Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: ETKA 7.0 (on kellegil sellega kokkupuuteid olnud) ??? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2310)
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 29.07.06 04:59 Tsiteeri
ETKA 7.0 (on kellegil sellega kokkupuuteid olnud) ???

Jutt siis VW/AUDI softist mis on laialdaselt kasutusel erinevates autovaruosasid pakkuvates müügiesindustes. Mul endal on arvutis see viimane 6 versioon sellest. Pilk jäi lihtsalt Forssis nende arvuti ekraanile peale. Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Box
huviline

Registreerunud 18.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.06 07:27 Tsiteeri

pildid on kvaliteetsemad ja hinnad on teised.
vanal on vanad koodid ja vanu koode enam palju ei ole ehk
Ehk pilt on selgem, hinnad muutunud, ja täpsem on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 29.07.06 08:28 Tsiteeri

Tõepoolest. Kujundust on totaalselt muudetud. Ise olen ETKA kasutaja. Hea lihtne on kodus kõigepealt detail üles otsida ning siis teha kas forrsi kodukalt tootepäring koodi alusel või minna kuskile varuosade müügikohta ning jätta vahele see plaa plaa plaa et "mis aasta, mis mark, palju võimsust jne" Tihtipeale läheb seal rohkem aega ootamise peale kui müügimees oma tähtsaid raamatudi lappab ja midagi leida suudab. Ja on juhuseid olnud kus tellitav detail polnud ka sobiv. Nii juhtus minu eelmise auto Opel Vectra kõrvalistuja ukseliistuga. Tellisid saksamaalt ära ja lõpptulemusel oli vale liist ... kuigi vennad võtsid omast arust täpselt õige asja välja arvutist ... toona ei viitsinud ma tagasi saatmisega jännata ja tegin liistu ise aja ja närvikuluga eelnevatele sarnaseks. Aga jah ... ntz Automaailm Tallinnas Kadaka teel ... nende käest ilma tootekoodita ei saagi midagi ... neil pole ühtegi detailset tarkvara ( nagu ka ETKA) mis näitaks neile täpselt millega on tegu ... nagu siis kui tahtsin osta omale seda sama õli temperatuuri andurit. Soovitasid Revalisse helistada ja sealt küsida. Reval suutis tootekoodi tuvastada kuid samas ütles et neil sellist juppi pole, tuleb tellida. Läksin siis Forssi ja kohe toodi laost vajalik osa. Üldiselt olen seisukohale jõudnud, et FORSS on üks laiema ning kasutajasõbralikuma valikuga teenindus/müügikoht üle eesti. Aga jah ... ETKA juurde tagasi pöördudes. Kui kellegil on au olnud seda näppida siis võiks veel veidi kirjeldusi anda selle kohta mis lisadest juurde on poogitud jne :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 29.07.06 08:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ...

on vist jah, vähemalt enamus hinnad ei klappind mis olin eelnevalt kodulehelt(reval, forss) välja vaadand...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
80quattro
klubiliige

Registreerunud 13.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B9 Allroad quattro; Audi Q3; Audi 100 C3

postitati 05.12.06 20:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ultra2005
Jutt siis VW/AUDI softist mis on laialdaselt kasutusel erinevates autovaruosasid pakkuvates müügiesindustes. Mul endal on arvutis see viimane 6 versioon sellest. Pilk jäi lihtsalt Forssis nende arvuti ekraanile peale. Olin juba ennem kuulnud et tootekoodidid paljudel asjadel on muutunud nii et vana ETKA järgi ei saa nagu enam päris täpselt võtta asja. Aga see on ka ainult kuuldus olnud. Igatahes keegi võiks mainida mis lisad , mis muutused on siis sellel 7.0-il peal 6-ega võrreldes ...

Suurim muutus siis kõikide turgude Audide ja VW olemasolu kataloogis:o

Toomas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.12.06 17:04 Tsiteeri

Mis vahe on ETKAl ja ETOSel, kui algandmed pärinevad samalt tootjalt ehk Lex-Com'ilt?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.06 10:39 Tsiteeri

Mingit piraatlusele viitavat teemakäsitlust siin näha ei taha. Kõik sellised postitused lähevad kustutamisele!

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.3% - SQL: 65.7%]