Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 120 000 täishoolus Audile (Vastuseid: 14 | Vaatamisi: 1705)
coatboy
huviline

Registreerunud 05.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Avensis

postitati 08.08.06 13:52 Tsiteeri
120 000 täishoolus Audile

Tere. Vaja teha 120 000 täishooldus (hammasrihma vahetus s.h.) lähiajal. Reval Auto küsib 13 000 kindlasti selle eest ja Forssis on järjekorrad sept. keskpaigani. (samas ei teagi kas seal odavam) Keegi äkki oskab midagi muud soovitada Tallinnas? Või Revali hind pm norm? Tänud jälle ette vastajatele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 13:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: coatboy
Tere. Vaja teha 120 000 täishooldus (hammasrihma vahetus s.h.) lähiajal. Reval Auto küsib 13 000 kindlasti selle eest ja Forssis on järjekorrad sept. keskpaigani. (samas ei teagi kas seal odavam) Keegi äkki oskab midagi muud soovitada Tallinnas? Või Revali hind pm norm? Tänud jälle ette vastajatele.

Soovitan Sul Revali hinda uurida, eeldades, et tegemist on 2,4 mootoriga, siis peaks summaks tulema u 9kilo ning jupid on originaalid ja omavad garantiid ning töö on tehtud täpselt ja korralikult...!!!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 08.08.06 14:51 Tsiteeri

OÜ Arupo's Rain Aava suudaks kindasti veidi odavamalt selle ära teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 15:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
OÜ Arupo's Rain Aava suudaks kindasti veidi odavamalt selle ära teha.

Vot sellest ei saa ma aru, rihmavahetus on kõige tähtsam/riskantsem töö auto juures, mis tuleks lasta raudselt Revalis teha ning kasutada vaid originaaljuppe!

Sellest saan aru kui ise teha aga viia kuhugi firmasse kus saab töö tehtud 1000 kuni 2000.- odavamalt, kuid tehtud tööle garantii puudub ja samuti puudub detailile garantii.

Lased Revalis teha ja võid 2 aastat või 120 000km (sõltub mootorist) probleemivabalt sõita ning probleemide ilmnemisel viid auto tagasi ning kogu probleem lahendatakse garantii korras, ka need detailid vahetatakse, mis on rihma purunemisest tingituna katki läinud.

Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 08.08.06 15:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Vot sellest ei saa ma aru,

Kas sa sellest ka ei saa aru, et kõigil meil pole rahakott puuga seljas.

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 15:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Tsitaat:
Algselt postitas: juks11

Vot sellest ei saa ma aru,

Kas sa sellest ka ei saa aru, et kõigil meil pole rahakott puuga seljas.

Loomulikult saan aga sellega peaksid auto ostul arvestama, et kui pole raudselt teada rihmavahetuse ajalugu, siis tuleks täishooldus esimese asjana ära teha - auto tuleb ikka vastavalt võimalustele osta. Kui midagi läheb rihmavahetusel viltu, siis on kahju kordades suurem kui Revalis rihmavahetus.

Enne unustasil lisada, et pean silmas uuemaid autosid, millel on juba keerulisemad mootorid, ehk siis alates kuskil 98a. Enamus töökodasid ei tea rihmavahetusel ülitähtsaid pisiasju, mille mittetäitmisel võib rihma eluiga väheneda kordades ja tänu sellele suurenevad Sinu kulutused autole, mida oleks võinud vältida.

Ei taha kedagi halvustada, kuid olen neid rihmavahetusi näinud 6a järjest, mis on vajanud Revali ületegemist ning kokku läks tunduvalt suurem summa kui oleks kohe Revalis vahetanud.

A4TQ
klubiliige

Registreerunud 24.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7, 911

postitati 08.08.06 16:02 Tsiteeri

Korralikud töökojad annavad samasuguse garantii rihmavahetusele nagu ka Reval Auto.Eeldusel et on vahetatud rihm koos rullide ja veepumbaga.Pole see v6 mootori rihma vahetus mingi raketiteadus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 08:58 Tsiteeri

selle pärast ongi eestis olevad V8 tki rääma sõidetud, et rahvas ostab ta järelturu autona ja ei arvesta, et kui palju raha kulub hooldusele ja siis hakkavad hooldusega koonerdama või lasevad igasugustel nurgatagustes kohtades rihma vahetada jne. Soovitan vaid Revalit ja Arupot. Mõlemad kasutavad rakist ja töö kvaliteet on parim. Teised kasutavad kriipsutamise tehnoloogiat. Minul rihmavahetusel selgus, et eelmised vahetajad olid kaks hammast mööda pannud ja rakkisega sai selle teada ja paika:cool:. Hoolduselt ei tasu kokku hoida

