enar666
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.06 15:22
|
|
|
K:kompu kohta audi100 93a
kas kompus süttib piduri tuli(see sama siis kui kulunud klotsid)kui üx esimene absi andur läbi??
|
|
|
villu157
huviline
Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG
|
postitati 31.05.06 15:54
|
|
|
Ei sütti, siis peab sul põlema ABS-i tuli.
|
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.06 16:02
|
|
|
mõlemad põlevad..mõtsin et abs seoses kompuga..
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.06.06 09:05
|
|
|
kas see piduri tuli kustub ise ära kui klotsid vahetada??eelmine omanik nagu pani uued...äkki viga kuskil juhtmetes...
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.07.06 11:00
|
|
|
keegi siis ei oska misket tarka õelda et milles viga võib olla?
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
|
Tomm
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant
|
postitati 03.07.06 12:43
|
|
|
Bremslicht- üldjuhul annab piduritule pirni purunemisest märku, aga teine, kas klotsid kulunud või ühendus kuskilt vigane.
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.06 19:46
|
|
|
siis jääb vist üle vaide et ühendus kuskile vigane...kas audiclubis kah mingi oma eletrik kes asja tunneks ja üle vaataks??
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 04.07.06 19:53
|
|
|
Mul ka vilguvad need samad kaks ees, kuid kõik lambid põlevad ilusti ...
Ise ei oskagi õelda, et milles see viga siis on. Igatahes tea, et kui õel oli läbi põlenud tagumine piduri tuli, siis vilkus seal armatuuri kompu
ekraanil üks pirn ning auto tegi käivitamisel paar piiksu rohkem, kui ette oli nähtud...
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.06 19:59
|
|
|
Kas oled ka pirni võimsust kontrollinud? See võib ka vabalt hakata segast panema kui on vale võimsusega pirn sees. Või ka olukord, et pidur ning
gabariit on 2in1 ehk siis kahe niidiga pirn, aga 180* valesti sees(pidurituli ju palju võimsam ja teise takistusega)
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.06 20:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: margus
Kas oled ka pirni võimsust kontrollinud? See võib ka vabalt hakata segast panema kui on vale võimsusega pirn sees. Või ka olukord, et pidur ning
gabariit on 2in1 ehk siis kahe niidiga pirn, aga 180* valesti sees(pidurituli ju palju võimsam ja teise takistusega) |
Taga olevatest tuledest ei oska ma midagi õelda, sest ma pole neid ise kontrollinud ning pole ka lahti süsteemi kiskunud. Ma oletan, et seda lahti
kiskuda pole probleem, sest pagastis on tuled kinni vaid paari suure klambiga ??? Kui mälu ei peta...
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.07.06 20:15
|
|
|
Nii, tuli välja, et mul oli pidurite tulede kaitse läbi põlenud. Vahetasin ära, kuid ikkagi vilguvad need samad asjad mul ees. Tegin ka loomkatsetuse
eemaldades lambi ja siis sain veateateks, et mul lamp ei põle. Tagasi pannes kadus see ära. Lambid ise töötavad ning on kahe niidiga. Lisaks oli üks
väga kummaline asi see, et vasakule tagatulede komplektile tuli peale pistiku lisaks kaks juhet valge ja punane (olid vist nii) ning paremal pool ei
olnud lisajuhtmeid. Et kas nii peabki olema. Lisaks veel, et pagasti vasakul pool oli mul udutuli, kuid paremal pool olid udutuledega samavärvi
juhtmed hoopis pagasti luku juhtme ...
Et mis võiks veel viga olla, kui ette antakse mulle see veateade mis eelpool piltidel on näidatud ning kas need lisajuhtmed pididki olema ainult
vasakul poolsetel tuledel ja kas pagasti luugil on selline imelik lahendus juhtmetega (kas siis tehase poolt nii määratud/pandud )
|
|
|
enar666
Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.07.06 18:32
|
|
|
äkki on olemas mingi audi elektrik???kes vaatab me audid üle??
|
|
|