Afen
huviline
Registreerunud 18.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.06 10:27
|
|
|
rehvi avariikomplekti asendamine tagavararattaga
Asi selles, et 2003 A4 avant Audil on tagavararatta asemel see omapärane rehvi avariikomplekt, kus siis teooria järgi tuleb rehvi purunemise korral
kõigepealt rehvi ventiilist sisse pigistada liitrijagu mingit ollust ja siis kompressoriga uuesti täis pumbata. Kangesti kahtlane tundub selle meetodi
kasutamine ja pigem kasutaks läbiproovitud varianti varuratta näol. Sellega seoses tekkis küsimus (ehk keegi on seda juba teinud),
1. et kas asi nii lihtne ongi, et lihtsalt tõstan kogu kaadervärgi koos selle plastikust vooderdusega välja ja panen tavamõõdus ratta asemele?
2. Või peab sinna panema selle väikese avariiratta?
3. Kas see keskmine kinnituspolt, mis praegu hoiab kinni katteplaati, sobib ratta kinni hoidmiseks või on mingit muud polti sinna vaja?
?
|
|
|
muster44
huviline
Registreerunud 19.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: audi C4
|
postitati 21.07.06 16:26
|
|
|
Olen kasutanud seda löga mis on purgis tanklates müüa. Või öelda, et ei kasuta kunagi seda, sest vedelik ei kuiva kummis ära ja jääb sinna sisse.
Rehvi rõhk jäi pidama aga löga pani ratta viskama. Kui saad asenda ikka tagavararattaga. Ma ei tea kas kitsast velge on 5. auguga.
|
|
|
Po18
huviline
Registreerunud 08.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: S4 avant 2.2 tq
|
postitati 21.07.06 17:31
|
|
|
Ma isiklikult olen selle rehvivahetuse alal mingi 1.5 aastat töödanud ja ei ole se lõga ültse hea ja ei aita ka alati.Kui ikka juhtub rehv küljepealt
purunema siis ei aita ükski löga.Kuid see on ainult minu arvamus.
Parim asi maailmas ja veel loodusesäästlik Segway.
Segways.webs.com
|
|
|
|
Afen
huviline
Registreerunud 18.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.07.06 13:19
|
|
|
Ma teie mõlemiga täitsa nõus, sellepärast küsingi eelnevat. Kas keegi siis on juba sellise vahetuse ette võtnud?
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 25.07.06 16:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Po18
Ma isiklikult olen selle rehvivahetuse alal mingi 1.5 aastat töödanud ja ei ole se lõga ültse hea ja ei aita ka alati.Kui ikka juhtub rehv küljepealt
|
tegelikult polegi see löga mõeldud rehvi parandamiseks vaid teelt ära sõitmiseks esimesse remondi kohta.
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|
nöpz
huviline
Registreerunud 17.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 2.8 q avant, b2 q, vw passat, mõned põkad
|
postitati 25.07.06 17:15
|
|
|
cadillacil on ültse tagavara rehv tühi ja kaasa antud purk lämmastiku või miskit sarnast
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
postitati 25.07.06 19:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Po18
|
Kolm pool aastat seda tööd teinud oma elus ja olen nõus mite ainult et ei ole üldse hea vaid lausa kahjulik, kuna võib ronida koordi vahele ja asja
päris peetikeerata.
Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
|
|
|
|
Reix
huviline
Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: riisikas ja hamburger
|
postitati 26.07.06 11:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: muster44
Olen kasutanud seda löga mis on purgis tanklates müüa. Või öelda, et ei kasuta kunagi seda, sest vedelik ei kuiva kummis ära ja jääb sinna sisse.
Rehvi rõhk jäi pidama aga löga pani ratta viskama. Kui saad asenda ikka tagavararattaga. Ma ei tea kas kitsast velge on 5. auguga.
|
Mul kahesajas oli tagavararattax 5x112 tablett. 1 korra läx 3 aasta jooksul vaja ka
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 26.07.06 12:54
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Afen
1. et kas asi nii lihtne ongi, et lihtsalt tõstan kogu kaadervärgi koos selle plastikust vooderdusega välja ja panen tavamõõdus ratta asemele?
2. Või peab sinna panema selle väikese avariiratta?
3. Kas see keskmine kinnituspolt, mis praegu hoiab kinni katteplaati, sobib ratta kinni hoidmiseks või on mingit muud polti sinna vaja?
? |
Milleks sellist jama ajada? Loogilst mõtlemist! Kupata see sisu sealt pagassipõhjast minema, võta ratas alt ära ( ükskõik, missugune ) ning proovi
sinna pagassipõhjas olevasse süvendisse, kui istub ning kinnituspolt kinni tõmbaba ( enamasti tõmbaba ) on hästi, kui ei, vaata silmaga üle, kas
võimalikult kitsam ratas mahuks sinna ära ja teguste edasi.
Selle "möksi" kohta, mis on algselt autoga kaasas, on see, et sellega võid naelaauku lappida, ei enamat. Üldiselt soovitaks minema saata kolanurka
selle "möksi" ning täismõõdus tagavararatta muretseda ( täismõõdus ratsas tagavaraks ), vajaliku kraami saad tõsta tagavararatta sisemusse ( kui
mahub, siis ka selle "möksi" nii igaksjuhuks.. )
Enda RS4-l loopisin kohe pagassi põhja tühjaks ning asetasin sinna ratta ( lamelli ) - igal aastaajal toob ära.
Lihtne.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 01.08.06 03:25
|
|
|
Olen eelpool mainitud arvamustega igati päri. Olen kuulnud et mõned müügimehed reklaamivaad parandusvahu eeliseks ka seda, et see pisike balloonike
pidavat kummi täis pumpama. See jutt on ikka bullshit. Ma ei kujuta ette mitu pudelit oleks tarvis selleks et kummi täis saada. Samas sõber lasi neid
mitu tükki sisse et auku pidama saada ja lõpuks läks augu kõrvalt pauguga lõhki. Autoajakirjas soovitati kütusekulu vähendamiseks varuratas autost
välja visata ja asendada vahupudeliga. Aitähh. Parem olgu see olematu vedelikukulu juures aga kui kumm läheb siis võtan tagavara rehvi lihtsalt
pagassist välja, keeran alla ja sõidan rõõmsalt edasi
XZN M16
|
|
|
|