monte
huviline
Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)
|
|
postitati 11.07.06 21:01
|
|
|
Tiksumine käivitusel
lugu siis selline - külma mootoriga käivitades esimesed paar sekundit mootor tiksub. ei midagi hullu, mõned sekundid tuleb selline kiirelt hääbuv
tiksumine kaane alt.
hiljem seda mure pole, ilmneb ainult täielikult mahajahtunud moorori käivitamisel.
any ideas?
|
|
|
|
Dust Rocket
huviline
Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal
Auto: avataris on mälestus!!!!
|
|
postitati 11.07.06 21:58
|
|
|
Hüdrotõukurid?
|
Satan will claim my soul.
|
|
|
|
|
Gert001
huviline
Registreerunud 19.09.04
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 11.07.06 22:43
|
|
|
Hüdrotõukirid peaksid olema jah need, mis "tiksuvad".
|
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
postitati 12.07.06 10:06
|
|
|
tõukurid jah. hakkavad kergelt "väsima" st et klapp ei pea neil enam sees nii hästi ja seismisel vajub õli alla. Käivitamisel niikaua tiksub siis
kui mootor õlirõhu üles saab.
|
|
|
|
peemut
huviline
Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2,6 quattro
|
|
postitati 12.07.06 16:27
|
|
|
aga oskab keegi õelda kaua kannatab sedasi sõita.või on uulda kui hullemaks läheb siis tagumine aeg teenindusse sõita
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
postitati 12.07.06 16:32
|
|
|
Võivad isegi kuni 2 minutit külma mootoriga tühikäigul klõbiseda, aga sõites peavad vait olema.
Üldiselt soovitan kulunud hüdrotõukurid ära vahetada, mul tuli tänu nendele kiirendamisel klapiklõbin ka sisse, nüüd uued ja mingit tiksu ega
klõbisemist pole ei tühikäigul ega kiirendamisel 
|
|
|
|
monte
huviline
Registreerunud 16.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Avant 1995 V6 - 2,6 (105kw)
|
|
postitati 12.07.06 16:57
|
|
|
mul see kõnealune massin siis umbes aasta käes olnud ja sümptomid selle ajaga süvenenud ei ole. kas peaks need tõukurid ikka ära vahetama või võib
rahulikult oodata ja vahetada siis kui hakkab hullemaks minema.
mind otseselt ei sega see, sõidu ajal on kõik norm ja klõbin kaob loetud sekunditega, lihtsalt olen sihke inimene kellele meeldib kui auto hästi
korras on, samas mingit mitme-setme tuhandest kulutust ka asja eest teist taga ei tahaks ette võtta.
palju se lõbu umbkaudu maksab ka? tõukuritevahetus koos juppide ja tööga, no näiteks forsi tüüpi teeninduses.
|
|
|
|
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
|
|
postitati 12.07.06 17:05
|
|
|
Kui hommikul ainult paar sekundit klõbisevad ja sellega asi piirdub, siis pole jah mõtet neid vahetada. Kui klõbin hakkab sõidu ajal sisse tulema või
on külmalt tühikäigul väga pikka aega sees, siis tuleb midagi ette võtta, Sina võid rahus edasi sõita 
|
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.07.06 06:16
|
|
|
Ise täheldanud, et kui õlitase on madal, siis külmalt mõne sekundi klõbistab. Peale õlitaseme kontrolli ja lisamist, ei ole probleemi olnud.
|
|
|
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
|
postitati 13.07.06 06:38
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: margus
Ise täheldanud, et kui õlitase on madal, siis külmalt mõne sekundi klõbistab. Peale õlitaseme kontrolli ja lisamist, ei ole probleemi olnud.
|
täitsa vabalt võib nii olla. olen isegi seda täheldanud. korra oli juhus kui õli lisasin ei kadunud tiksumine päris ära. sai siis tühikäigul pöödred
korra piirajasse ja tikksumine kadunud. siit arvamus et tõukuri ava millegipärast umbne et õli väiksema survega sealt läbi ei pressi (ehk ei pannud
väga puuse oma jutuga).
|
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 13.07.06 07:08
|
|
|
Audi teemast välja, aga näiteks Mondeo Zetecid on nii targalt ehitatud, et need lõgisesid juba uuest peast ca 5-10sekki külmkäivitusel. Vähene õlitus
on ikka see põhipõhjus.
|
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 6
|
|
postitati 13.07.06 08:00
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: monte
mul see kõnealune massin siis umbes aasta käes olnud ja sümptomid selle ajaga süvenenud ei ole. kas peaks need tõukurid ikka ära vahetama või võib
rahulikult oodata ja vahetada siis kui hakkab hullemaks minema.
mind otseselt ei sega see, sõidu ajal on kõik norm ja klõbin kaob loetud sekunditega, lihtsalt olen sihke inimene kellele meeldib kui auto hästi
korras on, samas mingit mitme-setme tuhandest kulutust ka asja eest teist taga ei tahaks ette võtta.ma ise sõitsin 3a. b3ga ca100000km nii et hommikul
oli paar sekundit klõbinat (eriti talvel) aga soojana ka kõrgetel pööretel ei mingit probleemi niiet kui hullemaks ei lähe võib ka rahulikult edasi
sõita.
palju se lõbu umbkaudu maksab ka? tõukuritevahetus koos juppide ja tööga, no näiteks forsi tüüpi teeninduses. |
|
|
|
|
Taf
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A 6
|
|
postitati 13.07.06 08:01
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: monte
lugu siis selline - külma mootoriga käivitades esimesed paar sekundit mootor tiksub. ei midagi hullu, mõned sekundid tuleb selline kiirelt hääbuv
tiksumine kaane alt.
hiljem seda mure pole, ilmneb ainult täielikult mahajahtunud moorori käivitamisel.
any ideas? | ma ise sõitsin 3a. b3ga ca100000km nii et hommikul oli paar sekundit klõbinat (eriti talvel) aga soojana ka kõrgetel
pööretel ei mingit probleemi niiet kui hullemaks ei lähe võib ka rahulikult edasi sõita.
|
|
|
|