Registreerunud 21.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6 3,2 Q sedaan
postitati 31.01.06 10:26
katuseluugi ajami kaitse
Katuseluuk jamab - läheb iseenesest vahel irvakile ,siis natuke on lahti ,sulgub ja jälle lahti.Talvel on jama sellega--seega mötlesin ,et võtaks
kaitsme välja ,eks soojade ilmade tulekuga vaata seda problat aga kus on kaitse?
Karin84
huviline
Registreerunud 26.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 (95´a)
postitati 09.05.08 21:00
mul sama jama... vahest on ikka nagu täielik närvihaige- millest selline probleem võib olla!?
Samas mõni päev ei liigu üldse ise- allub minu käskudele nö aga samas teine päev mõllab ise nagu hull- lausa segab sõitmist
Prrrr... AUDI!
itsiim
huviline
Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw
postitati 10.05.08 00:48
Sama jama minul ka. Hiljuti hakkas nii tegema, ja tean ka mitmeid teisi sõpru, kellel ka niimoodi jamanud. Niiet arvatavasti ei ole see haruldane
viga, kui keegi oskab aimata, milles probleem võiks olla, siis igasugune abi on teretulnud..
jaspa
huviline
Registreerunud 15.03.05
Kasutaja on eemal
postitati 10.05.08 05:26
Pole küll päris samad sümtomid mis mul olid, kuid mina sain oma katuseluugi tagasi elule juhiukse sisse minevad juhtmed üle vaadates. Osad olid neist
murdunud ja nii vahel töötas vahel mitte.
itsiim
huviline
Registreerunud 18.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 2.5 TDi 85kw
postitati 10.05.08 11:01
Tsitaat:
Algselt postitas: jaspa
Pole küll päris samad sümtomid mis mul olid, kuid mina sain oma katuseluugi tagasi elule juhiukse sisse minevad juhtmed üle vaadates. Osad olid neist
murdunud ja nii vahel töötas vahel mitte.
Arvan, et sul oli siis selline luuk, mida sai võtmest kinni panna/lahti teha.. Minu A6 on täica plank, hea et luuk ja elektri aknadki on. Trikki teeb
ikka.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.4% - SQL: 65.6%]