Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Diagnostika tallinas?Kus asub? (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 1787)
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 18:49 Tsiteeri
Diagnostika tallinas?Kus asub?

Abi siis vaja kuna omal v8 hingamisega probleeme soojast peast tõmbab kinni end. Ja tahaks diagnostikas ära käia, 91 a 3,6 peaks saama ju küll diagnostikasse. Aga kas keegi oskab soovitada tallinnas mõnda kohta kuhu minna ja kui palju küsitakse. Hannese speedsteri tean isegi, aga muud kohta? Või kas diagnostikast oleks sellise probleemi puhul abi? Otsingu-mootor selle probleemiga siin ei aidanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6Q

postitati 04.03.06 19:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: riio
Abi siis vaja kuna omal v8 hingamisega probleeme soojast peast tõmbab kinni end. Ja tahaks diagnostikas ära käia, 91 a 3,6 peaks saama ju küll diagnostikasse. Aga kas keegi oskab soovitada tallinnas mõnda kohta kuhu minna ja kui palju küsitakse. Hannese speedsteri tean isegi, aga muud kohta? Või kas diagnostikast oleks sellise probleemi puhul abi? Otsingu-mootor selle probleemiga siin ei aidanud.

peale speedsteri veel http://www.auto-diagnostika.ee/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 20:05 Tsiteeri

Aga kumba ise soovitad, lakist pole veel senini kuulnud.

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 20:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga kumba ise soovitad, lakist pole veel senini kuulnud.

lakit, seal korralik boschi stend ja audiklubil diil ka seal.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 04.03.06 20:56 Tsiteeri

Oma kogemuste põhjal oskan öelda, et tallinnas on kaks arvestatavat kohta:
1. Speedster
2. http://www.bosch.ee/content/language1/html/1439.htm

Eelpool(postituses)toodut eriti vanema masina korral ei soovita.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 21:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
1. Speedster

Kumba siis ei soovita speedsteri või laki 6 te. Mõlemad eespool mainitud...vabandan kui aru ei saanud aga juhe koos ja närv must kui pead sõitma köhiva mootoriga

spcvnd
huviline

Registreerunud 30.06.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.03.06 21:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
1. Speedster

speedsteris näiteks vana mersut korralikult käima ei saadud... lõpuks sai ise tavalise testeriga ja autodataga asi ilusti käima. ;)

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 09:24 Tsiteeri

Tänud vastajatele minek siis esialgul Lakisse...loodame, et leiame vead ülesse:cool:

Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: B7 S-Line

postitati 05.03.06 10:50 Tsiteeri

Mina olen oma kärudega lakis käinud. Siiamaani olen abi ka saanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 11:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Tige Kala

Heh siis on hea, mul sama käru V8:D

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 11:05 Tsiteeri

Tsitaat:

Mina olen ka kunagi ühe oma käruga lakis käinud. Nendes teistes kohtades ka.;) Ja see "laki" on koht kuhu ma kohe kindlasti rohkem ei lähe...;)

Aga see puht minu kogemus ja minu isiklik arvamus, kindlasti on palju kodanikke kes sealt abi on saanud...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 13:07 Tsiteeri

Mis isend sul oli siis ferdinand millega sa sealt lakist abi ei saanud ja mis siis probleemiks oli? Kus said lahenduse jne. Räägi siis oma kogemusest...oleks mullegi äkki abiks:cool:

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 13:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Mis isend sul oli siis ferdinand millega sa sealt lakist abi ei saanud ja mis siis probleemiks oli? Kus said lahenduse jne. Räägi siis oma kogemusest...oleks mullegi äkki abiks:cool:

Umbes aasta vanused kogemused 2,3 NF mootoriga audi 100'ga.
Probleem oli kütusekoguse määramises ja viga konkreetselt pritsejagaja-rõhuregulaatori koosluses, lisaks sellele oli paigast ära õhulugeja häälestus.

Kõigepealt käisin Speedsteri Hannese juures, põhimõtteliselt pani ta õige diagnoosi, kuid kuna proovimisvõimalust polnud siis jäi asi poolikuks.
Järeldus- väga asjalik ja suurte kogemustega tegelane ja teab täpselt mida teeb.

Teiseks käisin Laki 6 diagnostis. Sealt saadeti pikema jututa süütepooli vahetama. Peale vahetatud pooliga naasmist saadeti uuesti minema, täpselt ei mäletagi kas jagajakaant või rootorit vahetama. Tagasi ma loomulikult ei läinud ja olgu ka infoks öeldud, et peale pritse korrastamist käivitus/toimis masin laitmatult vanade süttevidinatega ka väga niiske ilmaga.
Järeldus- tegelased isegi ei viitsinud süveneda milles viga tegelikult on. Mis selle põhjuseks oli kas lihtne laiskus või oskamatus, sellesse ma ei hakanudki süvenema, sellisesse kohta pole lihtsalt mingit mõtet minna.

Viimase kohana käisin pärnu mnt nn bosch'i diagnostikas. Lisaks põhjalikule diagnoosile seletati ka täpselt mismoodi õhulugejat häälestada.
Järeldus- väga asjalik tegelane, teadis täpselt mida teeb ja ka kõik vajalikud seadmed tundusid olemas olevat.

