Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Appi pöörded kõiguvad! (Vastuseid: 19 | Vaatamisi: 3707)
board
huviline

Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 13.02.06 21:18 Tsiteeri
Appi pöörded kõiguvad!

Pöörded siis hakkavad kõikuma mingi suvalise aja pärast peale mootori käivitamist(vahet pole kas külm või soe mootor). Kõiguvad pöörded 1000-1200 vahel ja väga tihedalt.Tühikäigu mootor sai puhtaks pestud aga ei mingit abi.Autoks siis Audi 80 1990.a. 2,0i Kas keegi on varem sellist asja näinud ja mida soovitate????

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 13.02.06 21:25 Tsiteeri

Mul ka pöörded kõikusid ja vahetasin lambda anduri ja nüüd ok, soovitan sul autoga diagnostikasse minna, seal saad teada milles viga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Peepr
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 quattro 2,0

postitati 24.02.06 19:14 Tsiteeri

sama probleem siin ei tea kohe mida teha tuleb, vist diagnostikasse minna. oskab keegi soovitada mõnda normaalset kohta tartus:( kõik ettepanekud teretulnud

wauzzz
huviline

Registreerunud 03.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B4 2.0 ABK

postitati 24.02.06 19:24 Tsiteeri

Se isearetamine kahjuks tavaliselt eriti tulemust ei taha anda. Vea põhjuseid võib suhteliselt palju olla. Kellel lambda, kellel õhuloendur ja kellel teab mis veel. Ainuke kõige mõistlikum lahendus on siiski jah käia ära stendis ja vahetada sealjuures siis ära see osa mis on Tõesti läbi, mitte hakata iga vihje peale osasid vahetama ja sealjuures palju suuremat summat kulutama.
Terv:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MEEMEES
huviline

Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant C7 BI-T, Audi TTQ, Audi A3 2009,SeaDoo 300hp,Hanomag1934, Ford Scorpio RS Mk1, BMW E39,Honda CBR F4S2

postitati 24.02.06 19:27 Tsiteeri

Endalgi sama probleem,olen püüdnud viga leida kuid tulutult.Ja diagnostika ei avastanud ühtegi viga,isegi mitte seda et tava testriga lambda andurit testides ei töötanud lambda soendus;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
symbo
huviline

Registreerunud 29.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B3 ja Audi 100 2,3 R5

postitati 24.02.06 21:59 Tsiteeri

;)

nr.247
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 25.02.06 13:36 Tsiteeri

mul on häda selles, et kui tühikäigu peal seisab siis on kõik korras, aga kui annad hästi natuke gaasi (kuni umbes 1100-1200rpm) siis hakkavad pöörded kõvasti kõikuma: 200-1200rpm vahemikus. autoks on 2,6 A6 C4, 1996a

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
JUxX
huviline

Registreerunud 13.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 3.0TDI q 2009 facelift

postitati 26.02.06 11:24 Tsiteeri

mul kõiguvad aind tyhikäigul.. diagnostikas öeldi et lamda korras ja et termostaat ja temp andur vaheta ära.. vahetasin ära.. aga ei midagi.. keegi "tark" ytles et ilmselt on viga jagajas..

Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.06 13:38 Tsiteeri

Viljandis tegutseb mees nimega Albert Särg, laske temal auto üle vaadata ja ta leiab vea üles.
Särg AA OÜ Viljandi

Peepr
huviline

Registreerunud 08.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 quattro 2,0

postitati 01.03.06 18:05 Tsiteeri

Käisin siis diagnostikas ära ja minu :o üllatuseks ei tehtud seal suurt midagi. Puhastati tühikäigu mootorit ja lasti küünlajuhtmetele niiskustõket. Tühikäigul põõrded ikka kõiguvad:( kuid vähem. Oskab keegi veel aidata:(

