Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: K:kompu kohta audi100 93a (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1485)
enar666
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.06 15:22 Tsiteeri
K:kompu kohta audi100 93a

kas kompus süttib piduri tuli(see sama siis kui kulunud klotsid)kui üx esimene absi andur läbi??

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 31.05.06 15:54 Tsiteeri

Ei sütti, siis peab sul põlema ABS-i tuli.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.06 16:02 Tsiteeri

mõlemad põlevad..mõtsin et abs seoses kompuga..

enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.06 09:05 Tsiteeri

kas see piduri tuli kustub ise ära kui klotsid vahetada??eelmine omanik nagu pani uued...äkki viga kuskil juhtmetes...

enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.06 11:00 Tsiteeri

keegi siis ei oska misket tarka õelda et milles viga võib olla?

enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.06 12:02 Tsiteeri

mul siiis siuke http://www.album.ee/?o=291990340 ja vilgub koos sellega http://www.album.ee/?o=291990345

Tomm
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant

postitati 03.07.06 12:43 Tsiteeri

Bremslicht- üldjuhul annab piduritule pirni purunemisest märku, aga teine, kas klotsid kulunud või ühendus kuskilt vigane.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.06 19:46 Tsiteeri

siis jääb vist üle vaide et ühendus kuskile vigane...kas audiclubis kah mingi oma eletrik kes asja tunneks ja üle vaataks??

Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6

postitati 04.07.06 19:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: enar666
mul siiis siuke http://www.album.ee/?o=291990340 ja vilgub koos sellega http://www.album.ee/?o=291990345

Mul ka vilguvad need samad kaks ees, kuid kõik lambid põlevad ilusti :) ... Ise ei oskagi õelda, et milles see viga siis on. Igatahes tea, et kui õel oli läbi põlenud tagumine piduri tuli, siis vilkus seal armatuuri kompu ekraanil üks pirn ning auto tegi käivitamisel paar piiksu rohkem, kui ette oli nähtud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.06 19:59 Tsiteeri

Kas oled ka pirni võimsust kontrollinud? See võib ka vabalt hakata segast panema kui on vale võimsusega pirn sees. Või ka olukord, et pidur ning gabariit on 2in1 ehk siis kahe niidiga pirn, aga 180* valesti sees(pidurituli ju palju võimsam ja teise takistusega)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.06 20:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margus
Kas oled ka pirni võimsust kontrollinud? See võib ka vabalt hakata segast panema kui on vale võimsusega pirn sees. Või ka olukord, et pidur ning gabariit on 2in1 ehk siis kahe niidiga pirn, aga 180* valesti sees(pidurituli ju palju võimsam ja teise takistusega)

Taga olevatest tuledest ei oska ma midagi õelda, sest ma pole neid ise kontrollinud ning pole ka lahti süsteemi kiskunud. Ma oletan, et seda lahti kiskuda pole probleem, sest pagastis on tuled kinni vaid paari suure klambiga ??? Kui mälu ei peta...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.07.06 20:15 Tsiteeri

Nii, tuli välja, et mul oli pidurite tulede kaitse läbi põlenud. Vahetasin ära, kuid ikkagi vilguvad need samad asjad mul ees. Tegin ka loomkatsetuse eemaldades lambi ja siis sain veateateks, et mul lamp ei põle. Tagasi pannes kadus see ära. Lambid ise töötavad ning on kahe niidiga. Lisaks oli üks väga kummaline asi see, et vasakule tagatulede komplektile tuli peale pistiku lisaks kaks juhet valge ja punane (olid vist nii) ning paremal pool ei olnud lisajuhtmeid. Et kas nii peabki olema. Lisaks veel, et pagasti vasakul pool oli mul udutuli, kuid paremal pool olid udutuledega samavärvi juhtmed hoopis pagasti luku juhtme :o ...
Et mis võiks veel viga olla, kui ette antakse mulle see veateade mis eelpool piltidel on näidatud ning kas need lisajuhtmed pididki olema ainult vasakul poolsetel tuledel ja kas pagasti luugil on selline imelik lahendus juhtmetega (kas siis tehase poolt nii määratud/pandud :o )

enar666

Registreerunud 28.12.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.07.06 18:32 Tsiteeri

äkki on olemas mingi audi elektrik???kes vaatab me audid üle??

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 24]
[PHP: 24.1% - SQL: 75.9%]