Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.06.06 18:01
|
|
|
K: Auto käivitub ja ei käivitu
Tere, olen siis mõndaaega ( kuskil aasta) sõitnud rahulikult. Kunagi mul auto jukerdas, ei läind käima korralikult ja katkus. Puhuti puhtaks benapump,
vahetasin juhtmed ja küünlad on ka hetkel veel korras. See oli siis enne nüüdset. Kuskil 2 kuud olen tähele pannud, et külmalt läheb hästi käima,
samas ka järgmine või järgmised käivitused peale mõnda aega sõitmist. Kuid teinekord on peale esmakordset käivitamist kui jätan seisma ja siis uuesti
käivitan juhtund nii, et enam nagu ei anna bena peale.
Keeran süüte sisse, pump kõriseb 5 seci ja siis annan süüdet, kuid ei midagi. Ketrab ja ketrab. Siis mingi aeg hakkab nagu lubama: teeb ühekordse
turtsu iga süütekeeramise ajal. Sellised asjad on kahe kuu jooksul juba päris tihti peale hakand. Aga samas läheb jälle lambist mitu korda järjest
käima. Minu arust tundub, et bena ei tule peale korralikult. Kas on nüüd pumba jaoks vool liiga nõrk? Või on pihustid umbes? Või on asi õhulugejas?
Muidu tyhikäigul töötab normilt ja pöörded ei kõigu.
Tänud, kui keegi vinnab vastata.
|
|
|
|
|
|
genka1975
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 19.06.06 18:56
|
|
|
just jah sooja mootoriga teeb seda. Külmaga ei tee. Aga samas teinekord läheb ka soojaga käima järjest kohe ilusti.
aga tänud... uurin asja nüüd. Kuum on jah
|
|
|
|
|
|
genka1975
huviline
Registreerunud 31.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2,3 100 C4 91 a. 98 kw man.
|
|
postitati 20.06.06 11:02
|
|
|
Tegelikult saad seda kõike kontrollida ÜV punktis, maksad vennale 25 ja paneb mootorile CO külge. Ja kui tuure tõstes läheb segu äkki väga rikkaks,
ongi asi teada.
|
Räägi tõtt, või vahemalt ära valeta.
|
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
|
postitati 20.06.06 12:28
|
|
|
| Tsitaat: | | Algselt postitas: genka1975Kui nii, siis asi on juhtröhuregulaatoris. |
Kas pilte saaks tollest asjast, et milline ta täpsemalt välja näeb ja mis ta töö põhimõtte on ???
Endal on nii, et talvel külmaga läheb naks ja naks tööle, kuid nüüd kuumade ilmadega tuleb ca 5 sekundit truiata ja siis kui üks pütt käivitub, siis
tulevad kohe teised järgi.
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.06.06 15:03
|
|
|
Avastasin siin lähipäevadel, et vahetevahel sooja motoga hakkab 2 ja kolmanda käiguga katkuma-puterdama, kui vajutan äkki gaasi põhja. Kas see võib
olla seotud sama pearõhuregulaatoriga?
See peaks asuma siis parema poritiiva külje juures asuva pritsepea küljes... kui ma õieti aru sain.
|
|
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 20.06.06 19:47
|
|
|
Krt käisin sõitmas ja nüüd hakkas kõvasti puterdama ja poos kinni, üle 80
sõita ei saand... enne käivitasin 50 korda. Alguses pöörded tühikäigul 1000, siis hakkavad tõusma 1100 ja siis hakkavad kõikuma 1000 ja 1100 vahel,
mis paganama jama see olla võib?... 30 mintsa sõitu ja puterdas, siis teine 30 minti ja liikus nagu iga korralik masin, kuid pöörded jäid tyhjal
kõikuma. See mingi õhuklapp kuskil ei või olla, mis jumpsib?
|
|
|
|
|
|
zagaja
huviline
Registreerunud 06.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: A-200 20v 162kw turbo quattro avant
|
|
postitati 22.06.06 21:13
|
|
|
võimalik et pole sama asi, kuid mul kadusid sellised nähtused kütusepumba vahetusega.
|
|
|
|
Audiamus
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 22.06.06 21:52
|
|
|
Jep, nii ta paistab olevat... mõõtsin täna pumba rõhku ja oli 4 bar-i 6 asemel. Seega vahetusse. Aga kas B varuosapumpa tasub üldse osta.
|
|
|
|
|
|