Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Küsimus subwoofri kohta. (Vastuseid: 40 | Vaatamisi: 3807)
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 20.08.06 17:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: immortal
kas kellegil on audis supakas ilma kastita? tahaks kasti ära kaotada aga ei tea mis effekt siis tuleb.:D

Kõige parem heli pidigi tulema ja sedaanidel nii, et supakas on tagaaknalaua peal. Minul on niimoodi ja kasti ei ole all. Selleks peab olema muidugi ka freeair element. Aga siis on ju pagasiruum kasti eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 20.08.06 17:10 Tsiteeri

Kõige parem pidi olema ikka nii,et supakas on aknalaual ja sellel on kast ikkagi all;)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 18:00 Tsiteeri

no freeair elemendil on jah pagasnik kasti eest, kui pagasnik lahti teha siis heli kohe muutub koledamaks. ehk siis lahtise pagasnikuga tümpsu lasta ei saa
mina küll veel ei ole kuulnud et freeair element sama head heli teeks kui kastiga supakas
aga eks nõudmised on erinevad, kes vähenõudlikum on ja helipuhtust taga ei aja, sellele piisab freeairi bassimatsust ka :)

mis puudutab seda, et suur kast risustab pagasniku ära, siis on ju ka päris väikese kastiga elemente, mis teevad häält küll. näiteks see - hullu matsu ei tee, aga ajab vast asja ära - http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=226

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
marks713
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI 1991

postitati 20.08.06 20:51 Tsiteeri

No kui head puhast tümpsu tahad, siis veits tikksaega vineeri või mdfi kallal pusimist ja kast ikka mütsiriiulile alla panna. Parem oleks see pehme originaal mütsiriiul ka minema visata ja sinna korralikust mdf-ist uus teha. Komponentkõllide kohapealt niipalju, et need ilusti mängima panna on ikka saundi kui palju. Siia lisaks ma ühe lingi oma tehnikast
,millest olen väljavahetanud maki ja komponentkõlarid. Pole veel jõudnud uuest tehnikast pilte ülesse panna, aga lähiajal ehk jõuab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 21:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: marks713
No kui head puhast tümpsu tahad, siis veits tikksaega vineeri või mdfi kallal pusimist ja kast ikka mütsiriiulile alla panna. Parem oleks see pehme originaal mütsiriiul ka minema visata ja sinna korralikust mdf-ist uus teha. Komponentkõllide kohapealt niipalju, et need ilusti mängima panna on ikka saundi kui palju. Siia lisaks ma ühe lingi oma tehnikast
,millest olen väljavahetanud maki ja komponentkõlarid. Pole veel jõudnud uuest tehnikast pilte ülesse panna, aga lähiajal ehk jõuab.

Eriti kenasti tehtud asjad sul ikka. Ma ei kujutaks ette, et ma saaks hakkama nende midbassi kastide ehitamisega. Tweeterite kohta ka ikka raske teha. Aga kui palju need midbassid maksid ja tweeterid ka?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 21:17 Tsiteeri

Lugedes su eelnevaid postitusi,siis loobu parem sellest mõttest:P
Läheb liiga kalliks;)

Pisike punane putukas
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 21:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: exess
Lugedes su eelnevaid postitusi,siis loobu parem sellest mõttest:P
Läheb liiga kalliks;)

Aga väga kallis ei olegi. Vaatasin netis ringi ja komponendid leidsin hinnaklassist 1000 - 1500 eeku ja tweeterid saab kätte alla 500 eegu. Plaanist loobuda küll ei mõtle sest juba on asi tegemisel:)

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 21:30 Tsiteeri

Ok,kompod ja tweetrid saad kätte aga ära unusta võimusid....;)
Ok,kui oled meistrimees,siis saad ehk ka ise kastide ehitamisega hakkama ning esiuste pigimattidega katmisega,kuid kui ei ole,siis läheb ka see omajagu maksma...:)
Aga ma nii puhtalt sportlikust huvist uuriks,et palju sul eelarve umbes oleks?;)

Pisike punane putukas
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 21:51 Tsiteeri

Esialgu vast nagu ei raatsi üle 5000 panna:)
Osad asjad ju olemas ka siiski nagunäiteks makk, supakas, kõlarid.
Järgmise asjana on plaanni võetud võimu ostmine ja kõike raha ei saagi panna heli peale kuna autot ka heli ümber vaja.

