Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Mure võimendiga (Vastuseid: 2 | Vaatamisi: 1531)
Sniper
huviline

Registreerunud 26.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 13:51 Tsiteeri
Mure võimendiga

Mure nimelt selles, et oli vaja korraks auto aku maha võtta.Peale tagasi panekut ja aku juhtmete ühendamist avastasin, et võimendi ei tööta. Oli kaitsme läbi lasknud. Vahetasin kaitsme ära ja panin maki tööle, kuid koheselt lõi kaitsme uuesti läbi.Peale kolmanda kaitsme läbi põlemist jätsin asja sinnapaika. Mis võis võimendiga juhtuda ja kui hullusti???:(:(:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
karla
klubiliige

Registreerunud 18.03.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 19:23 Tsiteeri

Üks tuttav käis sama murega minu juures ja põhjus oli imelihtne, võimu minevad + ja - kaablid oli suutnud kuidagi sassi ajada pärast aku vahetust. Kuigi see nüüd eriti tõenäoline ei ole aga kontrolli üle:)

OOOO
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
putukas007
huviline

Registreerunud 29.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2.6

postitati 01.03.06 06:34 Tsiteeri

Mul sama asi oli, kuid viga oli selles, et pluss juhe oli mingi imeläbi käinud vastu sisendkanali ühte otsa ja tänu sellele olid osad transid maha põlenud, ja nii kui makki keerasin siis kohe lühis ja kaitse läbi, sai siis transid vahetatud ja asi ok...kruvi võim lahti ja vaata neid, mul olid suisa mõralised, ja mõõta saab neid ainult siis kui on maha joodetud plaadilt, muidu ei näita õieti....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 29.8% - SQL: 70.2%]