Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: kus keegi oma Audit remondib? (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 5322)
Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 02.10.03 05:46 Tsiteeri
kus keegi oma Audit remondib?

Ehk siis soovitage head kohta, kus oma pisikest remontida. Sest oma S4 enda vana remondimehe kätesse igaks juhuks ei taha enam anda :D

--
Svenska
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.03 05:53 Tsiteeri

Mina remondin firmas OÜ Arupo, mis asub Kostiveres. Seal on selline tegelane nagu Rain Aava, tel: 050 44 040.

Kui hommikul auto sinna viia siis OÜ Arupo varustaja viskab Tallinnasse tööle ära - muidu nii kaugel ei viitsiks autot remontida... :)

S4 tunneb ta kah päris hästi - paremini, kui Revalis seda tehakse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Svenska
huviline

Registreerunud 25.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Seat Leon Cupra

postitati 02.10.03 05:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Silwer
Mina remondin firmas OÜ Arupo, mis asub Kostiveres. Seal on selline tegelane nagu Rain Aava, tel: 050 44 040.

Kui hommikul auto sinna viia siis OÜ Arupo varustaja viskab Tallinnasse tööle ära - muidu nii kaugel ei viitsiks autot remontida... :)

S4 tunneb ta kah päris hästi - paremini, kui Revalis seda tehakse.

Kaugel see Kostivere Tallinnast on? Ja palju seltsimees Aava tunnihindeks ka küsib?

--
Svenska
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
kiireaudi
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68

postitati 03.10.03 10:40 Tsiteeri

Autex autoteenindus.
Madara 33 tel. 666 42 46

11,823@191,5km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karumomm
huviline

Registreerunud 04.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4

postitati 03.10.03 11:21 Tsiteeri
kus keegi oma Audit remondib

Soovitan Sulle ka Arupot.Käin oma S-ga seal juba 4-ndat aastat.Rain tegeleb põhimõtteliselt mootoitega,eriti S omi armastab ta üle kõige!Muude jubinatega auto juures ei viitsi ta eriti tegeleda!Neid töid teevad üldiselt teised,kui midagi väga keerulist ei ole!Mootorite osas arvan,et on üks parimaid,kuna ta on Urmo Aava isa,kes sõidab junior WRC-s ja ralliga on ta teg kümneid aastaid!Silwerile andsn ka tema nr.,nagu näha poiss on rahul!Tunni hinne on 190+km!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 03.10.03 11:34 Tsiteeri
kus keegi...

Aava on kõva tegija küll aga asi on viitsimises. Käisin seal 2x aga auto ikka perses. Praegu käin Kava Auto´s Aare Kaaristo juures, kes on Aava konkurent. Võibolla ta küll Audit nii hästi ei jaga aga
suhtumine on küll hulka parem! Vähemalt on äravõetud asjad ikka omal kohal, mitte ei vedele pagassis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Reix
huviline

Registreerunud 19.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: riisikas ja hamburger

postitati 03.10.03 13:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja turbo
Aava on kõva tegija küll aga asi on viitsimises. Käisin seal 2x aga auto ikka perses. Praegu käin Kava Auto´s Aare Kaaristo juures, kes on Aava konkurent. Võibolla ta küll Audit nii hästi ei jaga aga
suhtumine on küll hulka parem! Vähemalt on äravõetud asjad ikka omal kohal, mitte ei vedele pagassis.

äkki jagax siis selle kaaristo kontakttelefoni teistele ka:)

kes audis naerab, naerab paremini - http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2342
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Absolut
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Corvette C5 `01

postitati 03.10.03 13:36 Tsiteeri

Kava Auto
Haapsalu mnt 57d 76607 Keila
Tel. (0) 604 5090

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.03 14:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Svenska
Kaugel see Kostivere Tallinnast on? Ja palju seltsimees Aava tunnihindeks ka küsib?

Kostivere on Maardust u. 8 km edasi mööda peterburi maanteed aga vaata kaardilt, siis näed kohe, kus see Kostivere asub.

Seda, et Aava ei ole klienditeeninduse spets pean kah kahjuks tunnistama aga ma ei näe ka mingit arvestatavat alternatiivi tema juures käimisele (Võiks ju ka ise teha aga minu töötund maksab rohkem).

Arupos on tunni hind 190 EEK aga saab ka tööhinna kokkuleppida.

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 03.10.03 15:36 Tsiteeri
Kava Auto

Aare Kaaristo
050 50007
Karl Lell
05022013

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
pealik
huviline

Registreerunud 10.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S4 Avant 2,7BiT

postitati 03.10.03 16:33 Tsiteeri

Palju Kava autos tunnihind on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kotkas
huviline

Registreerunud 30.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: paljuklapiline "nuhtlus", S6 4,2 ja Masha 3

postitati 03.10.03 19:04 Tsiteeri

Ma olen ka korra Aava juures käinud. Oma töö tegi ta ära, aga kliendiga suhtlemine ei olnud jah surem asi. Esiteks, kui ma küsisin, milles oli probleem (auto ei läinud edasi), siis ma ei saanud mitte ühtegi konkreetset vastust, mida ta muutis või timmis. Raha küsis mult 380.- (kõigest) ja Urmo tõi mu veel linna ära kah:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silwer
huviline

Registreerunud 11.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.10.03 05:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Kotkas
Urmo tõi mu veel linna ära kah:D

No juba see oli seda raha väärt ju... :D

martinjev
huviline

Registreerunud 02.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.8 aut. -95.a

postitati 21.10.03 08:58 Tsiteeri

mina olen käinud, speedsteris Hannese jutul. jagab asja, seletab, õpetab, kui vaja siis näägutab kah:D
yldiselt asjalik tegija.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 21.10.03 09:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja martinjev
mina olen käinud, speedsteris Hannese jutul. jagab asja, seletab, õpetab, kui vaja siis näägutab kah:D
yldiselt asjalik tegija.

Mina käin Top Parts-is. Aare Karu väga kõva spetsalist. Tunnen teda juba oma 10 aastat ja igal võimalusel lähen sinna. Enne töötas Hitehis. http://www.topparts.ee/serv.htm

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
4rõngast
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.03 09:44 Tsiteeri

Enda masinat lasen hooldada Carmuses,ehk siis porsche teeninduses

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 29.10.03 10:02 Tsiteeri

Pärnu MB esinduses ehk siis Erimargis, ühe konkreetse venna juures, kel nimeks Aarne.

Kopu
huviline

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,5TDi, 2004

postitati 11.12.03 10:56 Tsiteeri

Olen ikka ka Speedsteris Hannese jutul käinud suuremate probleemidega, siiani on ta mul kõik masinad korda seadnud

allans
huviline

Registreerunud 24.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.03 12:53 Tsiteeri

mina remondin ise niipalju kui mõistus peale hakkab ja aega on:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 22.12.03 23:27 Tsiteeri

Mul tehti mootori kap remont seal Kostiveres, tööde teostaja Rain Aava. Mootor töötab nagu kellavärk nüüd :P ;)

daqqer
huviline

Registreerunud 15.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: minu masinad

postitati 02.01.04 19:07 Tsiteeri

hmm, garaa¸is

aga ka on mul selline tubli kontakt, kellel olnud 7 c3-e ja kes teab kõike nendest (suht). mingi venelane on, väga tubli tööd teeb; viimane asi oli sidur mille ta korda tegi, mul oli mõistus ocas

mudu forss ja muud tuntud kohad, aga (ptüi x3) ma ei ole ammu kuskil käinud

d | ehitustehnika, suruõhk
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 34.1% - SQL: 65.9%]