Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: piduriga täitsa hädas (Vastuseid: 1 | Vaatamisi: 1059)
soorebane
huviline

Registreerunud 26.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: audi100,2.4D, 92

postitati 08.02.06 16:33 Tsiteeri
piduriga täitsa hädas

Tere kõigile,
Minu mure siis selline, auto 100, 2.4D, 92. Pidurid käivad mega raskelt, vajuta kahe jalaga peale kui mõjub. Teinud siis niipalju: vahetanud välja peasilindri(tihendid korras), vaakum puudus-tehti korda vaakumpump, pidurivõimus membraan oli katki-kogu pump väljavahetatud, tagumised pidurisilindrid uued. Kui nüüd mingi väljendiga puusse panin, vabandan, nii asjatundja ka ei ole. Aga küsimus nüüd selline, mis ettevõtta, keegi ehk oskab aidata ja veelparem kui keegi oskab miskit teha, sest ise ma sellega hakkama ei saa. Suvalisse teenindusse ei tahaks viia, sest vaatamise eest ei tahaks raha välja käia. Ja lambaid on ikka tõsiselt palju. Tänud juba ette kui keegi oskab ja tahab aidata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 08.02.06 16:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: soorebane
Tere kõigile,
Minu mure siis selline, auto 100, 2.4D, 92. Pidurid käivad mega raskelt, vajuta kahe jalaga peale kui mõjub. Teinud siis niipalju: vahetanud välja peasilindri(tihendid korras), vaakum puudus-tehti korda vaakumpump, pidurivõimus membraan oli katki-kogu pump väljavahetatud, tagumised pidurisilindrid uued. Kui nüüd mingi väljendiga puusse panin, vabandan, nii asjatundja ka ei ole. Aga küsimus nüüd selline, mis ettevõtta, keegi ehk oskab aidata ja veelparem kui keegi oskab miskit teha, sest ise ma sellega hakkama ei saa. Suvalisse teenindusse ei tahaks viia, sest vaatamise eest ei tahaks raha välja käia. Ja lambaid on ikka tõsiselt palju. Tänud juba ette kui keegi oskab ja tahab aidata.

Mul oli kunagi ühe teise autoga taoline probleem, et pidurid käisid raskelt ning pidi pedaali tugevasti vajutama ja viga oli pidurivõimendis, see lasi õhku läbi või mingi jama oli...vahetasin ära ja ok ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 7.4% - SQL: 92.6%]