Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: CO liiga kõrge :( (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 4220)
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.06 14:43 Tsiteeri
CO liiga kõrge :(

Et siis käisin ülevaatamas oma autot. Tuuridega CO 0,43 peal tühikäigul oli vist ok. Mida tuleks/annaks teha? Mõõtja ütles et see CO näit oli kõikunud ka üles alla. Et katt loodetavasti on OK? Mootot käib ka suht ebaühtlaselt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
CE
huviline

Registreerunud 02.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 Avant 1,9 TDI q

postitati 25.08.06 15:13 Tsiteeri

Enne kui kat'i kallale asuks võiks uurida-vahetada küünlaid-küünlajuhtmeid ja sissepritse tööd (või on karburaatoriga mootor?) st. käia diagnostikas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.06 15:24 Tsiteeri

Enne katti vahetamist vahetan kindlasti küünlad arvatavasti ka rootori ja jagaja kaane. Kuna praegu jätab natuke vahele ka. Õhufilter võib ka vist seda jama kaasaaidata?

Samas kuskohast saab Tallinnas osta NGK küünlaid, mingi Haynesi järgi need soovituslikud sellele autole.

Btw: katti ei kibele küll vahetama - palju parema meelega ostaks 700 rahaga resonaatori mis käis ilma katita variandil. Siis hakkaks Lada klubi varianti kasutama - enne TÜV katt alla, pärast reso tagasi :)

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 25.08.06 20:52 Tsiteeri

Mul oli sama probleem, kõrget CO taset tekitas vigane lambda andur, vahetati see ära ning CO ok.

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 26.08.06 04:33 Tsiteeri

Enne lamda anduri vahetust, testi mõttes ülevatuspunktis käies öeldi mulle et selle masina heitgaasid ületavad igasuguse piiri normaalnäit jäi sinna 0, .... mõõtudesse aga minu masin näitas mingi 9, .... uus lamda andur maksis 900 eek ... nüüd ülevatuspunktist läbi hüpates öeldi et heitgaasid ja muud näitajad on ideaalses korras ... :) Muide ... see veel et ega ma ei tea kiitja või laitja osas olla sest pole nii pädev, aga Fuel Parts - andureid ei soovitata osta. Pidid olema suht nutused ja praaki palju ... endale panin Bosch - i lamda kusjuures hinnavahe on kõigest 200 eek ... nii et pole nagu mõtet siis enam odavamat vaadata :) Ahjaa ...ennem käis mootor ebaühtlaselt ... pöörded kõikusid vahepeal päris hullusti ... peale lamda vahetust vaikus majas :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
hornet
huviline

Registreerunud 29.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Kahjuks enam mitte audi aga sakslane ikka.

postitati 26.08.06 11:02 Tsiteeri

Uut lambda andurit ostes tuleks kindlasti investeerida kvaliteeti. Enda autol vahetati hiljuti katalüsaator koos lambdaga ja nüüd selgus,et uus lambda ei toimi :-(
Auto jubinate juures kehtib ka vanasõna,et kui tahad head ja odavat siis osta üks hea ja üks odav!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
catman
huviline

Registreerunud 23.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Avant 1.9 TDI '01

postitati 24.10.06 18:40 Tsiteeri

Mul ka CO liiga kõrge, lubatud on 0,3 mul tuli miinimum 0,8
Enne ülevaatust vahetatud, õli, filter, küünlad ja õhufilter.
Lambda näit oli ülevaatusel ok, ainult CO oli kõrge ja sedagi ainult pööretega, tühikäigul oli normis.
Eelmised aastad sain nii läbi, et mootor lasti ikka päris kuumaks, kuid see aasta ei aidanud seegi.
Mootor käib ühtlaselt ja kütust võtab pigem vähem kui rohkem. Isegi kiirendus on korralik.

Milles viga võib olla, kas tõesti katalüsaatoris, või äkki midagi väiksemat?

Kuidas rahvas neid universaal katte kommenteerib?

Kõige paremad Volkswagenid on AUDID!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.06 20:03 Tsiteeri

Ma sain lõppeks läbi, mootor jättis ikka päris hullult vahele ka tühikäigul. Olin valmis juba kõik karpsi voolikud ja juhtmed lahtivõtma ja üle uurima kui leidsin et üks pistik oli lihtsalt lahti:) Praegugi jätab tühikäigul vahele aga kõvasti vähem. Kõige ilmelikum on et nüüdsete niiskete ilmadega käib veel mahedamalt kui enne kuivemaga!?
CO 0,8 on ikka palju, eriti kui moto korralikult käib. Mulle tundub ka et katt õhtal aga kindel ma muidugi pole. Aga eks anna teistele ka teada kuidas su keiss lahenduse leiab.

meelis123
huviline

Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.10.06 13:42 Tsiteeri

mul ka taoline viga, autoks on audi 80 1,8 täispritse 66kw katiga
Külmalt ei taha eriti hästi käima minna ja pöörded kõiguvad külmalt, probleem tuli just hiljuti
Ülevaatusel oli üllatuseks see aasta Co liialt kõrge
test tehti nii, et masin vaatas autot kui ilma katita kuna ei ole dokides kirjas
CO oli 2,3 kuigi 0,5 pidi norm olema
samuti ppm vol HC oli 178, kuigi pidi 100 olema

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 25.10.06 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: catman
Mul ka CO liiga kõrge, lubatud on 0,3 mul tuli miinimum 0,8
Milles viga võib olla, kas tõesti katalüsaatoris, või äkki midagi väiksemat?
Kuidas rahvas neid universaal katte kommenteerib?

Ega siin muud ei saa olla kui kat seest tühi, sest isegi väga paigast ära seguga suudab kat norme paigas hoida kõrgematel pööretel. Kui universaal kat mingit füüsilist pauku kuskilt kännuga ei saa siis kestab küll :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raigo
huviline

Registreerunud 11.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.10.06 04:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tegelane5
Ma sain lõppeks läbi, mootor jättis ikka päris hullult vahele ka tühikäigul. Olin valmis juba kõik karpsi voolikud ja juhtmed lahtivõtma ja üle uurima kui leidsin et üks pistik oli lihtsalt lahti:) Praegugi jätab tühikäigul vahele aga kõvasti vähem. Kõige ilmelikum on et nüüdsete niiskete ilmadega käib veel mahedamalt kui enne kuivemaga!?
CO 0,8 on ikka palju, eriti kui moto korralikult käib. Mulle tundub ka et katt õhtal aga kindel ma muidugi pole. Aga eks anna teistele ka teada kuidas su keiss lahenduse leiab.

Võta sa nüüd kinni. Käisin täpselt samade probleemidega diagnostikas. Öeldi,et lambda on terve jne jne. Vahetasin küünlad,jagaja kaane,rootori,õhufiltri. mootorikäik läks tunduvalt sujuvamaks aga veast pole siiamaani lahti saanud. Mootoriks 1.6 monopritse

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.5% - SQL: 81.5%]