selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Coupe-83, A6 -2000, kadett -84
|
postitati 13.06.06 12:13
|
|
|
K: Seoses Tallinna kommunaalametiga
Sõitsin Tallinnas autoga auku, mille tagajärjel purunes rehv,valuvelg,ja amortisaator, auto hakkas kiskuma läksin lasin carstopis hinnapakkumise teha
et auto otsa hakkaks sõitma ja kõik oleks endises korras. sealt öeldi et kõik vigased puksid on vaja ära vahetada ja mudu ei saa veermiku õigeks,
pandi kirja siis igasugu asju (isegi tagasilla puksid)ja mingit sahkerdamist ei olnud.Midagi ma ei palunud juurde lisada, ega pettust korraldada.kokku
tuli minule kuuluv hüvitus summa carstop ~5200 eeku pluss rehv ja velg. ja nüüd saatis tallinna kommunaal amet kirja astu et nemad maksavad ainult
rehvi ja velje sest muud ma ei tõestanud et purunes sellel tagajärjel . Küsimus siis kas lähen kohtu või olen rahul selle summaga mis ainult velje ja
rehvi eest saan(see on väike summa).ei ole varem sellise asjaga kokku puutunud ja asi on kõik ametlik, politseis jne... Harri
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 13.06.06 13:35
|
|
|
Kas sa peale löökauku sõitmist ja politsei poolset matrejalide vormistamist oma kindlustuse poole ka pöördusid? Kui jah siis seal peaks olema ju
kõigist vigasatada saanud detailidest korralik ülevaade (koos piltidega) juba enne remonditöökotta minekut. Ühes teises foorumis on Sirk seda teemat
mingilmääral käsitlenud, ei hakka teemat ümber kirjutama kuid panen sulle lingi.
Soovitaks käia isiklikult kohal Tallinna Kommunaalametis kui sa seda veel teinud ei ole.
PS! Kuna töö selline siis olen kokku puutunud Kommunaalameti esindajatega, ning nenede seisukoht oli löökaukudesse sõitmise puhul selline, et kui
kohtusse lähevad eks siis peame maksma. Nende käitumine on selline kuna inimesi kes pöörduvad paari rehvi ja velje pärast kohtu poole hüvituse
saamiseks leidub vähe. Enamus ei viitsi oma närve, raha ja aega selleks raisata ning loobuvad. Mis on meeltmööda Kommunaalametile.
Edu sulle selle probleemi lahendmisel
|
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 avant
|
postitati 13.06.06 13:37
|
|
|
üldiselt on eesti vabariigis inimene nii kaua süütu kui tema süü pole tõestatud. tasuks minna küsima kuidas pole tõestatud.
remondi töökoda tegi ju põhimõtteliselt ekspertiisi mida peaks ka kommunaal aksepteerima. vaieldavaks võivad muutuda ainult konkreetse rattaga mitte
seonduvad puksid(tagasild jne). Sinna minnes võid ju mainida nii jutus et asi võiks vastasel juhul kohtusse jõuda. Jälgi emotsioone nii enda kui teise
poole omi. Küsi nõu kohtusse minekuks vastavatelt instansitelt. uuri ise ka natuke seadusi ehk saad targemaks(võib kasukliku midagi leida)
Kõik mis on raha eest saadud on odavalt saadud...
|
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.06 13:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aivo_
üldiselt on eesti vabariigis inimene nii kaua süütu kui tema süü pole tõestatud. tasuks minna küsima kuidas pole tõestatud.
remondi töökoda tegi ju põhimõtteliselt ekspertiisi mida peaks ka kommunaal aksepteerima. vaieldavaks võivad muutuda ainult konkreetse rattaga mitte
seonduvad puksid(tagasild jne). Sinna minnes võid ju mainida nii jutus et asi võiks vastasel juhul kohtusse jõuda. Jälgi emotsioone nii enda kui teise
poole omi. Küsi nõu kohtusse minekuks vastavatelt instansitelt. uuri ise ka natuke seadusi ehk saad targemaks(võib kasukliku midagi leida)
|
paraku nii see on. õige jutt
|
|
|
|
aivo_
huviline
Registreerunud 01.04.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.06 13:41
|
|
|
sorry, läks veitc valesti. tanel358 jutt ikka õige
|
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.06 14:10
|
|
|
kindlustusse ei teavitanud.
ja täna helistasin kommunaalametisse ja ütlesin et lähme kohtusse sellega ja nati vaiksemaks jäi toon küll .kuhu ma edasi peaksi suunduma, et
algatada kohus selle kohta ?Ja mida ma peaksin ehk teadma veel ? .Sellest ma sain aru jah ,et nad ise ei tee midagi kui neid tagant ei torgi. esimesel
korral sain põhimõteliselt ise sõimata, et kuda ma auku sõitsin jne ....siis tõstsin ka häält ja suunati ümber teisele isikule, tema suhtles väga
normaalselt.Tahan lõpuni minna, kuna mul on eesti teedest juba enne seda juba palju kulusid tulnud .tänud
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 13.06.06 15:01
|
|
|
Hmm, et püüad oma auto pukside vahetuse komm.ametile kaela määrida?
Väga huvitav lähenemine.
Tsitaat:sealt öeldi et kõik vigased puksid on vaja ära vahetada ja mudu ei saa veermiku õigeks ::::
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
selfer
huviline
Registreerunud 25.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.06.06 15:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kiireaudi
Hmm, et püüad oma auto pukside vahetuse komm.ametile kaela määrida?
Väga huvitav lähenemine.
Tsitaat:sealt öeldi et kõik vigased puksid on vaja ära vahetada ja mudu ei saa veermiku õigeks :::: |
no nii mulle öeldi, et ei saa rattaid sirgelt jooksma kui vigased asjad pole vahetatud. ütlesin et ei taha midagi muud kui auto oleks sama korras
mitte uus . ja kus juures mul olid puksid ennem(auku sõitmist) ostetud ja esisild oli asja remonditud.
|
|
|
Shelby-SV
huviline
Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 66kw 1994
|
postitati 13.06.06 15:52
|
|
|
sul läheb raskeks kohtus võidu saavutamine kui peale auku sõitmist politsei ja kindlustus kohal ei käinud
|
|
|
tanel
huviline
Registreerunud 09.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant
|
postitati 13.06.06 16:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: selfer
...ei ole varem sellise asjaga kokku puutunud ja asi on kõik ametlik, politseis jne... Harri |
to Shelby-SV:
Loe korralikult esimene postutus läbi. Seal on ju kirjas, et politsei olevat kohal käinud.
|
|
|
|