Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: audi 200 mootor lonkab ja on jõuetu (JY/KG) (Vastuseid: 12 | Vaatamisi: 1030)
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 07.05.06 18:09 Tsiteeri
audi 200 mootor lonkab ja on jõuetu (JY/KG)

jy mootor, mc pea. kas on oluline, millisesse auku seal peas millise pihusti toru läheb?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kristo211
huviline

Registreerunud 10.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi A6 2,5TDI Quattro

postitati 07.05.06 18:21 Tsiteeri

Ei ole oluline

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Avant Q ´94, Audi Coupe 2.0 ´91, Audi Coupe 2.6 `93, Ford Sierra P100, Volvo V70R

postitati 07.05.06 18:25 Tsiteeri

selge, tänud siis. aga miks mooto lonkab ja jõudu pole?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 18:28 Tsiteeri

Võib olla halb kütus, pihustid umbes pole ´bena rõhku, pump pees aga tavaliselt küünlad läbi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 07.05.06 18:33 Tsiteeri

JY mootor, MC pea?
Äkki MC pea ei sobi sinna? MC peal on üks "piriseja" ehk frequency valve seal pea juures, mida juhib aju ja mis kontrollib bena rõhku pritsepea alumises kambris. JY-l seda pirisejat pole.
See on lihtsalt oletus, sest ma päris täpselt ei tea kuidas JY (KG) pea toimetab.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 18:35 Tsiteeri

esiteks vabandan et vähe infot andisn, püüan mure lahti seletada siis.

küünlad on NGK BUR6ET vahetatud ca 2000km tagasi, samal ajal ka juhtmed, jagajakaas ja rootor ning halli andur. kütus on statoili 98

vahetasin pritsepea ära ja pärast seda nagu ka paremaks ei läinud. ennem ei käinud 2 silindrit üldse ja asi algas sellest, et korra sai 15liitrit neste 95 ostetud ja pärast seda hommikul hakkas auto puterdama-5 silinder ei saanud kütet (pea kinni???) seega sai muretsetud üks MC mootori pea (mul JY mootor) ja see peale pandud, läks kõik tunduvalt paremaks aga natuke ikka lonkab ja jõudu ennem ei ole kui kiirenduse ajal jõhkralt kütet sisselaskesse lasta. ise mõtlsein, et kas nii ei või olla, et pumba rõhk liiga madal ja pihusti ei avane korralikult? vahetasin ka küttefiltri ära (mitte uus aga korralik) kaks filtrit ikka ühtemoodi umbes ei ole ja see ei muutnud ka miskit.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 18:36 Tsiteeri

kaits su oletus on huvipakkuv räägi kuidas ma seda rõhku nüüd juurde sinna peasse saan:D

Edit: ega muidu eriti hullu pole-omamoodi lahe on alguses paned lödinaga minea ja siis kui nn "nitro" nuppu vajutad siis on püss. aga linnas üsna tüütu:P

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 18:51 Tsiteeri

Mõõda ära rõhud ja pumba tootlikkus. See selline tundlik värk seal, kui ühte asja näpid, läheb kogu süsteem paigast ära.
K-Jetroniku puhul on ülioluline, et surved oleks paigas.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 19:23 Tsiteeri

oskad sa juhendada kuidas mida mõõta? ma ise kaldun ka pumpa arvama ja on plaan visata korra teine pump peale
sealt peaks ka kohe näha olema kas ja kuidas auto mootor sellele reageerib, käisin tegin praegu tiiru autoga. sõidad ca 70km/h ühtlaselt ja pedaali hoian ka paigal, niikui külmkäivitust vajutan tekib tunne nagu vajutaks mingi 25-30% gaasipedalile:o. imelik värk igatahes. teaks mis viga on ostaks kasvõi uue aga niisama tuulde raha loopida ka ei taha, ett terveid juppe vahetama hakkaks:(

k6veric
huviline

Registreerunud 06.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe typ 85 Q ; s4 b6 4,2 ; b4 1,8tq

postitati 07.05.06 19:40 Tsiteeri

Sa ei saagi seda tööle mc peaga, osta ikka õige asi. Sul hetkel ei ole midagi mis juhiks bensiini ette andmist kiirendamisel mootorisse. Seda teeb mc`l aju aga jy ajul seda funktsiooni ei ole . Võib olla ma sain asjast valesti aru aga nii ei hakkagi see tööle

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 19:44 Tsiteeri

k6veric sa siis ütled et ei saagi tööle? see kellelt ma pea sain ütles et saab aga no eks siis vist tuleb jah otsida seda KG pead. hetkel eesti BOSCH-i vennad tegelevad selle otsimisega aga pole veel leidnud kuskil vedelemas. uus maksab 18574.- nad lootsid, et ehk keegi kunagi on tellinud ja siis saab mingi sõbrahinnaga ehk.

Kas siis see on kindel, et MC pea KG/JY peal kiirendades ei käi?

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 19:49 Tsiteeri

Ma arvan ka, et MC pea ei saa töötada KG peal. KG pead otsi lammutustest, see peaks olema kõige levinum 10V turbokas ju?!

Survete mõõtmisest olen kusagil teemas (võis isegi mitmes) kirjutanud, otsi kui viitsid :P
Ma ise praegu ei viitsi, uni on.

TurboQuattro
huviline

Registreerunud 15.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.05.06 19:57 Tsiteeri

mul ka uni:D KG juppe pärnumaal ei ole:( kas on väga raske 20v kaas peale panna sinna? koos elektri ja kolledega? jättes alles k26 turbo jne. kas kolvid tuleb ka vahetada? automaatkasti vahetusest pole vaja rääkida, kuna ma olen juba selle KG-ga selle kasti suht õhtale kerinud.

Head ööd abilistele ka, tänaseks vist aitab

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.4% - SQL: 80.6%]