kolka28
huviline
Registreerunud 29.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.09.06 17:47
|
|
|
tagapaneelis olev udutuli?
võtsin s4 avandi tagapaneeli laht ja avastasin, et kõrvalistuja poolset udutuld polegi olemas (algul arvasin et pirn läbi). koht kuhu pirni pesa käib oli kaetid plastiga, mida sai vajadusel välja
lõigata ja juhtmeid polnud kusagil näha! on see nüüd minu plokk või on ka teistel selliseid asju ette tulnud.
|
|
|
lunatic
klubiliige
Registreerunud 20.02.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 allroad ja Volvo C70
|
postitati 21.09.06 17:57
|
|
|
Lohutan, see on normaalne, B3/B4/cabrio luugis on täpselt sama asi.
Ehk siis, minuteada ongi enamikel masinatel taga ettenähtud vaid üks udutuli.
Minul olnud masinatest oli vaid kunagine vaz 2105 selline, millel taga põles kaks udukat.
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 21.09.06 17:57
|
|
|
Ei ole see ainult S4 isepära vaid enameustel autodel ongi ainult üks (vasakpoolne) tagumine udutuli, nii et kõi on ok ja normaalne.
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: 2xAllroad
|
postitati 21.09.06 18:07
|
|
|
teine auk on tehtud parempoolse rooliga variandi jaoks arvatavasti,sest udutulesi peab olema 1 aga võib ka olla 2.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
postitati 21.09.06 18:10
|
|
|
sinna pole mingit probleemi see teine lisada: enda kupeel pressis pöidlaga selle plastpunni augu eest minema ja pani pirni sisse - muud polnudki vaja.
|
|
|
V200
huviline
Registreerunud 11.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 Q, A4 1,8 T Multitronic, A4 1,8 TQ Avant Tiptronic, S4 3,0 TQ S tronic, Tesla S 85 kWh
|
postitati 21.09.06 19:23
|
|
|
Taga on üks udutuli sellepärast, et kui mõlemal pool põlevad suure võimsusega udutuled, ei ole enam hästi aru saada, kui pidurituled põlema lähevad.
Eriti siis, kui lisapidurituld pole.
Nii et ohutust teise tagumise udutule lisamine küll juurde ei anna, pigem vastupidi. Võid küll olla tiba kaugemalt nähtav, aga kui pidurdad,
sõidetakse otsa ikkagi.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.09.06 11:02
|
|
|
Natuke nõmedalt ebasümmeetriline on ta tõesti, kuid palju seda tagumist udukat reaalselt ikka vaja põletada on.
Lohuta end sellega, et vähemalt nii kole pole. 
Tsitaat: | Algselt postitas: generaator M
sinna pole mingit probleemi see teine lisada: enda kupeel pressis pöidlaga selle plastpunni augu eest minema ja pani pirni sisse - muud polnudki vaja.
|
Parempoolses pole reflektorit ka sees tegelikult.
|
|
|
sada1000
huviline
Registreerunud 06.10.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.09.06 18:45
|
|
|
Mu 1995 A4 on igatahes taga 2 udukat ja põlevad ka kui nuppu vajutada A
kasutan neid ehk 2-3 korda aastas..
|
|
|
|
cmp
huviline
Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.06 07:31
|
|
|
ma ka mõtlesin et mu autol üks tagumine udutuli ei põle aga vahetama seda
ei hakanud, sest nagunii ei kasuta seda kunagi.
ma olin isegi sellist juttu kuulnud, et eestis ei tohigi tagumisi udutulesid kasutada, kuna neid võib pidurituledega segi ajada. päris nii see siiski
ei ole. vaatasin liikluseeskirjast järgi - §181 kohaselt võib udutuledega sõita ainult asulavälisel teel halva nähtavusega.
niipalju oli siis selles jutus tõde et tagumiste udutuledega linnas sõita ei tohi.
|
|
|
zagaja
huviline
Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A-200 20v 162kw turbo quattro avant
|
postitati 05.10.06 07:07
|
|
|
ei tea kas õige tegu, aga ise ühendasin udutuled ümber pidurituledeks
|
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
postitati 05.10.06 09:45
|
|
|
Eelmisel autol(B3) oli kaks tagumist udukat ning eriti hea oli neid kasutada lumetuisus sõites kuna seal sees olevad pirnid olid võimsamad kui
originaal tagatuledes. Nimelt tagatuled tuiskasid kinni ning tagant tulija jaoks mind lihtsalt ei eksisteerinud. Udutule võimsamad pirnid aga jõudsid
tule klaasi pealt ikka natuke lund ära sulatada ja nii paistsin ka tagant tulijatele kätte ära.
Aga jah, linnas ja eriti vihmase ilmaga tagumiste udutulede kasutamine on küll kolakat vääriv tegevus.
...
|
|
|
|