Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: elektriliste akende relee (Vastuseid: 11 | Vaatamisi: 2283)
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,3E 1989, Audi A4 Avant B5 1,9 tdi 1999

postitati 31.07.06 16:48 Tsiteeri
elektriliste akende relee

probleem siis selline, et tagumised aknad lähevad küll alla aga vahel enam üles ei tule. samas vahel pole probleemi ja kõik toimib. viimane kord ei tulnud üks aken 100 km jooksul üles, selle aja peale jõudis isegi vihma sadada:mad:
olen kuulnud, et tuleks üles otsida relee ja see üle joota. küsimus oleks, et kust ma võiks selle relee leida? autoks audi 100 c3 2,3 ja 4*el aken. 2,3 nf mootor kui see rolli mängib. tänud kõigile vastajatele;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
quattro28
huviline

Registreerunud 01.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.08.06 16:03 Tsiteeri

ma arvan et viga võib olla üldse lülitis. mul sama jama kõrvalistuja aknaga, et juhi ukse küljes olevast nupust saan alla lasta aga ülesse enam ei lähe.. vahest harva läheb.. samas kõrvalistuja ukse küljes olevast lülitist töötab mõlemat moodi..

võta mõni teine kõrval olev lüliti ja vaheta juhtmed ümber, siis saad teada kas see jamab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
HannesT
huviline

Registreerunud 21.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 01.08.06 16:53 Tsiteeri

Kui aken ikka kunagi ülesminnes normaalse kiirusega ennast liigutab, siis on viga elektris ma usun.Mõttettu vastus minu poolt, aga seda relee asukohta ma ei tea....B4'l on juhi jalgade peal 1000 releed nt, vb mõni neist (võtad ära, siis ei tohiks üldse töötada aknad ja saadki õige teada)

OT, aga kas C4, B4'le annab ehitada nii, et tagurpidikäigu tuledega koos keerab pp peegel ennast alla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 01.08.06 18:19 Tsiteeri

A100 C4 peaks see relee olema juhi jalgade kõrval plastiku taga. Ma ei tea täpselt, aga ma usun et on see piklik suur releekarp seal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.08.06 18:53 Tsiteeri

Leiad 10 ja 11 pesast tõenäoliselt piklik jurakas... 443959257 oli karbil kood, igatahes kui ühe naabrimehe autol selle välja tõmbasin siis jäid aknad vait :D A jah, jalgade juures oli jah.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.08.06 10:15 Tsiteeri

relee leidsin üles, võtsin lahti ja vaatasin aga oma mõistus sellele peale ei hakka. kui aken üles ei lähe, siis ei lähe kummastki lülitist, ei sellest mis juhi juures kui ka sellest mis ukse küljes. samas kui töötab siis töötavad mõlemad. ikkagi peaks proovima lüliteid vahetada, lootus ikka jääb, et viga nendes. ja liigub kah aken nii kiiresti kui peab. relee asub tõepoolest rooli all jalgade kohal. aga kui enda mõistus ei võta siis tuleb ikka sammud elektriku juurde suunata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
taivo
huviline

Registreerunud 31.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 2,5 TDI (C4) QUATTRO

postitati 04.08.06 17:13 Tsiteeri

Äkki on sul juhtmed läbi, kontrolli üleminekuid ukse sisse, see on tüüpkoht, kus juhtmed murduvad.
Olen kogenud sellist asja;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 04.08.06 17:58 Tsiteeri

relees võib vabalt külmjoode olla - see teeb kõik aknad pimedaks, sest kogu toitevool käib sealt läbi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.08.06 18:36 Tsiteeri

juhtmeid peaks kontrollima tõesti, juhtmed on seal murdunud küll ja kohati ka isolatsioon maas. üritan esimesel võimalusel selle üle kontrollida. kui külmjootes asi siis peaks kõik aknad korraga rivist väljas olema(seda jama mul pole)? ja siis nii palju veel, et kas kõrvalistuja nupp ei pruugi kah seepärast töötada, et juhtned ukse ühenduskohas murdunud? algul too nupp küll töötas kuid siis hakkas ainult vahel töötama ja nüüd saab ainult juhi juurest alla ja üles lasta. samas too nupp nii palju reageerib, et saab akna liikumist peatada, kuid mitte midagi enamat:(

pontu
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 2,8Q C5 , on ajalugu.

postitati 05.08.06 19:35 Tsiteeri

Ukse ja posti vahelt võid proovida liigutada juhtme kimpu ja samal ajal lülitit vajutades ehk annab mingit elumärki, pääsed kergema vaevaga(ei pea tulutult lahti kiskuma).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
lynx
klubiliige

Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 06.08.06 08:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: generaator M
relees võib vabalt külmjoode olla - see teeb kõik aknad pimedaks, sest kogu toitevool käib sealt läbi.

imo. õige pakkumine.

Endal kahel viimasel audil on olnud viga külmjootes. Otsi rooli alt ülesse see relee kobakas, koogi lahti ja vaata teravalt asi üle. Ise olen mõlemal autol üle jootnud ja enam mingeid probleeme pole esinenud. Enne seda ei läinud kord ülesse ja siis alla :) Eriti mõnus kui kuhugi kiire ja aken ülesse ei tule :D

Rule: Do your homework or suffer the consequences !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mürka10
huviline

Registreerunud 07.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.08.06 12:54 Tsiteeri

jah, see on tõepoolest nõme kui lähed poodi ja enam üles ei lähe:D aga ma vaatasin seda releed ja ma ei tea kus see külmjoode seal on...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 39.3% - SQL: 60.7%]