Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Vibra-rattalaager?? (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1509)
iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Compu

postitati 11.06.06 14:57 Tsiteeri
Vibra-rattalaager??

Tegemist mu oma autoga(avatar) ja jama selline,et 70-80 km/h tekib mingi imelik kumisev vibra.Siis kaob ära.Mutrivillud ytlesid,et esimene rattalaager kysib pensionile varsti,aga rattalaager peaks ju kogu aeg häält tegema ja mida kiiremini,seda hullemalt.Väitke keegi vastu,kui on analoogsest kogemusi.Vahetatud kõik esimesed õõtsad ja muud jupid.Klotsid-kettad veel vahetamata.Milles jama,mingi quattro kavalus...:oHäirib päris kõvasti.

Mina sõidan ilusti.Ausõna...:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 11.06.06 15:00 Tsiteeri

Millegipärast kipuvadki just laagrid 70 - 100 km/h vahel kõige rohkem mürisema. Mul oli sama lugu et 90 peal oli tunda, aga 120 polnud midagi kuulda/tunda... Niiet soovitan Sul need laagrid esimese asjana ära vahetada, pole just väga kallid ka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.06 15:12 Tsiteeri

Just ise olin kimpus sama asjaga....alguses ei häälitsenud oli vibra...hiljem tuli ka hääl...vahetasin siis kõik laagrid ära ja selgu, et kõik olid suht läbi sealt ka põhjus....Ise ohkasin lõpus, et differ poolnud ...nüüd endalegi harjumatu sõita kuna auto nii vaikbne ja mugav (ei vibreeri):D
Ma ei ütleks, et just odav lõbu minul oli siis 4*750(SKF )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
iiex
huviline

Registreerunud 12.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Compu

postitati 11.06.06 18:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Just ise olin kimpus sama asjaga....alguses ei häälitsenud oli vibra...hiljem tuli ka hääl...vahetasin siis kõik laagrid ära ja selgu, et kõik olid suht läbi sealt ka põhjus....Ise ohkasin lõpus, et differ poolnud ...nüüd endalegi harjumatu sõita kuna auto nii vaikbne ja mugav (ei vibreeri):D
Ma ei ütleks, et just odav lõbu minul oli siis 4*750(SKF )

Olen laagritest kuulnud,et skf-st saab numbri järgi ka,see just hinda panebki,et on "audi rattalaager".Numbri järgi analoog sama asi,aint et poole hinnaga.Või on mulle valetatud??:(

Mina sõidan ilusti.Ausõna...:)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.06 18:29 Tsiteeri

skf ongi oma hinnaga 750 krooksu sõltuvalt mudelile...kui ostaksid ta Revalist audi nime all siis maksaksid poole rohkem veel....Skf minu teada valmistas(tab) audidele laagreid....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.7% - SQL: 78.3%]