Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas tasub osta Audi A4 97-98a ? (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1086)
Toots
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.07.06 06:39 Tsiteeri
Kas tasub osta Audi A4 97-98a ?

tere Audikad.
hakkan autot ostma ja ise tahan väga Audi A4,miskit 97 või 98 aasta universaali.(disla TDI?)On aga neid kes ütlevad et ok masin ja palju on ka neid kes kohe maha hakkavad tegema..aa.laa et esisild pekkis ,hooldus kallis jne.Aga ma ei tahax seda väga uskuda,auto heaolu ju oleneb sellest kuidas teda hooldatud.Niisiis mida arvate teie?Ise olen alles nooreke ja ei tea autodest midagi(tankida ja aknapesuvedeliku oskan juba ISE panna):D.Kes viitsib võib siia oma mõttetera,kogemuse kirja panna siis tean ka paremini orjenteeruda.Eks olen siin foorumis palju tuhlanud ja tuhlan ka edasi,head infi tänu asjalikele inimestele on siin palju.Jõudu kõigile:P

edit by MaQQu: Pealkiri muudetud. Inimesed, palun pange enda postitustele informatiivsed pealkirjad, "olen hädas" ei ütle ju kellelegi midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rocket
huviline

Registreerunud 13.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 40 TFSI

postitati 06.07.06 06:58 Tsiteeri

Soovitaks siis vaadata juba 1999. aastat, kui toimus väike facelift.
Esisilda saad ju kohe ostul kontrollida, et prognoosida lähema aja remondikulusid. Ja need jupid on tänasel päeval ikka juba õige odavad. Mina vaataks kas mootor on korras ja sillad/talad üleüldiselt sirged, s.t. avariivabad. Kõike keredetaile (uksed, tiivad, pamprid, liistud) saab lihtsalt lahti võtta ja vajadusel üle värvida. Vaata ainult esiklaasi ülemist äärt, et see väga täkkeline-auguline ei oleks. See üks väheseid kohti lisaks luugile, kus kergesti pahtli ja värvi parandusi teha ei saa.
Selle jutu mõte oli selles, et ainult poleeritud välimuse järgi pole mõtet autot osta. Teda on siis küll võib-olla väliselt hästi hoitud, et pole väikseid mõlke ja täkkeid, aga seisma jäänud või müüki läinud on ta kas läbi väikse avarii või elektroonika/mootori jamade pärast. Suurenenud kütusekulu on tavaliselt esimene asi, mis hoolduse vajadusele viitab. Mäletan samasid asju oma kõigist kolmest eelmisest Audist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 26.8% - SQL: 73.2%]