koala
huviline
Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 2,3@98kW
|
|
postitati 14.08.06 07:36
|
|
|
B4 teeb imelikku häält.
Äkki keegi oskab aidata. Mootoris on imelik undamine, kui rooli keerata. Kas tegu võib olla roolivõimuga või milles võib probleem olla? Selline undav
krigisev hääl - mootori eesotsast kostab.
Masin: 1994 Audi b4 2,3E Automaat.
Teine probleem on veel. kui välja suretada, siis kohe käima ei lähe mitte kunagi mitte mingi valemiga. 3-4 minuti pärast läheb. Kunagi välja ei sure.
|
|
|
|
undu
huviline
Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Outback´13, Gaz 2410
|
|
postitati 14.08.06 07:40
|
|
|
kõlab küll kahtlaselt kulunud roolivõimu pumba moodi.
SAMAS kontrolli enne igaksjuhuks, äkki lihtsalt pumba rihm vajab pingutamist v hoopis vahetamist. Ja vaata ka roolivõimu õli taset.
|
|
|
|
koala
huviline
Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 15.08.06 12:27
|
|
|
tänud.
aga selle käimamineku ja mittemineku koha pealt ei oska aidata? milles võiks viga olla?
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1999 1,8T
|
|
postitati 16.08.06 19:54
|
|
|
ei tahtnud uut teemat postitada kuna analoogne olemas. Auto töötades (roolivõimu pump)? iniseb. Põõretega ainult kasvab see ja kuna ta on salongi üsna
vali siis häirib see sõitu. Kas roolivõimu pump võib siis seda ininat põhjustada??? Nagu ma eelnevatest postitustest aru olen saanud siis pumba
lõppemisel ta hakkabgi inisema?
|
|
|
|
koala
huviline
Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 21.08.06 06:26
|
|
|
kiiruse kasvades muutub mul inin ühtlaseks. väikesel kiirusel on ikka hirmus hääl küll. praegu annab võimendi juba tunda ka, et pole enam see.
Kas keegi oskab soovitada, kus korda teha? kus kirvest selga ei lööda ja mehed asjalikud on. siiani ei ole keegi osanud öelda, miks auto ei käivitu
koheselt, kui välja suretada (5minuti jooksul võib und nähe, et auto käima läheb), ka. diagnostikas.
ühes kohas öeldakse, et pihustid läbi, teises lükatakse pihustite jutt 100% ümber. no ma ka ei tea, mida arvata enam, hakka siis uusi pihusteid osta
--> pärast ikka sama reha otsas 
|
|
|
|
priit467
huviline
Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: a6 1999 1,8T
|
|
postitati 21.08.06 18:37
|
|
|
Olen ise ka seda roolivõimu pumba asja uurinud ja neid ei saagi remontida, tuleb vaid uus osta. Seal sees saavad mingid jullad otsa ja pump saab
õhtale. Minul oli nii, et kui sõitsin mingi 100 siis ei kuulnudgi nii väga seda ininat. Oli selline tasane aga tühikäigul üsna hull inin. Nüüd on mul
pump maas ja vaatab, kas saab asja korda, kui uue pumba saan. Käima mineku kohta ei oska midagi soovitada. Edu sulle.
|
|
|
|
TanelJ
huviline
Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a
|
|
postitati 22.09.06 21:04
|
|
|
tundub, et mul ka pump läbi. samas mingil määral nagu võim toimiks. point on selles, et peale mootoriõli vahetust teeninduses ... natukese aja pärast
kuulsin sellist nõmedat pininat mis kiiruse suurendamisel läks heledamaks ning siis natukese aja pärast kadus üldse ära ja rool oli hiljem sõidu
alustades hea kerge aga hiljem muutus veits raskemaks aga nüüd koguaeg selline "mitte nii kerge kui alguses" pole aega olnud, et süveneda.. on
kellegil analoogne asi?
|
|
|
|
pierre
huviline
Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: 90 7A
|
|
postitati 22.09.06 22:01
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: koala
tänud.
aga selle käimamineku ja mittemineku koha pealt ei oska aidata? milles võiks viga olla? |
süüdlaseks võib olla kommutaator.
|
|
|
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
|
postitati 24.09.06 18:03
|
|
|
roolivõimul teeb inisevat häält rulli laager ma arvan. krt väheusutav, et sellist asja ei saa välja vahetada. peaks ikke poest küsima.
kommutaator on aint 1 paljudest põhjustest, mis võivad tegelt olla. kommutaatori puhul peaks ta lambist ikka välja kah surema.
pigem on asi siiski mingis andusris, mille töö sõltub temperatuurist...
|
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 24.09.06 18:48
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: priit467
Olen ise ka seda roolivõimu pumba asja uurinud ja neid ei saagi remontida, tuleb vaid uus osta. |
Kust selline jabur jutt tuleb. Oskad sa ka öelda palju võiks üks roolivõimu pump maksta.
|
|
|
|