsiteeri

Minu allroadil lähevad kinni 60 seki pärast, aga muidugi "gennadi" jaoks on see piisav aeg, et autosse hüpata ja seest puhtaks teha. Lastele meeldivad muidugi eriti need autopuldid ja vahel jälle kuuled, et auto väljas piuksutab.

Kunagi ühel sõbral oli mingi renoo ja sellel võttis signa pult just väga lähedalt, et "gennadi" ei saaks kõrvaltautost signaali püüda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.06 18:23 Tsiteeri

A kas siis midagi teha ei anna selles suhtes??

Park elsewhere!
tanel
huviline

Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant

postitati 23.09.06 18:31 Tsiteeri

Kui ma ei eksi siis ise lukku lähevad uksed tagasi ainult sel juhul kui vahepeal ei ole uksi lahti tehtud, vähemalt minu autol on nii.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 23.09.06 21:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358
Kui ma ei eksi siis ise lukku lähevad uksed tagasi ainult sel juhul kui vahepeal ei ole uksi lahti tehtud, vähemalt minu autol on nii.

Jah, nii see on.
Teemasse niipalju, et kui puldi suur leviala häirib, siis lase autole mingi kehvem alarm paigaldada.
Mul on Fighteri alarm ja leviala on sellel väike. Mulle see küll eriti rõõmu ei paku, pigem oleks hea, kui pult mõjuks juba kaugelt.
Kas tõesti seda kogemata puldi nuppudele vajutamist ära hoida ei saa ? Paned näiteks puldi kuskile kapi otsa jne, imo suht. haige probleem :D

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.06 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Tsitaat:
Algselt postitas: tanel358

Jah, nii see on.
Teemasse niipalju, et kui puldi suur leviala häirib, siis lase autole mingi kehvem alarm paigaldada.
Mul on Fighteri alarm ja leviala on sellel väike. Mulle see küll eriti rõõmu ei paku, pigem oleks hea, kui pult mõjuks juba kaugelt.
Kas tõesti seda kogemata puldi nuppudele vajutamist ära hoida ei saa ? Paned näiteks puldi kuskile kapi otsa jne, imo suht. haige probleem :D

Kusjuures on jah haige probleem...ka minu vanal autol oli nii, et kui läksin tuppa 2 korrust trepikojast ülesse ja siis taskus pult loksus. Kuni siis käis piuks ja pidingi alla ronima, et kontrollida, kas ikke jäid lukku ja tihti nad lukus polnud. Vene "sibulad" olid tihti reas ootamas, et kas siis tulen kontrollima. Elasin koplis tol ajal ja see oli vastik:( .
Lahendus oli see, et kui ma tuppa jõudsin panin hellalt puldi kappi peale. Audil õnneks seda probleemi pole.
Tegelikult on ka muu lahendus....lase endale pult teha (on müügil ) millel on peal nuppe kattev plaat (nagu fiksaator) või siis lihtsalt sügavamate nuppudega pult millele nii lihtsalt vastu ei lähe. Rahaline kulutus 250-400 krooni selle eest paneb ikka mõtlema aga usus mind üks päev sul saab ärv täis ja oled nõus selle 250-400 maksma:). Mina olin:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.09.06 09:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NegativeExperience
Auto siis b4 ,vist originaal alarm!!

Võtmepea sees on nupud? Või eraldi pult?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.06 14:05 Tsiteeri

Ikka eraldi pult!

Park elsewhere!
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 26.09.06 15:24 Tsiteeri

Irw ... Lühista patarei ära ja lase pooltühjaks ... siis võtab nõrgemalt. Üldiselt on aga asi selline et lihtsam on jälgida et võtmed ei sattuks lihtsalt sellisesse kohta taskusse kust võib uuesti nupp aktiveeruda. Uurida võib ju ka seda ks äkki seda automaatset uste lukustust ei oleks võimalik väiksema aja peale seadistada. Seda pead aga alarme paigaldava firma tööliste käest küsima. Ka mul lähevad uksed teatud aja pärast lukku kui pole ust näppinud. Ise olen igati rahul sellega. Muidugi kuna elan esimesel korrusel siis on hea veel aknast pilk auto peale heita ning vaadata et tuli aknaposti juures ühtlaselt plingiks. Muide seoses aga levalaga on mul hoopis vastupidine küsimus. Millegi pärast olen täheldanud sellist asja et alarm ei taha võtta ei Järve Selveri ega ka Tondi Selveri parklas. Kummaline. Kas mitu järjestikust kokkusattumust aga seal parkides jooksed ümber auto nagu haige ja topid pulti igale poole vastu autot et kuskilgi uksed lukku läheks ja hiljem avaneks. Maby on mingi lainet segav tegur selle koha peal. Kas juhtub kellegil ka samasuguseid juhtumeid olema olnud ?

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
V200
huviline

Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh

postitati 26.09.06 16:04 Tsiteeri

On ka variant pult lahti võtta ja antenn ära varjestada, et signaal nii tugev poleks. Või siis otsida autost üles signaali vastuvõtja ning seda varjestada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Soja
huviline

Registreerunud 21.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 2,2 TQ

postitati 26.09.06 16:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Muide seoses aga levalaga on mul hoopis vastupidine küsimus. Millegi pärast olen täheldanud sellist asja et alarm ei taha võtta ei Järve Selveri ega ka Tondi Selveri parklas. Kummaline. Kas mitu järjestikust kokkusattumust aga seal parkides jooksed ümber auto nagu haige ja topid pulti igale poole vastu autot et kuskilgi uksed lukku läheks ja hiljem avaneks. Maby on mingi lainet segav tegur selle koha peal. Kas juhtub kellegil ka samasuguseid juhtumeid olema olnud ?

mingi aeg oli samane jama rakveres raja poe juures, kus autod ei läinud lukku ja ei avanenud, ning karjusid tihtipeale ukseees... põhjuseks oli lähedal asetsev mobiilimast, mille raadiolained signalisatsioone mõjutasid ja neid aegajalt käivitasid.. aga asi anti poe inimeste poolt uurimisele ja mobiilifirma sättis oma antenne, ning nüüd probleemi pole...

sry et OT

SilverL
huviline

Registreerunud 18.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 FL BiTDI

postitati 05.11.14 20:15 Tsiteeri

Ülivana teema küll, ei tahtnud uut teha.

Selline pisike tähelepanek, et A6 C6 Faceliftil võtme raadius kehvake. On kellegil kogemusi? Pre-FL käis küll kaugelt kinni lahti.

Kellelgi soovitusi, kuidas paremaks saada asja?

Patakad vahetatud mõlematel pultidel.

S

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.0% - SQL: 82.0%]