lepamell
huviline
Registreerunud 07.03.06
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 28.04.06 11:56
|
|
|
Kliima täitmine
Talvega kliima tühjaks joooksnud, kus Tallinnas norm hinna eest täita saaks!
|
|
|
|
zulzu
huviline
Registreerunud 25.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: vtec
|
|
postitati 28.04.06 12:18
|
|
|
eile just vestlesin ühe revali diagnostikuga ning tuli ka jutuks kondi täitmine. tema jutu järgi saavat seda teha ainult revalis. et neil pidavat
kõikse õigem tehnika selleks olema. ei teagi nüüd, mis sest jutust arvata. kas mujal täites võib midagi peeti keerata? ehk targemad kommenteerivad
|
|
|
|
Competition
huviline
Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.
|
|
postitati 28.04.06 12:29
|
|
|
Viljandi maanteel Yes Auto seal ka täidavad
|
|
|
|
Redguy
huviline
Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A4 99'
|
|
postitati 02.05.06 11:23
|
|
|
hm jah, minul oli 99' A4 kliimaga pikk saaga. kevadel siis avastasin, et ei funka. sõber soovitas minna tondile mingite külmkapimeeste juurde. need
vaatasid, tsekkisid rõhku ja teatasid, et elektroonika jamab aga nemad sega parandada ei oska. siis käisin autopartneris, kes rääkisid sama juttu
(elektri värk ja nemad parandada ei oska). kolmandaks käisin ühe elektrimehe juures, kes teatas, et jah - üks andur võib olla läbi, aga seda saab
vahetada vaid freontsi välja lastes aga tema pole freoonimees (pole riistu jne). asi hakkas juba närvi ajama - must auto, palav suvi. küsisin forsist, sealt teatati, et nemad kliimat ei oska teha. viimaks viisin aparaadi
revalisse. vabanesin 1300 kroonist aga asi tehti korda. jutu rebu see, et mul tegid kliima korda revali poisid ja teised, keda proovisin, asjaga
hakkama ei saand. tõsi küll - ma ei käinud läbi ka kõiki võimalikke, kuna kliima puudumine käis koledasti pinda .
|
|
|
|
Redguy
huviline
Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.05.06 11:25
|
|
|
sry unustasin lisamata, et mul polnudki asi lõppeks selles, et kliima oli tühi. elektroonika jamas.
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
|
postitati 02.05.06 11:25
|
|
|
| Tsitaat: | Algselt postitas: Redguy
hm jah, minul oli 99' A4 kliimaga pikk saaga. kevadel siis avastasin, et ei funka. sõber soovitas minna tondile mingite külmkapimeeste juurde. need
vaatasid, tsekkisid rõhku ja teatasid, et elektroonika jamab aga nemad sega parandada ei oska. siis käisin autopartneris, kes rääkisid sama juttu
(elektri värk ja nemad parandada ei oska). kolmandaks käisin ühe elektrimehe juures, kes teatas, et jah - üks andur võib olla läbi, aga seda saab
vahetada vaid freontsi välja lastes aga tema pole freoonimees (pole riistu jne). asi hakkas juba närvi ajama - must auto, palav suvi. küsisin forsist, sealt teatati, et nemad kliimat ei oska teha. viimaks viisin aparaadi
revalisse. vabanesin 1300 kroonist aga asi tehti korda. jutu rebu see, et mul tegid kliima korda revali poisid ja teised, keda proovisin, asjaga
hakkama ei saand. tõsi küll - ma ei käinud läbi ka kõiki võimalikke, kuna kliima puudumine käis koledasti pinda . |
Eks ta õige ole pöörduda oskajate poole, mitte kulutada omi närve ja aega "külmkapi" meeste peale. Aga mis kellele tähtsam on, teab igaüks ise.
|
|
|
|
Redguy
huviline
Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.05.06 11:27
|
|
|
nojah, sõltub, mis viga on, aga ega seda alati täpselt ei tea .
külmkapimehed tegid sõbra a4 korda, tal oligi aint vaja freontsi juurde valada ja minu mäletamist mööda 200 raha eest sai asja jonksu. seepärast ma
esimese hooga sinna tondile tormasingi 
|
|
|
|
Rainis
huviline
Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: Lancer
|
|
postitati 02.05.06 14:48
|
|
|
Kliima täitmine Tallinnas (soodsalt) tel. 6 567 230
Aasta tagasi küsiti seal 600.- Täitmist (koos eelneva kontrolliga) tehakse õhtuti alates kella 17-st.
Rohkemat ei oska öelda.
|
|
|
|
|
|
Silver
huviline
Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal
|
|
postitati 02.05.06 14:53
|
|
|
Infoks, et Tartus tegeleb sellega kodanik, kelle tel nr on 50 58 372. Eesti keelest saab aru, kuid ise räägib vene keeles.
Ja ma pole küll kunagi tundnud, et tema teenus rahakotile liiga teeks...
|
|
|
|