Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: typ81 vs typ85 (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1339)
mulds
huviline

Registreerunud 29.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audita

postitati 20.05.06 22:17 Tsiteeri
typ81 vs typ85

Et siis mis on ikkagi mis.

Kunagi lugesin ühelt sakasa weebisaidilt sellise info, et tavaliselt arvatakse ekslikult, et coupe kere markeering(typ..)tuleb välalaske aastaarvu järgi.
Aga tegelikult hoopis veoskeemi järgi?

Kahjuks seda lehekülge uuesti otsimisel ei leidnud.
Siit ka minu küsimus. Teatavasti ei ole fwd ja quattro coupel kere päris sama(põhja alt, puuduvad vedava tagasilla kinnitusavad).
Erinevad ca. aasta 84 lõpust edasi fwd couped oma vanematest vendadest sisu ja mõningate elementide poolest nagu tuled, armatuurlaud, stanged, spoiler tagaluugil jne... mis on niiöelda külgekeeratavad. Kere peaks sama olema?
Kas siis tänu nendele külgekeratavatele jubinatele muutus ka keremudeli nimetus(typ81/typ85)?
Või on ikkagi kõik fwd mudelid typ 81 ja neliveolised typ 85?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 21.05.06 07:20 Tsiteeri

Minu teada on see jah nii, et typ81 muutus typ85'ks peale 84. aastal toimunud facelift'i, mille käigus muutusid stanged, tuled, armatuur, tiivakaared ja esiveoliste 4x100 rummud muutusid samuti 4x108'ks. Minu teada typ81 coupe quattrot ei eksisteeri üldse - enne typ85 CQ tulekut olid quattrod ainult 80 ja Urr. Typ85 CQ tuligi 84. lõpus müügile kui Urri odavam "rahvaversioon". Seega on typ81 ja typ85 minu teada ikka erinevad mudelipõlvkonnad, mis, tõsi, erinevad üksteisest veel vähem kui B6 ja B7 A4'd, aga on siiski erinevast põlvest...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.05.06 19:01 Tsiteeri

link

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 28.8% - SQL: 71.2%]