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
selle pärast ongi eestis olevad V8 tki rääma sõidetud, et rahvas ostab ta järelturu autona ja ei arvesta, et kui palju raha kulub hooldusele ja siis hakkavad hooldusega koonerdama või lasevad igasugustel nurgatagustes kohtades rihma vahetada jne. Soovitan vaid Revalit ja Arupot. Mõlemad kasutavad rakist ja töö kvaliteet on parim. Teised kasutavad kriipsutamise tehnoloogiat. Minul rihmavahetusel selgus, et eelmised vahetajad olid kaks hammast mööda pannud ja rakkisega sai selle teada ja paika:cool:. Hoolduselt ei tasu kokku hoida

Just nii! Soovitan soojalt veel Forss'i kah

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 09.08.06 09:15 Tsiteeri

To: juks11

Mina ei saa sellest aru, mis erinevat seost näed Sina rihmavahetusel Revalis või OÜ Arupo´s ? Pigem võin Sulle infoks niipalju öelda, et suvisel ajal on Reval ja teised sellised esindused täis praktikal olevaid äsja Tehnikakõrgkooli lõpetanuid, nii et ma ei saa ikkagi aru, kuidas paljas nimi tehtud töö kvaliteeti kuidagi muudab ? Rihma vahetatakse ikka nii nagu vahetatakse ja kuna Aava seda palju ette võtnud on, ei näe ma põhjust miks ma ei võiks originaaljuppidega Aava juurde minna. Mis Sa arvad, et kui Sul "garantiikorras" rihm pooleks läheb siis Reval ei leia sellist viga, mis Sinu kraesse aetakse ? Kohe on jutt et oled ise süüdi, ei sõitnud korralikult vms. Mõttetu... Pealegi võib Revalis RAISATUD rihmavahetuse raha eest vahetada Hr.Aava juures rihma üle 60-80 000 km kui soovid. Igaljuhul kindlam tunne kui 120 000 järjest sõita... :) Nii et kui just kusagile suvalise külasepa juurde ei lähe kes väidab oskavat kõike remontida, siis ma ei näe probleemi. Kõik mis liigub, see ka kulub.... Aga ainuüksi remonttöid teostava firma nimi kindlasti juppidele paremat kvaliteeti ei anna, kui kasutad originaaljuppe või kvaliteetseid b osasid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 12:37 Tsiteeri

keegi ei hakkanud siin firmasid võrdlema. Kui sa räägid, et ostad orig jupid ja lähed aava juurde tegema siis palun väga hind tuleb siis ju ka ühte kanti. Nagu ma mainisin, et aArupos ja Revalis on minu teada ainuke koht kus vahetatakse rihma nii nagu ettenähtud. Pole kordagi kuulnud, et reval oleks kliendile midagi pähe määrinud või lolliks teinud,...

ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 09.08.06 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
keegi ei hakkanud siin firmasid võrdlema. Kui sa räägid, et ostad orig jupid ja lähed aava juurde tegema siis palun väga hind tuleb siis ju ka ühte kanti. Nagu ma mainisin, et aArupos ja Revalis on minu teada ainuke koht kus vahetatakse rihma nii nagu ettenähtud. Pole kordagi kuulnud, et reval oleks kliendile midagi pähe määrinud või lolliks teinud,...

No kui Sa originaaljuppidega Aava juurde lähed ja Sul sama hind tuleb mis Revalis, siis palju õnne! Pealegi kui Sa algset teemat loed siis ikka võrreldi ja räägiti küll võrdlusest Revali jms. kohtade vahel. Loe uuesti enne kui kommenteerid...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 13:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ash
To: juks11

