juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.06 16:50
|
|
|
Bluetooth HF
Huvitaks siis sellise viguri kasutamine, kuidas asi toimib, kui hea on kvaliteet, kas kannatab ka nn b toodangut kasutada (kui jah, siis mis firma)
jne - ühesõnaga kuulaks kõikide bluetooth HF kasutajate arvamusi.
Telefoniks siis Nokia 6230i
Ps.Samas kui kellegil selline vigur üle, siis võib märku anda.
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6Q
|
postitati 07.06.06 17:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Huvitaks siis sellise viguri kasutamine, kuidas asi toimib, kui hea on kvaliteet, kas kannatab ka nn b toodangut kasutada (kui jah, siis mis firma)
Ps.Samas kui kellegil selline vigur üle, siis võib märku anda. |
väga mugav, mikri õige paigutuse korral ka kuuldavus hea, soovitan nokia CK7W'd. CK1W on küll odavam, aga kipub kinni jooksma. ainuke miinus võiks
olla see kui vahest ka kaasreisijad on, siis võid ebamugavasse olukorda sattuda! 
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.06 17:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: spcvnd
Tsitaat: | Algselt postitas: juks11
Ps.Samas kui kellegil selline vigur üle, siis võib märku anda. |
väga mugav, mikri õige paigutuse korral ka kuuldavus hea, soovitan nokia CK7W'd. CK1W on küll odavam, aga kipub kinni jooksma. ainuke miinus võiks
olla see kui vahest ka kaasreisijad on, siis võid ebamugavasse olukorda sattuda! |
Ehk selgitad "kinni kiiluma"?
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.06.06 17:23
|
|
|
ma nüüd päris täpselt ei tea kas räägime samast asjast aga mul mersus on siis sony ericksoni oma ja mugav asi on jah. kaasreisijatega ole ette
vaatlik. mul see kuuldavus tundub et ka paigas sest kui hull müra öues
näit statoili pesu siis helistaja kuuleb mind ja mina teda normaalselt. kusjuures kölar kus hel jutt tuleb on körvalistuja jalgade juures. samas +
veel et kui autos muusika kövasti mängib siis mina näit oma tel helinat ei kuule aga makki lööb kohe vaikseks ja olemas-ei mingeid vastamatta
könesi. soovitan soojalt
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
|
Urmo1
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe Quattro 2,8
|
postitati 07.06.06 19:05
|
|
|
Mul ka see viimane. väga hea ja mugav asi. Ekraaniga versioon. näitab kogu telefoni raamatu, sisse- ja väljaminevad kõned + sissehelistaja nimi ja
veel häälvalimine. telefon pidevalt taskus ja ei pea hakkama sõidu ajal turvavööd lahti rebima et telefoni kätte saada. kuuldavus tip-top . minuteada
on jupi hind ise juba 2500.- !!??
Mugav.
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.06 08:45
|
|
|
Aga mis kogemused rahval on tavalise bluetooth hf kasutamisel - see mille kõrva paned?
|
|
|
|
xjan
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 4,2TDI, VW Passat 1.8T, BMW 323ti
|
postitati 08.06.06 08:47
|
|
|
enda kogemus nende paigaldamisel kliendi autodesse on, et nokia ck7w kipub kajama. Palju lollikindlam ja parem on Motorola sama asi - hind 1800 eeki,
bt hf850 vist oli kood
|
|
|
|
kopamees
klubiliige
Registreerunud 14.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Honda Civic Tourer
|
postitati 08.06.06 13:22
|
|
|
Võin ka oma tagasihoidliku kogemuse kirja panna BT kasutamise vallas. Kuna tööd sunnivad rohkem ja rohkem telefoniga suhtlema ööpäevas, siis hakkasin
piiluma käed-vaba süsteemi poole. Valisin pikka aega ning uurisin väga erinevaid tooteid.
Kuna ei tahtnud osta väga odavat (loe: ebakvaliteetset), siis vaatasin kallimate vidinate poole. Lugedes erinevaid foorumeid ning võrreldes tooteid
kvaliteedilt jõudsin järeldusele, et Jabra toode võib olla see õige. Ja silma
jäi selline toode - Jabra
BT250v.
Kuna poest ei suutnud seda leida, siis pidin tellima. Õnneks leidsin hinnavaatlus.ee foorumist kodaniku, kelle kaudu soovitav toode sai ka ära
tellitud.
Olen kasutanud Jabra BT nüüdseks üle poole aasta iga päev ning ei kahetse oma valikut. Väga mugav kõrva küljes, väga hea heli, head funktsioonid (k.a.
vibratsioon), hästi vastupidav aku (sama kaua kui minu Nokia 6310i).
Jabra tooted on saadaval ka Telemark.ee veebilehel.
Loe ka Telleri kommentaare antud toote kohta.
NB! Samas võin soovi korral panna müüki oma aparaadi, kuna plaanis on soetada uuem versioon.
|
|
|
|
spcvnd
huviline
Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.06 16:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: xjan
enda kogemus nende paigaldamisel kliendi autodesse on, et nokia ck7w kipub kajama. Palju lollikindlam ja parem on Motorola sama asi - hind 1800 eeki,
bt hf850 vist oli kood |
kajamine on tingitud mikri-kõlari liiga lähestikku paigaldamisest. kõige parem on panna mikker üles keskele peegli juurde(juhi poole suunatuna) ja
kõlar kõrvalistuja jalgade juurde.
|
|
|
xjan
huviline
Registreerunud 25.11.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 4,2TDI, VW Passat 1.8T, BMW 323ti
|
|