Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Jahutussüsteemist väiksema radiaatori eemaldamine (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1314)
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90 B3 2,3, Seat Altea XL 2,0TDI DSG

postitati 08.05.06 19:48 Tsiteeri
Jahutussüsteemist väiksema radiaatori eemaldamine

Tegemist siis Audi 90 ja 2,3l 100kw mootoriga. Olen vaadanud, et sellel väiksemal jahutusradiaatoril, mis seal süsteemis on pikka eluiga enam pole ja hakkab varem või hiljem tilkuma kindlasti. Siit siis küsimus, et kui see sealt üldse ära jätta, siis kas teine radiaator saab Eestimaa "kuumas" suves üksinda jahutamisega hakkama?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Graabel
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.06 10:29 Tsiteeri

Kui sul on suurel radikal ees kondiradikas siis vist kisub jamax. Kui aga kondiradikas eest ära võetud siis ei tohix probleemi olla. Kui väikse ära võtad siis peax ka suure radika ära vahetama kuna vanal ju väikse jaox eraldi väljundid. Ei mäleta peast kuidas need torud olid aga arvan, et neid lihtsalt kinni panna ei ole väga hea. See on vähemalt minu arvamus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.05.06 10:33 Tsiteeri

ma ise arvasin, et need lõdvikuotsad paneks kokku omavahel, mis üle jäävad. peaks ju tsirkuleerima edasi küll niiviisi. konditsioneeri radikas on jah hetkel kyljest ära kuna ka lõhki. uus maksab aga paraku nii palju et seda sinna küll kunagi enam ostma ei hakka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 09.05.06 15:29 Tsiteeri

ma omal viskasin ka selle väikese radika suure kaarega minema :D ... siiamaani pole veel liiga kuumaks läinud ja mul on veel kondi radikas ka ees. Väikesesse radikasse minevad lõdvikud ühendasin omavahel torujupiga.

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ivar80
huviline

Registreerunud 22.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.06 08:04 Tsiteeri

seda ma arvasin et keegi on sellise variandi ikka ära katsetanud :D
tänan et viitsisite vastata :)

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 10.05.06 16:33 Tsiteeri

Radikas muidu maksab 3800.- B grupina kui kedagi peaks huvitama :D

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 10.05.06 20:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ivar80
ma ise arvasin, et need lõdvikuotsad paneks kokku omavahel, mis üle jäävad. peaks ju tsirkuleerima edasi küll niiviisi. konditsioneeri radikas on jah hetkel kyljest ära kuna ka lõhki. uus maksab aga paraku nii palju et seda sinna küll kunagi enam ostma ei hakka.

need vabad otsat tuleks kinni panna - nende kokkuühendamisel hakkab jahutusvedelik lihtsalt suurest radikast mööda ringlema, mis vähendab jahutuse efektiivsust veelgi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.3% - SQL: 77.7%]