Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
postitati 13.08.06 11:25
eemaldada ei tohi, kujuta ette mis juhtub kui kardaan lahti pääseb... kas differ ise on kinni? ma täpselt ei mäleta kuda see C4'l seal see kinnitus
on, aga kas mingi puks pole läbi? C5'l on difri ees külje peal puks mis kipub läbi minema ja siis hakkab kiirendades-pidurdades(mootoriga) siuke
"põnks" või "kõnks" läbi käima.
Teemo
klubiliige
Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Quattro
postitati 13.08.06 11:36
Ise pole veel sellist pukki kohanud. Enda c4-l pole ja pole ka b3-l, ja ka b2-l. Kardaani plehkupanekut pole vaja karta, sest sellise võimatuse korral
jääks kardaan ju sellele talale kandma ja vasta maad ikka ei ulatu.
PS! Elcatsi pildilt ma ka seda välja ei lugenud. Veendu kas see on ikka orig.
lauri_
huviline
Registreerunud 16.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
postitati 13.08.06 11:40
krt ei usu et tagatifrist see põhjustatud. Pukk asub kohe peale kasti ca 10 cm. Kasti ja tagasilla vahel on veel kardaani vahepukk mis ka hoiab mingil
määral. Tundub et käimari padjad pehmed et kui ratastele liiga jõudu anda siis väänab kasti tagumise otsa alla.
Võiks vaadata kasti padjad üle.
Pukk on kahe poldiga tala küljes kinni kui tala alles jätta ja ainult pukk eemaldada ei pääse see kardaan sealt kuhugi kui peaks lahti tulema.
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
postitati 13.08.06 12:02
Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Ise pole veel sellist pukki kohanud. Enda c4-l pole ja pole ka b3-l, ja ka b2-l. Kardaani plehkupanekut pole vaja karta, sest sellise võimatuse korral
jääks kardaan ju sellele talale kandma ja vasta maad ikka ei ulatu.
PS! Elcatsi pildilt ma ka seda välja ei lugenud. Veendu kas see on ikka orig.
Lähen ronin lähipäevil veel auto alla ja uurin lähemalt. Elcats ei andnud jah sellist juppi tala oli täitsa olemas aga pukki pole. Olen täiesti kindel
et see on originaalosa vag-i kood oli servapeal kui õieti mäletan.
Arvan et kisun selle sealt alt ära ja teen pildi siis täpsemalt näha millega tegu.
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
postitati 17.08.06 18:22
Nii auto all käidud. Selgus et masin on kõhu alt vastu tala kerge müksu saanud ja tala mille peal see pukk istus oli veits kõver. Kiskusin selle tala
sealt ära ja võtsin puki talalt maha. tala lõin sirgeks ja oligi korras ainult kaks polti kümnest ei ulatanud enam talast läbi et mutreid otsa saada.
Põhi ka veidi mõlkis sealt. Rohkem aega siis üritan selle lohu sealt välja sikutada.
Hea et niigi läks.
NB! see pukk täitsa originaal osa elcatsi otsingust koodi järgi andis hinnaks 37,88$
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]