priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1999 1,8T
|
|
postitati 20.08.06 12:51
|
|
|
sooja vaid hetkwks.
Sooja tuleb vaid hetkeks ja siis hakkab tulema leiget õhku. Tundub et on soojendus radikas umbes. Millega saaks seda peata nii et sitt sealt seest
lahti annaks.
Panun andke nõu. Kas pesemisest oleks üldse kasu 
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
postitati 20.08.06 13:32
|
|
|
Mootori temperatuur tõuseb ikka normi ?
Mul oli sama probleem, kui ma enda auto olin ostnud, et puhub ainult leiget õhku ja mootori temp. tõuseb ainult 70-80 ja probleem oli termostaadis, 92
kraadine termostaat peale ja auto oli nagu saun 
|
|
|
|
immortal
huviline
Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: BMW 525tdsa,Chrysler 300M
|
|
postitati 20.08.06 15:19
|
|
|
pesemisest suurt kasu pole. osta uus radikas, ei tohiks kallis olla.100-le maksis 400 kulli
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.08.06 04:32
|
|
|
Vahetasin juba termostaadi ära. Nüüd läheb auto kiiresti 90 kraadi aga kui pane sooja puhuma max-i peale siis tuleb vaid korraks sooja ja siis hakkab
leiget tulema. Mulle tundub et oleks justkui soojendus radikas umbes. Pikapeale on soojaks läinud ja siis kui paned ventika taha puhuma annab vaid
korraks sooja ja siis leiget. Kas keegi on võtnud a4 97a maha soojendus radikat? Kus see täpsemalt asub ja on seda väga hull maha kiskuda?
|
|
|
|
piltnik
huviline
Registreerunud 26.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8TQ
|
|
postitati 22.08.06 02:45
|
|
|
kas kliima mingeid vigu ei näita äkki ei jookse mõni klapp vajalikult lahti. Kas radikasse viivad torud on ühesuguse temperatuuriga ?
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.06 09:51
|
|
|
Klapid liiguvad, seda aga kas nad täiesti lati tulevad ei tea sest kõik see kabla ju plastikust kopsiku sees. See juba ammune jama. Kõigepealt pandi
kompu taha ja siis tuli välja et mindu andur mis annab ajule infi kas tuleb sooja oli läbi. See vahetati ära, pesti süsteem ka mingi spets asjaga
läbi. Siis hakkas juba soojemat õhku tulema. aga max-i peal ikka leige. Nüüd nädalavahetusel panin tähele, et kui olin sõitnud autoga 15 km ja mootor
kenasti 90 C tuli maxi peal natukene aega kenasti sooja ja siis hakkas jälle leiget tulema. Mulle tundub, et sai hakkab selle poole kiskuma, et
soojendus radikas on umbes, või mis Teie arvate.
Kas mingisugusest pesust võib kasu olla? Mida ette võtta.
Kus asub a4 1997a 92kw Soojendus radikas?  
|
|
|
|
TiitR2
huviline
Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.
|
|
postitati 23.08.06 10:11
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: priit467
Klapid liiguvad, seda aga kas nad täiesti lati tulevad ei tea sest kõik see kabla ju plastikust kopsiku sees. See juba ammune jama. Kõigepealt pandi
kompu taha ja siis tuli välja et mindu andur mis annab ajule infi kas tuleb sooja oli läbi. See vahetati ära, pesti süsteem ka mingi spets asjaga
läbi. Siis hakkas juba soojemat õhku tulema. aga max-i peal ikka leige. Nüüd nädalavahetusel panin tähele, et kui olin sõitnud autoga 15 km ja mootor
kenasti 90 C tuli maxi peal natukene aega kenasti sooja ja siis hakkas jälle leiget tulema. Mulle tundub, et sai hakkab selle poole kiskuma, et
soojendus radikas on umbes, või mis Teie arvate.
Kas mingisugusest pesust võib kasu olla? Mida ette võtta.
Kus asub a4 1997a 92kw Soojendus radikas? 
|
Soendusradikas asub armatuuri all umbes keset autot. Vahetus paras jebla (läbitud teema) - kogu armatuur laiali ja pärast tagasi. Minu omal maksis
radikas ca. 600.- (sobib ka B4 oma), kuid tööraha vahetusel 1500.-. P.S esinduses vahetuse hind 2X kallim. Jõudu!
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 23.08.06 17:29