Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100 2.3E kilomeetrite lugemine lõppes (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1139)
krss
huviline

Registreerunud 24.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VAG

postitati 03.04.06 21:01 Tsiteeri
Audi 100 2.3E kilomeetrite lugemine lõppes

Juhtus selline asi, et Audi 100 Quattro 2.3E 1988a lõpetas kilomeetrite kerimise odomeetril ja koos sellega kadusid ära ka kõik kompuutri funktsioonid, mis on seotud kilomeetrite lugemisega (distantsi mõõtmine, kütusekulu kilomeetrite kohta jms), kuid selle kõige juures näitab endiselt kiirust ja toimivad ka teised kompuutri funktsioonid. On kellelgi midagi sarnast juhtunud? Tean, et kilomeetrite lugemine toimib vahelduva eduga neil autodel, millel odomeetreid Dremelitega mehhaaniliselt keritud, kuid seda ise ei usu, kuna need kompuutri jamad ja odoka jama algasid täpselt ühel ajal. Kas käigukastis on nende jaoks veel mingi eraldi andur? Kust saavad kompu ja odomeeter oma signaalid (kuna odoka signaal tuleb nähtavasti eri kohast kui spidoka signaal)?

PS: küsimus ei puuduta mu enda autot (mis diisliks ümberehitatud), vaid teist, täpselt samasugust

Kui tahad omada raudseid põhimõtteid, pead suutma murda oma põhimõtteid aeg-ajalt — et olla oma põhimõtte peremees. Mitte oma põhimõtte ori.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
sweix
huviline

Registreerunud 25.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B5 1.9TDI 2000

postitati 11.05.06 09:03 Tsiteeri
Punkt jooted

Mul kunagi oli 90a. 2,3E sama lugu. Neil on kombeks trükiplaadil olevad jooted lahti põrutanud. Mul näitas kiirust aga kilomeetreid ei lugenud. Võtsin kätte peene otsaga joodekolvi ja joodetina. Ning jootsin kõik olemas olevad punktid üle. Ja asi hakkas toimima. Siiani töötab.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 27.4% - SQL: 72.6%]