Lehekülgi: 1 2 |
sick
huviline
Registreerunud 12.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.10 12:51
|
|
|
Äratan teema tagasi ellu , et keegi Plekk Liisu kohta oskab miskit öelda ? Kuidas õpetajad & autod
|
|
|
Aht0
huviline
Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3Q
|
postitati 07.10.10 14:24
|
|
|
Ma ei soovitaks MG autokooli. Ise käisin seal, kuna asus saja meetri kaugusel kodust. Autokooli algus lükkus edasi paar nädalat, õpetaja, kes pidi
õpetama hakkama lahkus. Õpetajate puuduse tõttu(vist) sai minu õpetajaks Raul, kes osutas teenust MG autokoolile. Luges teooriat ja andis sõidutunde
ja seda väga hästi Tema kodukas kah Rauliautokool.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 07.10.10 14:25
|
|
|
Olen kuulnud, et Odiumi ja Kalju autokooli läbinutel on vähem probleeme eksamite sooritamisel. Ilmselt saab nendest koolidest hea väljaõppe.
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 07.10.10 15:36
|
|
|
Mul naine läks eelmine kevad autokooli, ise alla 10 korra autorooli sattunud eelnevalt. Alla kahe kuuga olid kaaned käes, + suhtumine ka igati
korralik. Käis RetHalis, Vuti tänaval see mustakal...
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 07.10.10 16:11
|
|
|
Mina kasutasin Kalju Autokooli teenust.
Söiduöpetaja oli konkreetne, kuid samas ka naljasoonega.
Asjad tehti ilusti selgeks.
Ülemuse öde on Testudo autokooli omanik ja ka söiduöpetaja.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 07.10.10 16:48
|
|
|
Ise käisin ka destudos ühtegi lisa tundi ei pidanud võtma teooria oli pädev, õppisin Malle käe all tema mees oli kah asjalik. Load vist 2002 aastast.
Kõik asjad tegin esimese korraga ära. Siis maksis kogu lugu mingi 5000.- Minu mälu järgi kokku.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
POZ
huviline
Registreerunud 25.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Superb
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 08.10.10 05:34
|
|
|
Haja autokool jättis minule hea mulje. Teooriatundides tehti kõik vajalik puust ja punaseks ning sõiduõpetaja oli ka väga hea, Toomas oli nimeks. Kõik
sai kiirelt tehtud, kusjuures eelnevat sõidukogemust mul praktiliselt ei olnudki.
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 08.10.10 14:02
|
|
|
Elukaaslane käis Autosõit OÜ nimelises autokoolis ja jäi väga rahule nii teooria kui ka sõidutundidega. Esialgu sai harjutada Männiku liberajal ja
siis suunduti juba edasi linna vahele. Hind oli lõpuks kokku ( autokool + ARK`i eksamid + meditsiinikoolitus) 9 tuhande kanti. Eksamid läbis esimesel
katsel ning ette midagi ei heidetud. Teooria ja õppesõidud läbis Tallinnas, kuid eksamid tegi Jõhvis.
Nuriseda võiks vaid parkimise arvelt, nimelt õpetati seda suhteliselt sõidutundise lõpus ja kokku ehk vaid poolteist sõidutundi. Aga lõpp hea kõik hea
ning ise olen juurde õpetanud.
Tasumist pakuvad nad nii koheselt kui ka järelmaksu ( ei pea siinkohal silmas EGO, mida nad ka pakuvad) näol, mis tähendab esimese sissemaksu tegemist
teooria eest ja edaspidi tuleb tasuda summad enne sõidutundidesse minekut.
Julgen soovitada
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 08.10.10 14:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: corbe
Elukaaslane käis Autosõit OÜ nimelises autokoolis ja jäi väga rahule nii teooria kui ka sõidutundidega. Esialgu sai harjutada Männiku liberajal ja
siis suunduti juba edasi linna vahele. Hind oli lõpuks kokku ( autokool + ARK`i eksamid + meditsiinikoolitus) 9 tuhande kanti. Eksamid läbis esimesel
katsel ning ette midagi ei heidetud. Teooria ja õppesõidud läbis Tallinnas, kuid eksamid tegi Jõhvis.
Nuriseda võiks vaid parkimise arvelt, nimelt õpetati seda suhteliselt sõidutundise lõpus ja kokku ehk vaid poolteist sõidutundi. Aga lõpp hea kõik hea
ning ise olen juurde õpetanud.
Tasumist pakuvad nad nii koheselt kui ka järelmaksu ( ei pea siinkohal silmas EGO, mida nad ka pakuvad) näol, mis tähendab esimese sissemaksu tegemist
teooria eest ja edaspidi tuleb tasuda summad enne sõidutundidesse minekut.
Julgen soovitada |
+1! Täpselt sama jutt rääkida ka minul Ise tegin ka lõppastme OÜ
Autosõit-s ja ei saanud kurta nagu eriti.
|
|
|
|
Kaaku
huviline
Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7
|
|
cigaro
huviline
Registreerunud 19.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 2.8 '97 + A6 C5 1.8T '02 + Avensis '16
|
postitati 08.10.10 19:29
|
|
|
Endal 5 aasta tagune kogemus Radialiga. Teooriat andis Tõnu Karp. Väga normaalne õpetaja oli. Sõidud tegin Antoniga ja kui tal aega polnud, siis tema
naisega, kes oli ka sõiduõpetaja. Nuriseda millegi üle ei saa, esimesel korral sõitsin kohe 6 sõidutundi ja asi läks päris libedalt. Ei tea ainult, et
kas need inimesed praegu tegutsevad, või mitte.
|
|
|
|
Reindoff
huviline
Registreerunud 11.09.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.10 19:03
|
|
|
Odiumis maksad lolliks - kõik kooli eksamid vist maksid ka vms.
Näiteks Pirita autokool (mida veab siis teoorias Johannes Pirita) on suht normaalne
teooria tunnis räägitakse ka mootorid ja difrid üle jms.
Praktikat osteti tol ajal sisse Plekkliisult nüüd enam ei tea.
Pirita teooria oli samas väga hariv ja mitte liiga tehniline, sobib ka naistele.
Edu - miinimum aeg 3 kuud 10 päeva
|
|
|
sick
huviline
Registreerunud 12.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 14:31
|
|
|
Küsiks veel üle , et palju te reaalselt teoorias käisite ? On seal mingi kohustuslik number mis tuleb kohal olla ? Probleem nimelt , et tööajaga ei
klapi enam see teooriatund .
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |