Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mure V8 mootori osade leidmisega!!!! (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 1627)
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 20.05.06 12:28 Tsiteeri
Mure V8 mootori osade leidmisega!!!!

Jama siis nimelt, et klapikate vahetusega sai mingil moel ära lõhutud nukkvõll ja nüüdseks läbi helistatud lammutused ja kuulutused pole andnud positiivset vastust.
Palun siis abi foorumist veel, et kui kellelgi vedelemas või mõnel tema sõbral vedelemas, oleks sellest mulle väga suur abi. Katki siis läks sõidusuunas vasakpoolne ja kaanel parempoolne, see millel pole rihmaratast ega ka jagajat otsas.

Tevitades ja lootes teie abile Veiko!!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 20.05.06 17:36 Tsiteeri

Ja kui Sa veel suudaksid täpsustada, kas on tegu 3.6; 3.7 või 4.2 L mootoriga ja ega ka vist aasta ei teeks halba ?
Mitte et mul pakkuda oleks, aga teistele kel midagi leidub kindlasti abiks... :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 20.05.06 18:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ash
Ja kui Sa veel suudaksid täpsustada, kas on tegu 3.6; 3.7 või 4.2 L mootoriga ja ega ka vist aasta ei teeks halba ?
Mitte et mul pakkuda oleks, aga teistele kel midagi leidub kindlasti abiks... :)

Jep sorry, minu viga ,et siis V8 3,6 aastast 90. Kuigi sain ka mingit infot, et 4,2 -sel pidi olema sama nukk, kuid 100% pole kindel.
Teadjad võiksid siinkohal vastu vaielda!!!!

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.06 11:36 Tsiteeri

Mine vaata Pärnu mnt alguses...ennem linna jõudmist väike lammutus. Seal seisis üks V8 3.6 lammutamiseks. Aga mis puutub 3.7 l siis sellist pole ju olemas

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-ummi-
huviline

Registreerunud 10.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.06 11:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Mine vaata Pärnu mnt alguses...ennem linna jõudmist väike lammutus. Seal seisis üks V8 3.6 lammutamiseks. Aga mis puutub 3.7 l siis sellist pole ju olemas

3.7 V8 on reaalselt olemas A8 peal:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.06 12:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Ehk oskad mulle telefoni nr anda, et saaks helistada, kuna ise pole Tlna inimene, siis ehku peale ei tahaks kohe kohale kupatada.
Igal juhul tänan igasuguste viidete eest, kuna seda osa on kohe kiiremas korras vaja!!

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.06 12:07 Tsiteeri

Reval annab hinnaks 11000 peaaegu -- kole :o

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.06 04:40 Tsiteeri

Oskab keegi mulle siia kirja panna romulate nr. Tlnas, kus võib olla vajaminevat osa???

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.06 06:26 Tsiteeri

Mis aga puutub 3.7 l siis seda teadsin isegi, et olemas A8 aga mina pidasin silmas ikke seda mis mu´l ja veiksil ehk V8. Kohe kindlasti ei sobi uue A8 jupid V8 omadega kokku. Aga mis puutub tel. nr kohta siis tõesti seda mul pole, tean vaid kus see aparaat seisis....ise nuhkisin sealt küljest filtri kopsikut ja tulesid aga need olid viga saanud:( aga mootor oli korralik...peale õli panni see oli lömmis. Kaugelt sa siis oled? Üritan uurida...

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.06 11:46 Tsiteeri

No nii, probleem hakkab lahenema!! :D
Soovitud osa juba käega katsuda - peaaegu .

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.06 11:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis aga puutub 3.7 l siis seda teadsin isegi, et olemas A8 aga mina pidasin silmas ikke seda mis mu´l ja veiksil ehk V8. Kohe kindlasti ei sobi uue A8 jupid V8 omadega kokku. Aga mis puutub tel. nr kohta siis tõesti seda mul pole, tean vaid kus see aparaat seisis....ise nuhkisin sealt küljest filtri kopsikut ja tulesid aga need olid viga saanud:( aga mootor oli korralik...peale õli panni see oli lömmis. Kaugelt sa siis oled? Üritan uurida...

Ma Valgamaalt, st. 200 km kaugusel Tlnast. ;)

Aiku
klubiliige

Registreerunud 03.04.04
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI A6 C5 1,8T 2000a.

postitati 22.05.06 11:58 Tsiteeri

Väike Autolammutuse nr. on mob. 5025222 ja tava6099744

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ash
huviline

Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: typ85 CQ '87

postitati 22.05.06 22:34 Tsiteeri

Tsitaat:

Sorry for OT: AGA, seda teema algust võib lugeda välja kaheti: mure V8 (ehk siis V 8 - silindrite arvu järgi) mootori osade leidmisega. või siis mudeli järgi V8 - kuna teie mudel on juba sellise nimetusega, olekski lihtsam asja lihtsustada :) Ei midagi isiklikku... :P

stylewarz
huviline

Registreerunud 10.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: 80 Q 16V

postitati 23.05.06 04:32 Tsiteeri

Prillim'el on samuti [ks 3.6 ne V8 ja [ks 4,2 ne ka

www.autolammutus.ee

25 KW per ratas :)
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 23.05.06 06:53 Tsiteeri

me juba leidsime sellele probleemile lahenduse :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.05.06 08:06 Tsiteeri

Kohe hea meel, et üks Veee pannakse jälle liikvele...hooldage ja armastage seda masinat...meil neid korralike suht vähe:)

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.06 06:33 Tsiteeri

No nii ja jällegi auto sõitmas !!! :D

Suured tänud kõigile, kes aitasid lahendada mu probleemi!!!
Ja kõige suuremad tänud Kala'le, kellelt sain õige osa!!;)

mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 24.05.06 06:55 Tsiteeri

Kas 3,6 ja 4,2 nukkvõllid on samad või ei? Kuidas ta näpu vahel üldse pooleks saab minna?

ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.06 11:00 Tsiteeri

Ega ta näpu vahel läinudki :P, ma ei pannud teda ilusti paika, kui tagasi panin ja üks kael ei läinud paika ja usu ei ole vaja palju, et nukk ära lõhkuda.
Nukad pidid olema sarnased ja identsed, kuid 4,2-se omal pidi olema tõus parem, seda kuulsin Kalalt.

kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 24.05.06 13:14 Tsiteeri

nu mina kuulsin ka seda "naistelt saunas" krt seda infot teab :)

kui keegi proovida tahab siis on ka 4.2 omad olemas :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 35.9% - SQL: 64.1%]