Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Pisiküsimusi (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1520)
henrikp
huviline

Registreerunud 20.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.07.06 20:55 Tsiteeri
Pisiküsimusi

Tere, olen siis suht värske Audi omanik. Autot hankides sai rohkem rõhutud kere/veermiku/mootori korrasolekule ja ülejäänu sekundaarseks - küll millalgi tegeleb - jäetud.

Niisiis,

1) Autol kesklukk töötab muidu (v.a bensiiniaugu kaane oma, mis momendil eriti tähtis pole) aga hetkel saan ühe lülitusega lukku/lahti keerata ainult esimesest kundepoolsest uksest, eelmine omanik teadis rääkida et kuni eelmiste talvekülmadeni töötas lukustamine ka juhiuksest; siis ukse kinnikülmumisel "midagi juhtus" ja enam sealt uksest keskluku lukustamist/avamist toimu, lihtsalt keerab ukse lahti või kinni. Polstri lammutamiseni pole veel jõudnud, aga huvitab see, et kas seal on ees ootamas mingi lüliti vms., mis registreerib lukusüdamiku pööramist vasakule/paremale?

2) Olen viimastel päevadel kamminud läbi vanu teemasid alarmide kohta - väga meeldiks, kui oleks keskluku juhtimine automaatne koos alarmiga :) Ma ise pakuks et autol on peal originaalalarm, aga kust selle kohta infot saaks? Või üldse kust välja lugeda, et mis mul peal on?

3) Vasakpoolsete uste lahtitegemisel läheb salongis tuli põlema ja ka alarm reageerib sellele. Vasakpoolsetel ustel reageerib eesmine uks alarmile vahest, salongituld olen korra ainult vilgutama pannud, tagumine tundub täitsa tundetu olevat. Pagasiruumiga ka sarnane lugu - tuli põlema seal ei lähe, aga vahest tunneb ära avamist/sulgemist ja hakkab karjuma alarmi pealolekul. Mina enda loogikast pakuks et need lülitid on oma aja ära elanud ja vajavad vahetust, aga on nende õhtaleminek tõenäoline või on mingi muu probleem selle taga?

Auto on muidu 1.8 66kW, Audi 80 (B3), 1991.

Ette tänades,
Henrik

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 29.07.06 07:32 Tsiteeri

1) Peaks lüliti olema
3) Ukselülitite suremine on väga tõenäoline

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 31.07.06 13:15 Tsiteeri

1) võib olla ka ukse ja kere vaheline ühenduse katkemine. nimelt see juhtme pundar mis siis ukse vahelt jookseb sealt võib olla ka mõni juhe katkenud. minul oli igatahes samade sümptomitega see juhe puru.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
henrikp
huviline

Registreerunud 20.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.08.06 18:59 Tsiteeri

Ise küsin, ise proovin ka vastata

1) Täna uurisin bensupaagi kaane lukku, mis peaks liikuma koos kesklukuga. Oma imestuseks leidsin ühe õhuvooliku sealt ligidalt, millel on oli mutter keeratud augutäiteks. Sulguri mahakruvimisel selgus, et see õige õhutoru on kuidagiviisi ära murtud/murdunud, ainuke variant on romulast järelikult. Selle käigus suutsin vahepeal õhupumba vaikseks
panna, ei reageerinud enam üldse millegile. Viimase ideena kasutasin Windowsi juures (enamasti) toimivat praktikat - restart! Võtsin siis pumbalt korra signaali/voolujuhtmed maha ja peale tagasi. Näe imet - tööle hakkas, ja sellega koos ka juhiuks! Külmaga läks siis osaliselt lolliks, pakuks.

2) Uurisin alarmipaigaldajate kodulehekülgi ja jäi silma sama pult, mis mul on - Eurosec E50. Üks teema viitas selle alarmi manuaalile, aga link ei tööta enam. Sai administraatorile saadetud küsimus selle kohta, eks näe kas/millal ja mida vastatakse.

3) Kummikaitsed (niipalju kui nad oma katkises olekus kaitset suudavad pakkuda..) maha, lüliti ribadeks ja kontaktiosad ilusti läikivaks. Töötab ideaalselt :)

henrikp
huviline

Registreerunud 20.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 09.08.06 06:26 Tsiteeri
Pisiküsimusi

1) Täna hommikul mõtlesin, et äkki on selle 'restardiga' ka midagi muud korda läinud. Ja ongi - alarm peale, uksed lukku; alarm maha, uksed lahti :)
2) Selline vastus siis: "Tere! Kasutusjuhendid meie kodulehest rohkem ei ole voimalik votta. Koik kasutusjuhendid lahevad koos alarmi komplektiga."

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]