Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Istmete vahetus B3 (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 1650)
crasher
huviline

Registreerunud 02.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3

postitati 12.05.06 09:22 Tsiteeri
Istmete vahetus B3

Probleem siis selline, et b3-e iste on minu jaoks kõrge, ehk pea laes kinni. B4-jal on vist kõik mudelid kõrgus-reguleeritavate istmetega aga b3-el on vist ainult mõned mudelid. Igatahes tahaks oma kõrge istme vahetada madalama istme vastu.
Siit küsimuski - et kas B4-ja iste läheb b3-e ja kas b3-el on kõrgusega-reguleeritavaid istmeid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
thedeep
huviline

Registreerunud 22.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, Audi 80

postitati 12.05.06 09:35 Tsiteeri

on olemas b3 kah ... b4 oma laheb 1:1

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
crasher
huviline

Registreerunud 02.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.06 10:44 Tsiteeri

Oled proovinud?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 20.05.06 15:23 Tsiteeri

võin sõna sekka öelda, et minu 92 .a. b3 juhi iste on reguleeritav kõrguses suhtes. Ehk on siis viimastel b3 mudelitel nii 89-92a.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 20.05.06 16:09 Tsiteeri

B3 ja B4 on identsed istmed, niiet vahetusega pole mingit probleemi. Ise just läbisin selle teema. B3 edest vähemalt 90.nel oli küll regullitava kõrgusega iste, tõsi minu autol küll ainult juhi oma. Kui huvitavad b4 ja regullitava kõrgusega istmed siis nendega võin sind aidata.
Terv

Edit: ArturASE / minu b3 oli 87a. ehk siis päris esimestest b3,edest. Niiet paremate varustusastmetega b3.edel on neid reguleeritava kõrgusega istmeid olnud päris algusest peale.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
crasher
huviline

Registreerunud 02.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.06 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wauzzz
B3 ja B4 on identsed istmed, niiet vahetusega pole mingit probleemi. Ise just läbisin selle teema. B3 edest vähemalt 90.nel oli küll regullitava kõrgusega iste, tõsi minu autol küll ainult juhi oma. Kui huvitavad b4 ja regullitava kõrgusega istmed siis nendega võin sind aidata.
Terv

Sul mõni regull iste ülearuseks jäänud?

puruvana
huviline

Registreerunud 18.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 b7

postitati 29.05.06 14:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arturASE
võin sõna sekka öelda, et minu 92 .a. b3 juhi iste on reguleeritav kõrguses suhtes. Ehk on siis viimastel b3 mudelitel nii 89-92a.

mul a. 88 lõpp mingi ülemineku variant, ka juhipoolne iste reguleeritav

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 30.05.06 17:07 Tsiteeri

To crasher: 2 B4.ja esimest (mõlemad reguleeritava kõrgusega) istet on jah hetkel üle. U2U, tel. ja muud kontaktid abiks, kui huvitab.
Terv

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 27.0% - SQL: 73.0%]