Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 1,9 TDI
postitati 28.02.06 20:57
Tsitaat:
Algselt postitas: Alp
Kas 15a. vanal autol ei ole täkkeid? Ja kui mootori puhtaks pesed, siis tulevad sinusugused halama ,et miks pestud on (mulle meeldiks küll näha kust
mingi tihend lekib jne).Tahad veatut autot siis www.audi.ee abiks .
tekkis lihtsalt küsimus miks sa arvad et veatud autod WWW.AUDI.EE-st tulevad?
ma ei ütleks et sealgi neid autosid (uusi) väga meeldivalt koheldakse (võimalik et see on ka aastatega muutunud aga...)
tean juhust kus treila pealt maha laetud autod (2tk) kortsu aeti ja siis ilusti korda tehti ning salongi müüki pandi ei ütleks et veatu
see lugu oli küll seal vanas kohas kus nad pesitsesid aga... jah
Alp
huviline
Registreerunud 28.05.04
Kasutaja on eemal
Auto: Yukon Denali & 200TQ & LR Discovery II Td5 & Can Am Renegade & Sea Doo RXP supercharged & Aprilia SVX 550
postitati 28.02.06 21:10
Kas me laskume nüüd äärmustesse ? Ei ole vist vajalik
eroz
huviline
Registreerunud 02.01.05
Kasutaja on eemal
postitati 28.02.06 21:52
khm...loeks nüüd teema pealkirja uuesti läbi ja lõpetaks ehk selle üksteise mustamise.deem,keegi ei käse ju kiireaudi või alp'i käest autot
soetada.ja kui isegi salongist ei julge osta siis telliks ehk otse tehasest(muidugi krt teab äkki sel ka keegi jalamati alla oksendanud)
kristjan393
huviline
Registreerunud 01.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6, A200TQ
postitati 02.03.06 22:01
Ei ütleks küll, et köik automüüjad ühesugused. Olen 2/3 aastas eestist ära ja enamasti sel aja lliiklen euroopateedel . No leedu treiladel on ikka
massiliselt selliseid avariilisi aparaate, mida nagu enam taastada ei annagi, lihtsalt nii sodid. Köik neist kindlasti enam turgu ei jöua, aga eesti
treileritel sellist saasta ei näe.
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
postitati 03.03.06 07:03
Tsitaat:
Algselt postitas: kristjan393
Ei ütleks küll, et köik automüüjad ühesugused. Olen 2/3 aastas eestist ära ja enamasti sel aja lliiklen euroopateedel . No leedu treiladel on ikka
massiliselt selliseid avariilisi aparaate, mida nagu enam taastada ei annagi, lihtsalt nii sodid. Köik neist kindlasti enam turgu ei jöua, aga eesti
treileritel sellist saasta ei näe.
need lähevad ka suures osas lammutuseks
Joyless
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B4 2.0
postitati 03.03.06 14:25
ok ,et asi oleks selge, siis see esimene postitus mis ma siia teemasse tegin ei olnud mustamine, see oli näide, näide oli selline just selleks et
aidata ehk anda teada, et ISE TULEB AUTOT VAATAMA MINNA!!! muidu ei tea kunagi mis asjaga tegu on rääkida võib ju kõike telefoni teel ja ka sõber võib sulle täieliku jama kokku rääkida...
ja üldse sry OT .... miks pagan kõik nii kurjad on??? ma ei tahtnud ju sugugi
halba
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.6% - SQL: 79.4%]