Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: b4TQ E39
postitati 15.05.06 11:17
õhupuhasti
milleks on vaja 66kw bensukal enne õhupuhastit olevat plastmass ''kobakat''.asub parema esitule taga.mõjutab see kuidagi mootori tööd kui seda
''kobakat''vahel ei ole
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 15.05.06 16:40
kas sis keegi ei oska öelda....
wauzzz
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 ABK
postitati 15.05.06 18:20
66kw peaks ilmselt olema karburaatoriga isend. Ja enne õhufiltri "kolu" peaks olema miski õhuloendur, mis siis külma ilma korral laseb õhku võtta
kollektori kohalt ja sooja ilmaga siis otsa tule tagant. Igaljuhul vajalik on se imo nii ehk naa.
Terv
Simps
klubiliige
Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: erinevad
postitati 15.05.06 18:22
Tsitaat:
Algselt postitas: wauzzz
66kw peaks ilmselt olema karburaatoriga isend. Ja enne õhufiltri "kolu" peaks olema miski õhuloendur, mis siis külma ilma korral laseb õhku võtta
kollektori kohalt ja sooja ilmaga siis otsa tule tagant. Igaljuhul vajalik on se imo nii ehk naa.
Terv
Ei ole karburaatoriga, monopritse on.
wauzzz
huviline
Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0 ABK
postitati 15.05.06 18:51
Jah. Minu viga. Üldiselt muu osa jutust peaks samaks jääma. Tõsi monopritse ja selle kapotealusega pole ma just sinapeal, aga põhitõde peaks jääma
ikka sinna, et kõik mis kütte ja õhusüsteemi puutub on vajalik. Vastasel korral leiad end kord mittekäivituvast või liigapalju kütust võtvast või
jumal teab mis veaga autost.
Terv
laurz
huviline
Registreerunud 30.12.05
Kasutaja on eemal
postitati 15.05.06 19:25
Tsitaat:
Algselt postitas: wauzzz
Terv
seda klappi ma tean .mind huvitab just see kolu mis on tule taga enne sooja klappi. selline S - i kujuline. sai pisut kannatada
see va kolu
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]