Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: 1.8/1.9 karpa mootorite kohta infot (Vastuseid: 5 | Vaatamisi: 1125)
mart154
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 12:55 Tsiteeri
1.8/1.9 karpa mootorite kohta infot

Tere,
Ühesõnaga mure järgmine.
Hipibussile parasjagu käsil mootori otsimine.

Defineerin siis kohe alguses ära, mis mootoritest ma räägin:
1.8 karpa: VW Golf2 Audi 100 jms kraam sellega varustatud
1.9 karpa: R5, audi 100 pealt leiab, 81-82 vahemikus vist.
2.2 mehhaaniline pritse.
Kõik siis vabalthingavad.

Esialgne plaan oli 1.9 R5 karpa peale minna, tekkis aga ootamatu probleem, nimelt pole mootori/käigukasti vahetükke sellele leida. Siit ka probleem...

kuna 1.8 ja 1.9 ja ka 2.2 peaksid istuma sama käigukasti otsa kõik, usun et 1.8 vahetükk iseenesest peaks sobima ka 1.9 mootorile, loodetavasti see ei ole probleem siis. Targemad võivad muidugi ümber lükata.

Nii, aga mure tuleb mängu seoses hoorattaga. Hooratast tuleb modida, et bussi käigukasti jne-jne sinna külge saaks istutada. Turul on saada 1.8 mootori moditud hooratas, koos sidurikorviga. Tekkis küsimus, et kas õnnestuks kuidagi see istutada 1.9/2.2 mootori külge?
Endal tuli uitmõte, et treida 1.8 hoorattalt keskmine tükk välja ja panna 1.9/2.2 oma asemele. kas see oleks teostatav, mis probleemid võiks veel jääda, mille peale ma ei tule?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 23.03.06 13:09 Tsiteeri

Nagu olen aru saanud siis R4 ja R5 mootorid on oma olemuselt üsna erinavad. Jutust pole eriti aru saada mida üritatakse teha? Mida mille asemele panna? Mis vahetükist üleüldse on jutt? Juhul kui originaal(boxer)mootori asemele üritatakse R5 panna siis peaks bussi ennast ka vist pikemaks ehitama? A miks see 1,8 siis ei sobi?

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 13:22 Tsiteeri

Niisiis..võta palun selline foorum ette : http://www.beetle.ee/foorum/ (kus sa isegi liige oled) ja uuri kodanik Hannese käest. Tema peaks selle asjaga päris korralikult kursis olema mida ja mismoodi teha võiks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
mart154
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 13:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: antsu
Niisiis..võta palun selline foorum ette : http://www.beetle.ee/foorum/ (kus sa isegi liige oled) ja uuri kodanik Hannese käest. Tema peaks selle asjaga päris korralikult kursis olema mida ja mismoodi teha võiks.

Hannesega juba räägitud!
Hannes mulle seda 1.8 mootori hooratast kah pakubki.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mart154
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 13:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Nagu olen aru saanud siis R4 ja R5 mootorid on oma olemuselt üsna erinavad. Jutust pole eriti aru saada mida üritatakse teha? Mida mille asemele panna? Mis vahetükist üleüldse on jutt? Juhul kui originaal(boxer)mootori asemele üritatakse R5 panna siis peaks bussi ennast ka vist pikemaks ehitama? A miks see 1,8 siis ei sobi?

Bokseri asemele R5 panna jah. Ei pea midagi pikemaks ehitama. Sinna mahutatakse ilusti ka bemari reaskuuesed ära.
1.8 mitte, sest 1.9 on juba sülle kukkunud.
ja kui midagi ostma hakata, siis parema meelega ostaks midagi suuremat just, mitte 1.8

Vahetükk: selline "klots" mis pannakse mootori ja käigukasti vahele, et bussi käigukasti saaks kinnni panna vastava mootori külge. Bussil nimelt mootor "tagurpidi" ja suvalist käigukasti sinna just ei pane.

mart154
huviline

Registreerunud 03.10.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.03.06 13:27 Tsiteeri

ok, üritan siis mingid konkreetsemad küsimused vormistada:

1. 1.8/1.9/2.2 saab kõiki sama käigukasti otsa panna?
2. Kuidas oleks võimalik 1.8 mootori otsa sobiv hooratas 1.9/2.2 mootori külge kleepida?

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.3% - SQL: 76.7%]