Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: sarniir või õõtshoob (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 5169)
bensumees
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6, 2,4l

postitati 03.04.06 07:22 Tsiteeri
sarniir või õõtshoob

1 hästi imelik küsimus. Sõites esisillas käib väga kõva kolks ja viisin siis sõbra juurde auto.
See ütles, et mul sarniir läbi (esimene parem siis) auto on Audi 100 -88a ja näitas ka seda mulle, see oli selline jubin, mis oli mingi aasa küljes ja oli kinnitatud puksidega.
Siit küsimus, kui otsisin netist sarniiri nägi see välja hoopis teistsugune. Kas äkki on autol läbi üldse õõtshoob ja äkki keegi saaks mulle näidata mõnda pilti nendest kahest jupist ning kuidas ma aru saan, kumb jupp mul läbi on?
Pole eriline teab mis autoluksepp, kuid ei tahaks nagu remonti ka viia autot, tuleb ikka ise ära parandada.

Tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kristo219
huviline

Registreerunud 03.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi80b3,bmw525e34

postitati 03.04.06 07:29 Tsiteeri

sull võivad läbi olla nii sarniir kui ka hõõtshoova puksid :D aga sõites teeb kõva kolksu ka amort
kas kolks on kohalt minema minnes või august läbi sõites???:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
bensumees
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 07:35 Tsiteeri

august läbi sõites käib kolks, sirge tee peal ja kohalt minnes ei ole kolksu kuulda.
Kui ta mulle seda asja sealt alt näitas, siis mingi varras liikus selle aasa sees, puksid pidid ka läbi olema jah, seda ta mainis ka.
a ma just tahaks teada, kas on ka õõtshoob läbi, sest see jupp maksab palju rohkem kui ainult sarniir ja puksid kokku

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 03.04.06 07:45 Tsiteeri

Kõige lihtsam on et rebid õõtshoova alt ära ja tsekkad üle, see käib suht lihtsalt ära. Amorti saab ka suht lihtsalt testida, kui enne amordi vahetust sain auto esiotsa natukenegi alla suruda, siis peale gaaside alla keeramist oli nagu "puuvanker" :cool: aga tarck control oli see eest supper :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 03.04.06 09:35 Tsiteeri

audi 100-l on sarniir õõtshoova küljes s.t. ei ole eraldi vahetatav vaid ikka koos õõtsaga.

bensumees
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.06 10:06 Tsiteeri

oge, eks ma siis kisun seal asja lahti ja uurin,
pilt läks igatahes natuke selgemaks küll, kui enne oli
Tähh

bensumees
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 04.04.06 07:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audifan
audi 100-l on sarniir õõtshoova küljes s.t. ei ole eraldi vahetatav vaid ikka koos õõtsaga.

Võtsin asja lahti ja sul oli õigus, kõik oli ühes tükis ja sai ka ära vahetatud. Tänud

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]