Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Jõnksutamine ja kolin (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1380)
kemmu
huviline

Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 SE 91.a

postitati 16.07.06 10:45 Tsiteeri
Jõnksutamine ja kolin

Selline mure siis, et kui sujuvalt kohapealt mineme minna ei ole häda midagi. Aga kui natuke äkilisemalt kohapealt minema minna siis tekib põhja alla päris kõva kolin. Ja sama hääl tekib ka maantee peal või linnas kui panen natuke suurema käigu ( näiteks 40 kmh 3 käigu) siis hakkan ka tõmblema ja siis käib siin johijuures käsipiduri all kuskil ka kõva kolin ja auto hakkab jõnksutama. Kas on plokiga midagi või käigukasti padjad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 16.07.06 11:56 Tsiteeri

Käigukasti padjad tõenäoliselt

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kemmu
huviline

Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.07.06 13:12 Tsiteeri

kas on võimalik ka selline variant et mootoripadi on läbi ja kui gaasi anda siis ta ju keerab mootorit ka natuke ju ja siis käib kuhugi vastu? pole veel kanali peale saanud ajada et järgi vaadata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 16.07.06 16:22 Tsiteeri

Hästi ei tahaks nagu uskuda et mootori padjad aga mine sa tea. Mul endal oli 2 mootori patja läbi. Sellest andist tunnistust see et kui mootor tühikäigul töötas siis vibreris ta nii et seda ikka oli tunda :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fxz
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 CABRIOLET

postitati 16.07.06 17:48 Tsiteeri

mootoripadjast tulenevalt tekkiv heli oli mul selline, et tundus nagu ratas käiks kiirendamisel koopasse, aga helkel mul sama jama ja öeldi teeninduses, et käimakasti miskid puksid jubinad padjad....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
monte
huviline

Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)

postitati 17.07.06 17:52 Tsiteeri

ma käisin arki punktis loksutamas, öeldi et moororipadi, vahetasin siis ära, mure kadus.

muidu üsna sarnane sümpomaatika kui sul. aga targad räägivad jah, et käimaripadjad võivad sama anda. sul äkki mõlemad (kui kusagil kasti juures ka koliseb) ?

samas, need padjad on mingi tonn eeku tükk (mootoripadjad forsis, käimariomasid ei tea) , asja eest teist taga pole ka mõtet vahetada nagu, et peaksid ikka tuvastama KAS ja kui siis KUMMAD.

mul oli veel nõnna, et kui kapoti üles tõstsid ja kohalt võtsid siis mootor päris sõitis kapoti all, imestasid vennad, et ega ta jäigalt kinni pole aga niimoodi ka ringi sõita ei tohiks ...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kemmu
huviline

Registreerunud 02.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.07.06 08:14 Tsiteeri

Nüüd on asi vist juba küünaldes ka sest ei taha kuidagi ilusti töötada. Lähengi kohe välja küünlaid kontrollima. Aga eile sai võrus käidud ja jutt selline, et kui kiirendamisel natuke rohkem gaasi anda siis jõnksutab päris korralikult ja põhja all (parema esiratta juures ja põhja all kuskil käsipiduri kandis) sihuke kolin et vaatasin et ei jõuagi koju. Valga audi teenindus on kollektiivpuhkusel ja ma ei tea kas võrus ka kuskil diagnosikat teha saab.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.2% - SQL: 78.8%]