Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas meie hulgas ka nais klubiliikmeid on? (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 2144)
koit46
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 3.0

postitati 15.11.02 09:48
Kas meie hulgas ka nais klubiliikmeid on?

Kas meie hulgas ka nais klubiliikmeid on? Kui on kuidas naised siia sattusid? Kas siis tõesti nais audi fänne ka on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fox
huviline

Registreerunud 31.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW

postitati 15.11.02 10:10

Vähe vale teema all, või kuidas!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Burn
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe Q & E39

postitati 15.11.02 10:38

Nohhh moderaatorid, töö tegematta??? :P

Suzuki Bandit 1200, 2,5 sek 0-100 :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

wink.gif postitati 15.11.02 13:56

Mina olen ka!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
elys
huviline

Registreerunud 10.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: mõnna

postitati 15.11.02 15:14

mina olen :D ka Tõin siia veel meemehe ja tarts200 ka.Meil audi 200 enne oli alfa33 no on ikka vahe küll.never ei sõida enam millegi muuga:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Piret
huviline

Registreerunud 08.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 4,2; Audi Coupe Quattro, vette 96 ja üks tsikkel :)

postitati 20.11.02 14:46

Ups, esimene kord läks valesti...
Aga ikkagi, audi ja investeerimisvaba... IRW
Vähemalt meie S4...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
eraisik
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: autota.

postitati 20.11.02 15:03

Tsitaat:
halligi meie S4 kohta...
Investeerimisvaba... IRW

Hei - sekundeerin ;))) kui mõni audi on investeerimisvaba siis minul on veel vist palju õppida ;)))
ERITI veel - C4 baasil S4 omamine 4+ aasta jooksul andis üsna unustamatu kogemuse :)) AGA see eest võin siiani väita et see oli eesti parimas korras S4 ja sellist teist siin ei ole ega saa kunagi olema ;)))

ja veel - tegelikult pole selle teema ümber erilist mõtet kella lüüa - lihtsalt inimeste valulävi auto korrasoleku suhtes on NII erinevas kohas, et seda ei saagi kuidagi võrrelda... näitena tuua fakt, et käisin aitasin suvel sõbrale otsida C4 baasil S4'ja - seis oli selline, et auto, mis müüja väidetel briljantses korras ja väga hästi hoitud, tahtis minu arvates KOHE saada 50K+ pappi ja äärmiselt soovitatav olnuks see ka ülevärvida... nii et - kes mida loeb auto korras olekuks... tean mehi kes käivad ja kiidavad kuidas nad 2 aastat pole muud teinud kui ainult bensiini kallanud ja vahel õli vahetanud... mina sellise autoga küll sõita ei tahaks - võib olla et ta just otseselt liiklusohtlik polegi, kuiu kolin ja login ja küljestpudenenud jupid on piisav argument ...

eraisik
PS! kas "te" (algses kirjas oli "meie" vorm ;)) oma S4jal olete bensiinitoru vahetanud juba? kui ei siis kontrollige seda HOOLIKALT kui ei taha just kindlustusest pappi saada mahapõlenud auto eest...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 20.11.02 16:21

Tsitaat:
Esialgne postitaja eraisik
PS! kas "te" (algses kirjas oli "meie" vorm ;)) oma S4jal olete bensiinitoru vahetanud juba? kui ei siis kontrollige seda HOOLIKALT kui ei taha just kindlustusest pappi saada mahapõlenud auto eest...

Ei ole ise vahetanud, kuna asi ei tundu auto algusaegadest pärinevat. Olen kuulnud küll, et on teoreetiline võimalus, et S4 võib põlema minna, kuid sellele pidavat eelnema siiski mingi aja jooksul tugev bensiinilehk salongis. Ja ma arvan, et päris Pintoga siiski tegemist ei ole. Kontrollida võib siiski...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Piret
huviline

Registreerunud 08.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 4,2; Audi Coupe Quattro, vette 96 ja üks tsikkel :)

postitati 20.11.02 16:39

Jajah, meil oli ju bemmiga selline värk. Õnneks põlema küll ei läinud, aga teeninduses sain küll õiendada ja kästi jumalat tänada... Päris tükk aega sai ikka nii ringi sõidetud, enam küll nii ei julgeks...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vp_vice
huviline

Registreerunud 02.10.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.10.03 16:04

mina tunnen end küll natuke naisena:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 14.10.03 16:24

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=2047

:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 35.0% - SQL: 65.0%]