Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kliimaseadmete ja amortisaatorite kontroll. TASUTA!!! (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2427)
M-Tuning
huviline

Registreerunud 26.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: wannabe Mugen

postitati 02.06.06 10:31
Kliimaseadmete ja amortisaatorite kontroll. TASUTA!!!

Ainult täna ja homme (02.06 ja 03.06) Tallinnas Mustamäe tee 54 AUTOEKSPERDIS (endine Aave).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 02.06.06 10:35

Sattusin isegi Jaanuse vihje peale sinna. Tahtsin just kliima värki testida. Täitsa asised aparaadid tundusid olevat neil ja minu päevi näinud vana audi konditsioneer oli kõigile üllatuseks ideaalses korras - pidavat kuuluma selle vähese 2% hulka, kellel kõik on korras.

Tippvõimsusel peale mõneajast puhumist näitas andur sissepuhutava õhu temperatuuriks +6,5C :)

Amorditesti läbisin ka probleemideta.

Kellel aega ja viitsimist soovitan minna ja enne suve kõrghetke kliima üle vaadata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Qua
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)

postitati 03.06.06 06:56

mes kellani see seal avatud on. ma lään sinna, mõni audiäss weel???

--:::Quattro:::--
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.06 08:58

Käisin ära. Amordid töötavad nii nagu peab-mõni paremini mõni halvemini. Kliimat ei viitsinud testida, see töötab ilma vahelesekkumisetagi.
Kaua lahti on ei tea, aga vaevalt et kauem kui pood ehk kolmeni.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 03.06.06 09:35

Vanasõnagi ütleb, et ära sega töötavat mehhanismi!:D
St, et kui asi on korras siis pole seal midagi kontrollida ju.:D

Amordid surevad tavaliselt suht lühikese aja jooksul, sama lugu on kliimaseadmega- ta kas töötab või ei tööta- selliseid vahepealseid variante on vägavägaväga harva.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Qua
huviline

Registreerunud 18.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi 100 quattro 2.3 (1992)

postitati 03.06.06 13:11

käisin ära. kuna mu kliimakas oli vana ja töötas freooniga, sis ei saanud nad seda testida, teisex see ei tööta mul enivei, arvatavasti freoon otsas... ja freooni on keelatud eestisse tuua, niiet ma pean terve lõõmava suve sõitma 18c :(. aga amordid kontrolliti ära, ja kõik oli väääga 5 , selleüle võib õnnelik olla. väga mõnus värk oli seal, isegi nänni sai tsipa kaasa :P ka üht klubilist nägin ja ajasin paar sõna juttu :)

--:::Quattro:::--
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
klubiliige

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 03.06.06 15:15

Mind huvitaks, kuidas see amortide kontroll välja näeb?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.06.06 15:38

Sõidad vibraatori peale teeb urr urr ning mõõdab kui hästi su auto tal urr urr teha lasi ja joonistab kardiogrammi paberile. Õppinud silm loeb paberilt välja selle mis vaja. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
pirku
huviline

Registreerunud 25.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 b4 2,0

postitati 04.06.06 19:33

Tsitaat:
Algselt postitas: M-Tuning
Ainult täna ja homme (02.06 ja 03.06) Tallinnas Mustamäe tee 54 AUTOEKSPERDIS (endine Aave).
kas Rapla Aave kuulub ka teie ketti?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 39.1% - SQL: 60.9%]