Mina ei saa sellest aru, mis erinevat seost näed Sina rihmavahetusel Revalis või OÜ Arupo´s ? Pigem võin Sulle infoks niipalju öelda, et suvisel ajal on Reval ja teised sellised esindused täis praktikal olevaid äsja Tehnikakõrgkooli lõpetanuid, nii et ma ei saa ikkagi aru, kuidas paljas nimi tehtud töö kvaliteeti kuidagi muudab ? Rihma vahetatakse ikka nii nagu vahetatakse ja kuna Aava seda palju ette võtnud on, ei näe ma põhjust miks ma ei võiks originaaljuppidega Aava juurde minna. Mis Sa arvad, et kui Sul "garantiikorras" rihm pooleks läheb siis Reval ei leia sellist viga, mis Sinu kraesse aetakse ? Kohe on jutt et oled ise süüdi, ei sõitnud korralikult vms. Mõttetu... Pealegi võib Revalis RAISATUD rihmavahetuse raha eest vahetada Hr.Aava juures rihma üle 60-80 000 km kui soovid. Igaljuhul kindlam tunne kui 120 000 järjest sõita... :) Nii et kui just kusagile suvalise külasepa juurde ei lähe kes väidab oskavat kõike remontida, siis ma ei näe probleemi. Kõik mis liigub, see ka kulub.... Aga ainuüksi remonttöid teostava firma nimi kindlasti juppidele paremat kvaliteeti ei anna, kui kasutad originaaljuppe või kvaliteetseid b osasid.

Niih, tuginen oma 6 aastasele Revali töökogemusele!

Praktikant ei tööta kunagi üksinda, vaid töötab kellegi lukksepa all, ehk siis teeb tema järelvalve all lihtsamaid töid, keerukamatel töödel on põhimõtteliselt tööriistade kättetoimetaja. Konkreetne mehaanik vastutab tehtud tööde eest isiklikult ning kontrollib kõik üle. Kui aga praktikant areneb ning on tõestanud ennast, siis saab ta ka lihtsamaid töid iseseisvalt teha (hooldused jne)...

Mina kes võtsin klientidelt autosid vastu ning organiseerisin, et need saaks ka veatult tehtud, ei viinud kunagi parktikandile sellist tööd, millega ta poleks hakkama saanud. Rihmavahetusi ei tee mitte ükski praktikant!!!

Miks ma soovitan Revalis rihma vahetada!? Seepärast, et kui satub olema mingi defektne detail, näiteks veepump), siis vea ilmnemisel teeb Reval selle tasuta korda - keegi ei hakka asja Sinu süüks ajama. Kui ilmnes mõni defekt garantiilisel detailil, siis parandati ka esimesel võimalusel. Reval ei saa sellest mingit kasu, kui Sind süüdistama hakaks, pigem isegi kahju... Kui viid mõnda töökotta vajaminevad jupid ning siis kui ilmub mõni defekt, siis ei tohi seda detaili auto küljest enne eemaldada kui varuosa müünud firma on selle üle vaadanud. Seejärel viid auto töökotta, võtad jupi ja lähed seda uue vastu vahetama ning siis viid uue tagasi töökotta. Eeldame, et tegemist on veepumbaga, mis ka V mootoritel kiiresti kuluma kipub. Sina pead nüüd topelttööraha maksma ning lisaks veel tosoolid jne ning ise juppi poes vahetamas käima. Esinduses oleks saanud kõik garantii all ning ühest kohast!!!

Uuematel autotel on kindlaks määratud kindlad toimingud mis on vaja teatud töö juures teha ning mida tuleb järgida. Neid asju ei tea peale automargi esinduse mitte keegi, vähemalt esialgu...

Ma ei viitsi rohkem sellel teemal vaielda ega taha ka kedagi halvustada. Minu point on see, et rihmavahetus, kui üks tähtsam/riskantsem töö auto juures, võik ikka esinduses teha lasta.

Loomulikult pole see rihmavahetus üldse keeruline, suurtel mootoritel on vaid palju lahtivõtmist ning tuleb järgida teatuid reegleid ning asi sujub.

Ühe nukaga V6 mootoritel, 100 ja A6 kerel, läheb rihmavahetuseks kuskil 15min nendel on ka kõige lihtsamini vahetatav rihm Audi mootoritel üldse...

syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 09.08.06 13:40 Tsiteeri

mina näiteks tegin oma täis hoolduse(kõik rihmad+ rullid ja õlid, puksid jne..) salomes ja asjad kõik ostsin aavest. st siis GATES rihmad+ rullikud neil kohe komplektina müüa seal. suur rihm ka siis GATES. Asjalik mees ja töö ka. ise aitasin ka nii palju kui oskasin. hammasrihm+2 rulli+suur rihm 2700 + töö

Loomulikult kui ka pärnus oleks reval ja näiteks auto ostust raha üle loomulikult viiks ka revalisse kui ikka rahakott lubaks. Aga kui on usaldusväärne koht ja mees ka kes teeb miks mitte teha sama asi paar tonni odavamalt, või võtta revalist asjad ja minna lasta teha.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 17:43 Tsiteeri

Ka mõned auto jupid on Üllatus üllatus vahel odavama kui b varuosa forsis jne...seega asja tasub ennem uurida:cool:

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]