Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Õli liiga palju?! (Vastuseid: 10 | Vaatamisi: 1775)
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 21.03.06 14:50 Tsiteeri
Õli liiga palju?!

Auto B4 2,0 85 kw. Lasin õli ära vahetada ja täna hommikul varrast vaadates oli õli tase üle rihveldatud ala, umbes 3...4mm silmajärgi. Kas seda mitte palju pole?
Ja kuda see motole mõjub?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
eroz
huviline

Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.06 17:00 Tsiteeri

olen kuulnud et kat-ile ei mõjuvat hästi

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 21.03.06 17:37 Tsiteeri

väljalaskesse satub seda siis normaalsest rohkem ja see teeb lõpuks katidele liiga küll - kui aga küsimus vaid 3-4 mm osas, siis ehk veel katastroofiga tegu pole, kui sa sinna just kohe veel lisa ei kalla :D

samas hommikul enne käivitamist võibki tase olla veidikese kõrgem kui muidu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 22.03.06 09:47 Tsiteeri

Nu jah seal 3-4 mm aga kogu õlinorm on ju ca 15 mm

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
YMRE
huviline

Registreerunud 27.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 10:22 Tsiteeri

Kas äkki esimene mõõtmine oli enne seda kui mootor käima pandi. Filter võtab ka ju oma pool liitrit. Kui eile vahetasid õli ja enne seda pole niisugust nalja olnud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 12:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: YMRE
Kas äkki esimene mõõtmine oli enne seda kui mootor käima pandi. Filter võtab ka ju oma pool liitrit. Kui eile vahetasid õli ja enne seda pole niisugust nalja olnud.

Vaatasin õlitaset hommikul küll, aga enne seda olin eelmine päev ikka ligi 100 km sõitnud peale õli vahetust, seega peaks filter täis olema. Kui ta ei taha väheneda, äkki peaks korgi vahelt nats välja laskma?

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 22.03.06 12:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: undu
Vaatasin õlitaset hommikul küll, aga enne seda olin eelmine päev ikka ligi 100 km sõitnud peale õli vahetust, seega peaks filter täis olema. Kui ta ei taha väheneda, äkki peaks korgi vahelt nats välja laskma?

Kus kohas Sa õli vahetada lasid ? Kui õli valati liiga palju sisse, siis ma sinuasemel läheks sinna tagasi ja nõuaksin õlivahetuse raha tagasi, sest ei ole osatud ju õli vahetada !

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.03.06 12:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Simps
Tsitaat:
Algselt postitas: undu

Kus kohas Sa õli vahetada lasid ? Kui õli valati liiga palju sisse, siis ma sinuasemel läheks sinna tagasi ja nõuaksin õlivahetuse raha tagasi, sest ei ole osatud ju õli vahetada !

Õli vahetus oli ju tasuta, sest ma ostsin õli ja filtri neilt...
ja õli on mulle ausalt antud :D

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 22.03.06 15:28 Tsiteeri

Mida ignanes aga see on vahetaja probleem et õli liiga palju.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Snooker
huviline

Registreerunud 08.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: B8 facelift

postitati 23.03.06 12:24 Tsiteeri

3-4mm ei ole midagi, silindrisse ei satu sealt eriti miskit. Juhul kui moto ka õli väheke võtab pole ju probleemi. Kui tõesti häirib, siis keera õlifilter maha, vala tühjaks ja pane uuesti külge.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
quattromees
huviline

Registreerunud 07.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 20V TQ, Audi UrS4 2,2TQ, Audi A4 2,8Q swap 4,2 V8Q, Audi 100 C4 2,3 aut., Peugeot Partner, VW Passat 1,9 TDi 2tk, Ford

postitati 23.03.06 18:57 Tsiteeri

Ehk polegi õli palju, vaid õlisse satuvad muud vedelikud, mis mootoris voolavad...:P:D:P

Kokku rohkem, kui 1100 hobust
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.3% - SQL: 81.7%]