Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: välismaalt teine kere (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1457)
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 24.08.06 06:31 Tsiteeri
välismaalt teine kere

Ühesõnaga olen saanud hea pakkumise Rootsist ühele mootori ja käigukastirikkega 200 20v avandile. Kere pidavat olema väga hea ja ilma roosteta. Mõtlesin siis, et treilaga auto siia ja enda autolt tehnika ümber tõsta (mu enda auto on põhimõtteliselt läbi mädanenud :P ) Huvitab, mis järjekorras ma pean ametkondades käima? Kas rootsis arvelt maha võetud autot saab siin arvele võtta üldse? Kas "varuosadeks" mineva auton puhul pean seda kuidagi tõestama, et a ikkagi läheb varuosadeks? Hiljem, kui olen sellele kerele enda auto tehnika peale sättinud, siis mismoodi see arvele võtmine siin käib?
Ports segaseid otsi minu jaoks.
Ehk keegi on asjaga tegelenud ja oskab kommenteerida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cobra
huviline

Registreerunud 16.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3.0 TFSI

postitati 30.07.07 15:04 Tsiteeri

enam-vähem sama teema, et ostsin teise sarnase audi endale, kere tugevam, kas võin lihtsalt oma asjad antud kerele ümber lükata? antud uuel masinal ei ole enam dokumente, samas kui vahetada see esimene tala ära, kus peal on win kood, siis oleks asi korras? saaks nii?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 30.07.07 15:08 Tsiteeri

autol peaks olema 3 kohapeal vin kood seal ees tala peal siis seal selle mootori taguse seina küljes ja kusagil oli vist veel aga need vin koodid vahetatakse ära kui remondi meeste juurde minna

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 30.07.07 15:21 Tsiteeri

Suht lähedane, et varastan auto vahetan tala ära ja ongi minu.
Tegelt asi ikka päris nii ei käi.
Kui tood rootsist varuosadeks siis arvele võtta reeglina ei saa, mitte, et seda poleks tehtud.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.5% - SQL: 76.5%]