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.08.06 22:07 Tsiteeri

Njahh,kuid ei maksaks unustada,et tegelikult vajavad nii kõlarid kui ka supakas eraldi võime;)

Pisike punane putukas
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 07:58 Tsiteeri

miks eraldi võime vaja on? 4-kanaliga võimust ju piisab esikõlaritele ja supakale, 2 kanalit esikõlaritele ja 2 sillata supakale, ise kasutasin sellist lahendust.
5000-se eelarvega saab hakkama küll kui ise teha. Minu eelarve oli ka u 5000. enam-vähem makk oli olemas, ostsin uue supaka elemendi (u 1000), ette uued komponendid (u 1000), pigimatti, juhtmed, kaitsmed, klemmid, vineeri ja supaka kasti katteriiet. kogu töö tegime koos sõbraga ise ja tulemusega olin väga rahul.
kuna eelmise autoga juhtus õnnetus ja peale avariid läks masin kindlustusele üle, siis võtsin helisüsteemi masinast välja ja senimaani seisavad need niisama :(

MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 21.08.06 09:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: immortal
kas kellegil on audis supakas ilma kastita? tahaks kasti ära kaotada aga ei tea mis effekt siis tuleb.:D

Mul on hetkel valmimas üks huvitav kast, näis kas asjast välja kaa midagi tuleb. Et kast ehitatud osaliselt varuratta sisse ja 7cm ulatuses varuratta peale. (Materialideks MDF, vineer, teras ja klaasriie.) Ühesõnaga- muusikat on, aga woofrit pole näha, sest siis säilib mu kaubalennuki kuudi ruum.. tegin pooleliolevast asjast mõne pildi kaa, üritan kunagi teile näidata kaa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cmp
miks eraldi võime vaja on? 4-kanaliga võimust ju piisab esikõlaritele ja supakale, 2 kanalit esikõlaritele ja 2 sillata supakale, ise kasutasin sellist lahendust.
5000-se eelarvega saab hakkama küll kui ise teha. Minu eelarve oli ka u 5000. enam-vähem makk oli olemas, ostsin uue supaka elemendi (u 1000), ette uued komponendid (u 1000), pigimatti, juhtmed, kaitsmed, klemmid, vineeri ja supaka kasti katteriiet. kogu töö tegime koos sõbraga ise ja tulemusega olin väga rahul.
kuna eelmise autoga juhtus õnnetus ja peale avariid läks masin kindlustusele üle, siis võtsin helisüsteemi masinast välja ja senimaani seisavad need niisama :(

Iga 4 kanalist võimu ei saa minu teada nii sillata....Ja 5000 on eelarve jah siis kui kõik ise teha,siis saab ehk tõesti hakkama...;)

Pisike punane putukas
cmp
huviline

Registreerunud 18.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 13:39 Tsiteeri

seda jah, et iga 4-kanaliga võimu ei saa sillata, seda peab enne ostmist kindlasti uurima.
kui ise ei tee ja töö tellida, siis ei oska isegi pakkuda kui kalliks asi läheb, üle 10000 peaks ikka minema :P

exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.08.06 14:01 Tsiteeri

Kusjuures ei saa ka 10 kiloga miskit väga kvaliteetset,kuid vaevalt,et seda nii väga vaja taga ajada ka on:P
Ütleme siis nii,et teema algataja saab ka selle 5000 eest praegusest oluliselt parema muusika masinasse;)

Pisike punane putukas
marks713
huviline

Registreerunud 11.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2,5TDI 1991

postitati 21.08.06 18:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Eriti kenasti tehtud asjad sul ikka. Ma ei kujutaks ette, et ma saaks hakkama nende midbassi kastide ehitamisega. Tweeterite kohta ka ikka raske teha. Aga kui palju need midbassid maksid ja tweeterid ka?

See komplekt SPL Dynamiks 6.2 komposid läks mul maksma 1840.- Aga nendest kõllidest oskan niipalju öelda, et midbass kumiseb kummaliselt ja tweeterid kilasid liialt kõrva, st.susinaid oli liialt palju. Võimuks on alpine 3539. vanaklassi võim, mille ostsin 1200.- ühe klubilise käest. See toidab nüüdseks juba uusi Focal V2 mis maksavad 3500.- ja olen täiesti rahul nendega.
Supaka kohta niipalju, et elemendiks GAS Silver pro 500w rms ja seda toidab Jackson Killerone Mono Digiplok 2ohm 400w rms. ja tümakat jääb ülegi. Need kaks viimast läksid ise 5000.- maksma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 45.0% - SQL: 55.0%]