8413
huviline

Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi avant

postitati 01.03.06 18:36 Tsiteeri

Mu autol said ka "head päevad" läbi
Ükspäev sõitsin 140 km pidevalt ja siis tegi mõned jõnksud küll
Järgmine päev sõitsin umbes 35 km ja oli juba tunda jõuetust ja ka jõnksusi
Ilmselt ka midagi ikkagi jamab
Reeglina diagnostikas viga ei avaldu:D

sain vist isegi auto korda ;-)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Cera
huviline

Registreerunud 27.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi coupe 90.a

postitati 12.03.06 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: board
Pöörded siis hakkavad kõikuma mingi suvalise aja pärast peale mootori käivitamist(vahet pole kas külm või soe mootor). Kõiguvad pöörded 1000-1200 vahel ja väga tihedalt.Tühikäigu mootor sai puhtaks pestud aga ei mingit abi.Autoks siis Audi 80 1990.a. 2,0i Kas keegi on varem sellist asja näinud ja mida soovitate????

Mul 2,3 audil 90a vahepeal tahhomeeter põhja lastes hakkavad pöörded pärast tühikäigul üles-alla panema, kui süüte välja natukeseks keeran on kõik jälle ok. Hetkel hakkavad pöörded samamoodi kõikuma, kui tühikäigu regulaatoril või mootoril pidtiku väljs tõmban...

Ahti
huviline

Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 3.0 TDI S-line

postitati 13.03.06 17:18 Tsiteeri

Mul ka kõikusid...käisin Revalis viga pidi olema tühikäigu mootori trosselis mis puhastati aga see ei pidandki siis korda saama nii et 4500 eeku ja asi saab korda....Forsis oli selle junni hinnax 4600 eeku :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vipex
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b3

postitati 14.03.06 16:19 Tsiteeri

Seda siis,et mina sain oma pöörete kõikumisest üsna lihtsalt tundub lahti,lihtsalt oli mingi 10cm pikkune voolik keskelt katki,kus kohast sai mootor lisa õhku,mis põhjusatski selle jama.:D Mootoriks siis 1.8 karpa ja veel selle kuramuse toore klapiga ka,niiet kelle see abiks,kontrollige voolikud ka igasugused üle.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.06 16:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vipex
Seda siis,et mina sain oma pöörete kõikumisest üsna lihtsalt tundub lahti,lihtsalt oli mingi 10cm pikkune voolik keskelt katki...

Mis voolik täpsemalt ?

Põder
huviline

Registreerunud 04.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Impreza GT 555

postitati 15.03.06 06:18 Tsiteeri

Kuna tal on 1.8 karpaga mootor sinul aga 2.0 pritse siis vaevalt sul voolikud samasugused ja samades kohtades on. Vaata ikka kõik voolikud läbi, viga võib olla ka mitmes voolikus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.06 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Põder
Kuna tal on 1.8 karpaga mootor sinul aga 2.0 pritse siis vaevalt sul voolikud samasugused ja samades kohtades on. Vaata ikka kõik voolikud läbi, viga võib olla ka mitmes voolikus.

Tean jah. Mul praegu autoga probleeme pole, tahtsin lihtsalt teada, mis voolik tal täpsemalt katki oli ;)

vipex
huviline

Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi b3

postitati 16.03.06 14:45 Tsiteeri

no ma nii ei oska öelda,mis voolik see oli,aga üritan nädalavahetusel siis pildi teha ja siis üles panna kui kellelegi abiks see on.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
board
huviline

Registreerunud 12.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 16.03.06 16:02 Tsiteeri

nii ja mul ka siis pöörded kõikusid kuna mingi väike voolik küljelt lõhki :s uus maksab mingi 250.- miks osta kui asendus voolik täidab sama ülesande :) Aga üli väike kõikumine ikka ja et sellest lahti saada tuleb midagi seal siis uue vastu ümber vahetada ja see pidi maksma 10`000.- :P las see väike kõikumine siis olla :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 17.03.06 20:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: board

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=25908&page=1#pid186619

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.4% - SQL: 83.6%]