Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: rihma vahetus 5000-. (Vastuseid: 28 | Vaatamisi: 4880)
Melvin
huviline

Registreerunud 30.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100

postitati 24.05.06 16:31 Tsiteeri

tuttav volksu esinduses vahetas 500 eest. rihma, veepumba ja rullikud jupid sain 1500 nii et kokku 2000

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ROMET59
huviline

Registreerunud 05.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 2,6 93a. avant.

postitati 25.05.06 09:06 Tsiteeri

See nüüd küll pole õige et 5000.- Minul endal 100 2,6.Rihmad rullikud ja veepump nig õli ja filter kokku üle 3000.- kokku.Ja vahetus läks 700.-Mingit esimest osa ei pea küll küljest võtma.Eile tegime sõbral sama ise vahetasime kõik ära tema muidugi veits targem.Ja muidugi tosool kah.Käib nagu kella-värk

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 25.05.06 15:31 Tsiteeri

Mul eelmne audi oli 100 R5 91a ja rihmad+rullikud + termostaat koos vahetusega mingi 200 ümber oli - täpselt ei mäleta... hommikupoole viisin massina kohale ja pealelõunat helistati et tule vii minema... ( tartus )

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
must_ratsu
huviline

Registreerunud 04.09.05
Kasutaja on eemal

Auto: quattro coupe

postitati 26.05.06 20:51 Tsiteeri
pakuks ehk abi

vaatasin su muret,prooviks siis sind ehk aidata!
kysin oma sõber töömehelt omme palju ta kysib sellise töö eest,võimalik et ta tahab näha asja.teine asi on see et tegelen autojuppide myygiga siis saan sulle ka ehk mingid hinnad äelda,kui olen teada saanud mis on vaja vahetada jne.
siis saan ka töömehelt tööde hinna teada ja siis vaatame mis see kokku läheb aga usun et 5000 on ikka veic palju kysitud
noh jah eks need ylemused ja muud tegelased tahavad ka elada-ehk siis mina tegelen oma töömehega 2 kesi sellepärast ka odavam hind ma arvan!!!!

don't smoke drug's,smoke tire's!!!!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 14.8% - SQL: 85.2%]