Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: mootoril pole jõudu ja jätab vahele (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1163)
zimmu
huviline

Registreerunud 02.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4

postitati 21.04.06 07:23 Tsiteeri
mootoril pole jõudu ja jätab vahele

Selline lugu siis et mootoril ei ole jõud uja jätab vahele....vahepeal oli katalüsaatoriga probleeme ning see sai nüüd vahetatud kuid ei midagi...sama teema edasi....autodiagnostikasse minek on juba planeeritud kuid äkki saab siitki inffi milles jama võik olla....äkki saaab ennem ära lahendatudki....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mms
huviline

Registreerunud 13.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: S6 V8T

postitati 21.04.06 08:13 Tsiteeri

vana jutt. kontrolli lekkeid. näiteks selline asi nagu pidurivõim. kui membraan lekib, on sisselase omadega sassis kuna pidurivõi võtab sealt vaakumi. kui susinat kuulda ei ole, on seda muidugi raske tuvastada. samas ka muud tavalised asjad nagu küünlad, juhtmed, benafilter, jagaja.

Edit: pidurivõimu lekke jama oli mul kunagi ühe golfiga, forsi targad ei osanud sellest aru saada, tegid ka diagnosti, vahetasid ära küünlad, juhtmed, lambda ja pritsepea - tulemus 0.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
zimmu
huviline

Registreerunud 02.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 B4

postitati 21.04.06 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mms
vana jutt. kontrolli lekkeid. näiteks selline asi nagu pidurivõim. kui membraan lekib, on sisselase omadega sassis kuna pidurivõi võtab sealt vaakumi. kui susinat kuulda ei ole, on seda muidugi raske tuvastada. samas ka muud tavalised asjad nagu küünlad, juhtmed, benafilter, jagaja.

Edit: pidurivõimu lekke jama oli mul kunagi ühe golfiga, forsi targad ei osanud sellest aru saada, tegid ka diagnosti, vahetasid ära küünlad, juhtmed, lambda ja pritsepea - tulemus 0.

eriti targad mehhaanikud on ikka küll mõnes kohal ....tean seda omast käestki juba. Et saan auto rohkem katkisena tagasi kui sinna läks. Pull oli siis täna nii et nii kui olin siia foorumisse esimese kirja kirjutanud läksin autioga sõitma ja oh seda äda..... Jäingi teeäärde sellega passima. Mootor suri välja ja enam kjäima ei lähe. Isegi ei luba. Kutu mis kutu. Ma ei tea mis polterkeist sinna sisse pugenud on.
Samas kui pidurisüsteemis midagi jama , siis kas mitte ei peaks piduri vedeliku tase langema või mida?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Leiutaja
huviline

Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2,0 85kw

postitati 22.04.06 06:37 Tsiteeri

tsekka omal kui monopritsung karpa patja, sellepärast päris tee peale ei tohiks jääda aga kui monopritsung lõhnab katkisele karpa padjale et jätab vahele ja ei käi ilusasti ja mootoril jõudu pole, kui täispritsung siis selle kohta ma ei tea veel täpsemalt

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.3% - SQL: 83.7%]