Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: B4 teeb imelikku häält. (Vastuseid: 9 | Vaatamisi: 1931)
koala
huviline

Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B4 2,3@98kW

postitati 14.08.06 07:36 Tsiteeri
B4 teeb imelikku häält.

Äkki keegi oskab aidata. Mootoris on imelik undamine, kui rooli keerata. Kas tegu võib olla roolivõimuga või milles võib probleem olla? Selline undav krigisev hääl - mootori eesotsast kostab.

Masin: 1994 Audi b4 2,3E Automaat.

Teine probleem on veel. kui välja suretada, siis kohe käima ei lähe mitte kunagi mitte mingi valemiga. 3-4 minuti pärast läheb. Kunagi välja ei sure.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 14.08.06 07:40 Tsiteeri

kõlab küll kahtlaselt kulunud roolivõimu pumba moodi.
SAMAS kontrolli enne igaksjuhuks, äkki lihtsalt pumba rihm vajab pingutamist v hoopis vahetamist. Ja vaata ka roolivõimu õli taset.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
koala
huviline

Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 15.08.06 12:27 Tsiteeri

tänud.

aga selle käimamineku ja mittemineku koha pealt ei oska aidata? milles võiks viga olla?:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 16.08.06 19:54 Tsiteeri

ei tahtnud uut teemat postitada kuna analoogne olemas. Auto töötades (roolivõimu pump)? iniseb. Põõretega ainult kasvab see ja kuna ta on salongi üsna vali siis häirib see sõitu. Kas roolivõimu pump võib siis seda ininat põhjustada??? Nagu ma eelnevatest postitustest aru olen saanud siis pumba lõppemisel ta hakkabgi inisema?:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
koala
huviline

Registreerunud 09.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 06:26 Tsiteeri

kiiruse kasvades muutub mul inin ühtlaseks. väikesel kiirusel on ikka hirmus hääl küll. praegu annab võimendi juba tunda ka, et pole enam see.

Kas keegi oskab soovitada, kus korda teha? kus kirvest selga ei lööda ja mehed asjalikud on. siiani ei ole keegi osanud öelda, miks auto ei käivitu koheselt, kui välja suretada (5minuti jooksul võib und nähe, et auto käima läheb), ka. diagnostikas.
ühes kohas öeldakse, et pihustid läbi, teises lükatakse pihustite jutt 100% ümber. no ma ka ei tea, mida arvata enam, hakka siis uusi pihusteid osta --> pärast ikka sama reha otsas :(

priit467
huviline

Registreerunud 01.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6 1999 1,8T

postitati 21.08.06 18:37 Tsiteeri

Olen ise ka seda roolivõimu pumba asja uurinud ja neid ei saagi remontida, tuleb vaid uus osta. Seal sees saavad mingid jullad otsa ja pump saab õhtale. Minul oli nii, et kui sõitsin mingi 100 siis ei kuulnudgi nii väga seda ininat. Oli selline tasane aga tühikäigul üsna hull inin. Nüüd on mul pump maas ja vaatab, kas saab asja korda, kui uue pumba saan. Käima mineku kohta ei oska midagi soovitada. Edu sulle.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TanelJ
huviline

Registreerunud 28.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Probe 24V 2.5L V6 120kw '96a

postitati 22.09.06 21:04 Tsiteeri

tundub, et mul ka pump läbi. samas mingil määral nagu võim toimiks. point on selles, et peale mootoriõli vahetust teeninduses ... natukese aja pärast kuulsin sellist nõmedat pininat mis kiiruse suurendamisel läks heledamaks ning siis natukese aja pärast kadus üldse ära ja rool oli hiljem sõidu alustades hea kerge aga hiljem muutus veits raskemaks aga nüüd koguaeg selline "mitte nii kerge kui alguses" pole aega olnud, et süveneda.. on kellegil analoogne asi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pierre
huviline

Registreerunud 10.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: 90 7A

postitati 22.09.06 22:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: koala
tänud.

aga selle käimamineku ja mittemineku koha pealt ei oska aidata? milles võiks viga olla?:o

süüdlaseks võib olla kommutaator.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kylaline90
huviline

Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C4

postitati 24.09.06 18:03 Tsiteeri

roolivõimul teeb inisevat häält rulli laager ma arvan. krt väheusutav, et sellist asja ei saa välja vahetada. peaks ikke poest küsima.
kommutaator on aint 1 paljudest põhjustest, mis võivad tegelt olla. kommutaatori puhul peaks ta lambist ikka välja kah surema.
pigem on asi siiski mingis andusris, mille töö sõltub temperatuurist...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Soyer
huviline

Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.06 18:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: priit467
Olen ise ka seda roolivõimu pumba asja uurinud ja neid ei saagi remontida, tuleb vaid uus osta.

Kust selline jabur jutt tuleb. Oskad sa ka öelda palju võiks üks roolivõimu pump maksta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.2% - SQL: 73.8%]