Praeguseks olen umbes aasta jagu ainult diislitega sõitnud ja selliste probleemidega pole olnud vaja kokku puutuda. Kui aga peaks vajadus olema bensukaga diagnosti minna siis sõltuvalt olukorrast- kas lohu12 või pärnu mnt. ja loomulikult jagan oma kogemusi ka teistega:D.

Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 13:53 Tsiteeri

See on jälle nii, et kellele ema kellele tütar.
Käisin ühe tuttava Audiga (ka oli NF moto) boschis, uurisid ja puurisid seal, lugesid ette et mis asjad vahetama peaks. Vahetasime ära ja kasu ei midagi. Lõpuks tehti auto korda ühes lasnamäe garaazis. Viga oli temp anduris :D

Mu enda v8 läheb järgmine nädal lakisse ühe suurema probleemiga, eks vaatab kas saavad selle ka korda :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 15:31 Tsiteeri

Tsitaat:
See on jälle nii, et kellele ema kellele tütar.
Käisin ühe tuttava Audiga (ka oli NF moto) boschis, uurisid ja puurisid seal, lugesid ette et mis asjad vahetama peaks. Vahetasime ära ja kasu ei midagi. Lõpuks tehti auto korda ühes lasnamäe garaazis. Viga oli temp anduris :D

Mu enda v8 läheb järgmine nädal lakisse ühe suurema probleemiga, eks vaatab kas saavad selle ka korda :D

Tegelikult olin ka mina sellest laki diagnostikast ainult head kuulnud. Paraku kujundab suhtumise ikkagi see mida ise nägin ja kogesin ning sellest tulenevalt ei soovita küll kellelgi sinna minna.:D
Ja oma kogemustest tulenevalt soovitan just bosch'i. On üsna loomulik, et vastupidiste kogemustega inimene ka soovitab vastupidist.:D

Edit: seetõttu olekski tegelikult tore kuulda ka teiste arvamust nende diagnostikohtade kohta. Kui teema algataja on "lakis" ära käinud, ehk siis postitab siia ka tulemustest.

riio
huviline

Registreerunud 22.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.03.06 17:21 Tsiteeri

Mul siis sama probleem õhukoguse lugeja paneb metsa, laenasin klubiliselt ja sain sõita 1 päeva ja nüüd see ka paneb mööda, kui õhu lugeja maha võtan siis kakkub end kinni panen tagasi siis töötab ilusti , natuke aega ja siis jälle lollitab, sellest ka järeldan, et õhulugeja valetab midagi aga kuidas neid paika aetakse. Mingi softiga või?

saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 86a.

postitati 05.03.06 19:21 Tsiteeri

ega ma läksin ka lakisse, kuna ainult head selle koha kohta kuulnud....mul tõmbab ka pill hinge kinni,küttekulu ilgelt suur jne jne saadeti mind peale hallianduri vahetust jagajat ja rootorit vahetama-ütlesid et kindlalt nendes viga:D ja mis te arvate, et aitas ka või? EI AIDANUD:D no ja palgapäeval nüüd lähen uuesti sinna, sest toomas lubas tasuta kordus ülevaatuse asjale teha ja, kui tasuta kontrollitakse siis ikka lähen;) aga, kui ei aita see koht seal mind siis lähen küll boschi diagnosti ja kui ma sealt ka abi ei saa siis võtan ühendust bmw clubi patric-uga ja see mees leiab vea 100% üles....põhjus miks ma veel sinna pole läinud on see, et mehel on kuu ajased järjekorrad:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
siilipoiss
huviline

Registreerunud 29.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: oli audi...

postitati 06.03.06 07:18 Tsiteeri

ise käisin samuti hiljuti Laki diagnostis küll mitte audi vaid bemmiga (ilmselt isegi samal ajal Saikoga, kuna üks hall audi 200 mis garaazi sõitis, tahtis lämmatada :)) .
Enda tulemus on see et diagnostiaparaat mingit viga ei näidanud ja soovitatud tööd mis sai tehtud, viga ei parandanud. Ei taha seda kohta maha teha kuna asja nad seal ikka jagavad, kuid ilmselt on asi selles et ega diganostiaparaat kõiki vigu leiagi (seda eriti vanemate masinate puhul) ja lisaks diagnostiseadmele on hea kui töömehel on põhjalikumad teadmised konkreetse margi võimalikest vigadest. Homme lähen Patriku juurde kes pidavat bemmi nagu oma viit sõrme jagama :)
Audit omades olen varasemalt väga asjalikku abi saanud Hanneselt Speedsterist ja loomulikult ka Rain Aavalt.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
saiko
huviline

Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi200 86a.

postitati 07.03.06 07:35 Tsiteeri

kas teemaalgataja on täna lakis?Seal mingi audi turbode ja biturbode ja v8-te päev pidi olema:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tige Kala
huviline

Registreerunud 18.01.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.03.06 11:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saiko
kas teemaalgataja on täna lakis?Seal mingi audi turbode ja biturbode ja v8-te päev pidi olema:D

Minul on aeg alles kella neljaks, v8-ga siis lähen:D

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.2% - SQL: 83.8%]