Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Quattro sildil kirja font? (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 2031)
CoupeCabrio
huviline

Registreerunud 12.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 Cabriolet

postitati 13.09.06 09:28 Tsiteeri
Quattro sildil kirja font?

Tervist,

Selline küsimus et kas keegi on kunagi uurinud, või teab mis võiks olla selle kraveeringu font mis on seal pardatsoki üleval puitdekoori peal oleva alumiinium liistu peal

Pilt

http://pp.qasr.mine.nu/pictures/ourcars/Quattro%20badge%20closeup%202.JPG

Kui keegi teab kust seda fonti saada, või kui kellelgi on see font, oleks tänulik kui sellest teada annaksid :D

Nimelt vaja see graveerida ühele pinnale

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
lukas
huviline

Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: paar käru

postitati 13.09.06 09:33 Tsiteeri

Link

EDIT: tundub, et link enam ei toimi. Mul vist kodus arvutis on ka see font kuskil. Samas keegi võiks selle ka kuhugi üles riputada. Proovin õhtul ise kui ikka hakkama saan sellega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 13.09.06 10:36 Tsiteeri

Olemas selline asi. Ma eeldan, et sa tahad nn. quatrro fonti. See on olemas siin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CoupeCabrio
huviline

Registreerunud 12.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 15:11 Tsiteeri

Vabandan kui link ei tööta. Minu arvutis töötab. Aga võite ka copyda ja pasteda.

To maxic ja lukas : Suured tänud.

Nimelt siis väike jutt ka sellekohta mix ma seda fonti tahan. Mul ja sõbral cabrio ja kuna töötan alumiiniumi profiilide tehases ja kõik vahendid olemas, siis tuli mõte teha mõlemale kenad võtme hoidjad. Oli mõte sinna graveerida kirjutada "Audi Coupe Cabriolet", üks teine sõber töötab laser lõikuses, kes selle kirja sinna sisse freesiks ja siis lakiks ilusti üle ka :D Samas võiks poest ju osta :P aga see poleks sama.

Nii et kõik soovitused võtmehoidja välja arendamiseks on oodatud :D

Kas see kiri "Audi Coupe Cabriolet" on piisav? Arusaamadele ja standarditele vastav?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.09.06 15:40 Tsiteeri

Ei ole üldse hea mõte. Selle põlvkonna Cabrio ja sõna "quattro" ei käinud paraku koos... :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
CoupeCabrio
huviline

Registreerunud 12.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.09.06 15:52 Tsiteeri

Ei ei keegi polegi tahtnud kusagile kirjutada "quattro" ma tahan graveerida "Audi Coupe Cabriolet" ainult et selle sama laheda "quattro" fondiga ;)

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 14.09.06 04:40 Tsiteeri

Minu arvamus oleks, et "Audi Cabrio" `st või "Audi Cabriolet" `st piisaks kuna ma ei tea ühtegi marki cabriot mis oleks nelja uksega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 14.09.06 05:07 Tsiteeri

aga E täht on sellel fondil suht kole :D

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
priit
moderaator
klubiliige

Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4, Bora & Octavia

postitati 14.09.06 05:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Minu arvamus oleks, et "Audi Cabrio" `st või "Audi Cabriolet" `st piisaks kuna ma ei tea ühtegi marki cabriot mis oleks nelja uksega.

sry for OT: aga ASC tegi näiteks Chrysler 300C baasil 4 uksega cabrioleti :P

priitpoiss --> priit
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 14.09.06 09:13 Tsiteeri

Vanu lahtiseid usakaid on ikka terve trobikond 4 uksega.
Audi puhul on aga tõesti 2 erinevat mudelit - Audi Coupe ja Audi Cabrio - mida kokku miksida ei ole vist mõtet (kui sa just sama võtmehoidja külge 2 erineva auto võtmeid panna ei plaani).

margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.06 10:39 Tsiteeri

Aga ma võtaks küll ühe võtmehoidja endale ka kui see võimalus olemas on mõistliku hinna eest! :)

CoupeCabrio
huviline

Registreerunud 12.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.06 21:06 Tsiteeri

Seda vaatab veel kas ma teen neid veel :) Vaatame kõigepealt mis välja tuleb üldse. kui midagi valmis saan jagan siia ka. Mul tuli veel igast lahedaid mõtteid :D

CoupeCabrio
huviline

Registreerunud 12.09.06
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 13:21 Tsiteeri

Oodatud igasugused ideed, võtmehoidja disaini poolepealt.

Küsimused mis vajavad vastuseid on järgmised:
1) Kui suur?
2) mis kujuga?
3) Kuidas ja mida veel graveerida?

Kuskil võiks ka olla "audiclub" :)

Et paneks siis kamba peale ühe vinge kokku ja kes teab kui tuleb vinge siis mix mitte teha rohkem :D

Audiamus
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 14:36 Tsiteeri

nonii... keegi on mu posti ära kustutanud... aga paluks siis ka põhjendust miks seda tehakse? Kui on olemas selline autoklass nagu Coupe Cabriolet, siis tõesti kustutage ära... aga või parandage.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.06 14:46 Tsiteeri

loe paar posti eestpoolt
seda on juba mainitud

ja muide, antud teemas räägitakse võtmehoidjast ja quattro fondist, mitte kas miks ja kus miskine auto olla võiks või mis ta olema peaks

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 32.8% - SQL: 67.2%]