Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kliima täitmine (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 2312)
lepamell
huviline

Registreerunud 07.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.04.06 11:56 Tsiteeri
Kliima täitmine

Talvega kliima tühjaks joooksnud, kus Tallinnas norm hinna eest täita saaks!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zulzu
huviline

Registreerunud 25.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: vtec

postitati 28.04.06 12:18 Tsiteeri

eile just vestlesin ühe revali diagnostikuga ning tuli ka jutuks kondi täitmine. tema jutu järgi saavat seda teha ainult revalis. et neil pidavat kõikse õigem tehnika selleks olema. ei teagi nüüd, mis sest jutust arvata. kas mujal täites võib midagi peeti keerata? ehk targemad kommenteerivad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Competition
huviline

Registreerunud 12.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6, 250KW, 2001.a.

postitati 28.04.06 12:29 Tsiteeri

Viljandi maanteel Yes Auto seal ka täidavad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Redguy
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: A4 99'

postitati 02.05.06 11:23 Tsiteeri

hm jah, minul oli 99' A4 kliimaga pikk saaga. kevadel siis avastasin, et ei funka. sõber soovitas minna tondile mingite külmkapimeeste juurde. need vaatasid, tsekkisid rõhku ja teatasid, et elektroonika jamab aga nemad sega parandada ei oska. siis käisin autopartneris, kes rääkisid sama juttu (elektri värk ja nemad parandada ei oska). kolmandaks käisin ühe elektrimehe juures, kes teatas, et jah - üks andur võib olla läbi, aga seda saab vahetada vaid freontsi välja lastes aga tema pole freoonimees (pole riistu jne). asi hakkas juba närvi ajama :P - must auto, palav suvi. küsisin forsist, sealt teatati, et nemad kliimat ei oska teha. viimaks viisin aparaadi revalisse. vabanesin 1300 kroonist aga asi tehti korda. jutu rebu see, et mul tegid kliima korda revali poisid ja teised, keda proovisin, asjaga hakkama ei saand. tõsi küll - ma ei käinud läbi ka kõiki võimalikke, kuna kliima puudumine käis koledasti pinda :D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Redguy
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.06 11:25 Tsiteeri

sry unustasin lisamata, et mul polnudki asi lõppeks selles, et kliima oli tühi. elektroonika jamas.

andres
huviline

Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw

postitati 02.05.06 11:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Redguy
hm jah, minul oli 99' A4 kliimaga pikk saaga. kevadel siis avastasin, et ei funka. sõber soovitas minna tondile mingite külmkapimeeste juurde. need vaatasid, tsekkisid rõhku ja teatasid, et elektroonika jamab aga nemad sega parandada ei oska. siis käisin autopartneris, kes rääkisid sama juttu (elektri värk ja nemad parandada ei oska). kolmandaks käisin ühe elektrimehe juures, kes teatas, et jah - üks andur võib olla läbi, aga seda saab vahetada vaid freontsi välja lastes aga tema pole freoonimees (pole riistu jne). asi hakkas juba närvi ajama :P - must auto, palav suvi. küsisin forsist, sealt teatati, et nemad kliimat ei oska teha. viimaks viisin aparaadi revalisse. vabanesin 1300 kroonist aga asi tehti korda. jutu rebu see, et mul tegid kliima korda revali poisid ja teised, keda proovisin, asjaga hakkama ei saand. tõsi küll - ma ei käinud läbi ka kõiki võimalikke, kuna kliima puudumine käis koledasti pinda :D.

Eks ta õige ole pöörduda oskajate poole, mitte kulutada omi närve ja aega "külmkapi" :D meeste peale. Aga mis kellele tähtsam on, teab igaüks ise.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Redguy
huviline

Registreerunud 29.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.06 11:27 Tsiteeri

nojah, sõltub, mis viga on, aga ega seda alati täpselt ei tea :). külmkapimehed tegid sõbra a4 korda, tal oligi aint vaja freontsi juurde valada ja minu mäletamist mööda 200 raha eest sai asja jonksu. seepärast ma esimese hooga sinna tondile tormasingi :P

Rainis
huviline

Registreerunud 08.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Lancer

postitati 02.05.06 14:48 Tsiteeri

Kliima täitmine Tallinnas (soodsalt) tel. 6 567 230
Aasta tagasi küsiti seal 600.- Täitmist (koos eelneva kontrolliga) tehakse õhtuti alates kella 17-st.
Rohkemat ei oska öelda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Silver
huviline

Registreerunud 27.04.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.05.06 14:53 Tsiteeri

Infoks, et Tartus tegeleb sellega kodanik, kelle tel nr on 50 58 372. Eesti keelest saab aru, kuid ise räägib vene keeles.
Ja ma pole küll kunagi tundnud, et tema teenus rahakotile liiga teeks...

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.2% - SQL: 78.8%]